Wickey FIT Cross 662. Levering bijna een maand later geleverd dan bij bestelling aangeven. Wel gemaild over vertraging van 'enkele dagen'. Levering zelf beschadigd (aantal planken kapot/beschadig... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wir haben das Spielgerät mit viel Freude und viel Freude mit unserer Familie aufgebaut. Es war zwar eine große Aufgabe, aber es sieht fantastisch aus. Unsere Kinder und Enkelkinder haben viel Spaß und... Se mere
Beste mensen van Wickey, Jullie duikelrek staat te glimmen op ons mooie binnenplein in hartje Utrecht. De kinderen zijn er helemaal mee in hun sas. Jullie leverden een rek van stevig materiaal, de sto... Se mere
Wij hebben de Wickey GhostFlyer gekocht, omdat deze veel variatie heeft (o.a. glijbaan, schommels, wiebelbrug, klimtouw, klimmuur, zandbak, campingtafel). Hier kunnen de kinderen eindeloos op spelen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Maak uw kinderen blij met een Wickey speeltoestel voor in de tuin ☀ Glijbaan ✓ Schommel ✓ Zandbak ✓ 10 jaar garantie • 0,- € verzendkosten ➤ Nu bestellen!
Kontaktoplysninger
Franz-Savels-Straße 69, 52538, Gangelt, Tyskland
- +31 (0)85 0187 632
- info@wickey.nl
- wickey.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goedkoop en duurkoop
Goedkoop, maar je krijgt waar je voor betaald.
Ik heb een Flippey zandbak, Smart Move schommel en Rekstok besteld.
Zowel de zandbak als de rekstok is na 2,5 jaar al helemaal verrot.
Na de eerste winter wilden de kids er al niet meer in spelen, zo goor werd dat ding. Het hout word niet goed gedroogd voordat het wordt gezaagd en geïmpregneerd. Hierdoor werkt het dusdanig veel dat er 's zomers een spleet van wel 10 cm tussen de dekseldelen ontstond, en 'swinters knalde de schanieren er juist uit omdat de 3 cm overlapten. De schanierenzijn 1 zomer meegegaan, hierna zijn ze door roest uit elkaar gevallen. De nieuwe gegalvaniseerde schanieren van de Gamma hebben de zandbak overleefd. De rekstokken zijn onder de grond verrot, ook in 2,5 jaar. Wickey nooit meer.
De schommel staat nog!

Besvarelse fra Wickey GmbH & Co. KG
Speelhuisje met glijbaan en schommels…
Speelhuisje met glijbaan en schommels gekocht bij Wickey. Snelle levering en netjes verpakt.
Degelijk materiaal.
Kinderen zijn er blij mee.

Speelhuis van hoge kwaliteit, Wickey GmbH is een topbedrijf
Het speelhuis is van hoge kwaliteit zowel het hout als de bevestigingsmatetialen. Zeer klantgerichte en directe communicatie tijdens de nalevering en retourbetaling van te veel geleverde goederen. Het is een TOP-Bedrijf. Cecil sr.

Besvarelse fra Wickey GmbH & Co. KG
Een en al ellende met dit bedrijf!
Op 24-6 hebben we een zandbak besteld. Op de website staat een levertermijn van 5 tot 8 dagen.
Na 8 dagen geen bericht van Wickey. Dus op toch maar eens bellen. De bekende smoes wordt weer gevoerd. Druk!
Als het druk is dan communiceer dit op de website en stuur een mail na 8 dagen dat het niet lukt binnen die 8 dagen. Nu moet ik contact opnemen en mij gaan frustreren over de lakse houding van Wickey.
Nu kregen we eindelijk op 8-7 een track en trace. Ik ging er eigenlijk vanuit dat het dan de volgende dag geleverd wordt. Maar niets is minder waar. Er stond in dat het geleverd zou worden op 12-7. Nu heb ik de pech dat GLS veel vroeger komt dan track en trace aangeeft dus nog maar een dag wachten. Vervolgens zie ik op de track en trace dat het gaat om 2 pakketten. Eentje is retour gestuurd door GLS omdat deze te zwaar is en eentje is 13-7 geleverd. Ik heb nu dus 6 plankjes waar ik niks mee kan. De klantenservice kan voor de rest niets betekenen en je moet maar mailen.
Het enige wat je ze antwoorden, na een lang verhaal vanuit mij; "Dank u voor uw e-mail.
Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij wensen u een prettige dag."
Verder geen reactie of antwoord op mij vraag!
Vervolgens beroep ik mij op mijn herroepingsrecht wordt er aangegeven dat dit een week duurt voordat het in behandeling genomen wordt.
Al met al, DRAMA!

Zandbak Flippey met deksel
In april zandbak Flippey met deksel besteld. Super snelle levering. Nu klaar met de tuin zodat de zandbak in elkaar kan worden gezet. Degelijk materiaal en snel in elkaar te zetten. De deksel kan als zitje worden gebruikt. Deze was ook supersnel in elkaar gezet. Nu nog het zand en dan kan er gespeeld worden. Ik zou jullie wel aanbevelen. En wederom bij jullie bestellen.

ghostflyer
Ben over het algemeen erg tevreden met het product. Zat ok een goede en duidelijke handleiding bij om de ghostflyer in elkaar te zetten. Mijn dochtertje is er heel blij mee en speelt er heel veel mee.
Wel heb ik een verbeter punt, vond het tegen vallen dat ik het zeil en vlag en zo zelf moest uit knippen en ook de stickers zelf moest overtrekken met mallen en moest uit knippen. Na mijn idee zou dit gebruiksvriendelijker kunnen.
Verder zeer tevreden en beveel het product ook aan richting andere.

Besvarelse fra Wickey GmbH & Co. KG
Levering van het toestel ging snel, ook de nalevering ging ging.
Levering van het toestel ging sneller dan gemeld op de website. Super tof! Alleen ontbrak er iets. Gelukkig kon dit na geleverd worden.
Het in elkaar zetten van het toestel ging best goed. Was mijn eerste keer en dat ging goed! Enige puntje wat een beetje onduidelijk was, is waar de balk waar schommels aan zitten, vast gemaakt moet worden aan het huisje. Maar dat is dan ook echt het enige. Dmv andere plaatjes hebben we deze alsnog vast gemaakt.
Omschrijving was duidelijk, handig om in elkaar te zetten maar wel fijn als je met 2 bent.
Kinderen hebben heel veel plezier, ieder dag voordat ze naar school gaan, willen ze glijen en schommelen. Ook word er volop geklauterd.
Zeker waar voor je geld! En veel speelplezier.

Zeer tevreden
Zeer tevreden, netjes geleverd er miste een onderdeel en dat hebben ze nog weer netjes nageleverd.
Top!

Besvarelse fra Wickey GmbH & Co. KG
Ideaal speeltoestel voor jonge kinderen
Wij hebben de smartflight besteld en deze bevalt heel goed. De kinderen zijn er dol op en ook de vriendjes willen niet meer weg. Het opbouwen ging goed via het instructieboekje en de ontbrekende materialen werden zonder problemen nageleverd.

Goed speeltoestel
Goed speeltoestel, makkelijk in elkaar te zetten met duidelijke gebruiksaanwijzing.
Leuke zandbak
Een hele leuke zandbak gekocht bij Wickey. Met de handleiding was alles goed te monteren, ook voor iemand die geen klusjesman is.

Alle dagen plezier!
Wij kochten voor de tweede verjaardag van ons zoontje een Wickey Multiflyer. Waar het voor z'n papa een leuke uitdaging was om het speeltuig te monteren, was en is het voor hem en het buurjongentje een dagelijkse stek voor urenlang plezier. Een topaankoop waar we nog jaren plezier van gaan hebben, dat staat vast!

Besvarelse fra Wickey GmbH & Co. KG
Wickey Smart Zone, Top toestel!
Voor onze 2 kinderen (3 en 5 jaar) een wickey smart zone speeltoestel gekocht. Zeer compleet speeltoestel met klimwand, klimnet, glijbaan, schommel en meer!
Plaatsen van het toestel was eenvoudig en de instructies duidelijk. 2 balken waren licht beschadigd bij levering, maar na een mailtje zijn er snel 2 nieuwe balken toegestuurd.

Snelle reacties op vragen
Snelle reacties op vragen, heel fijn! Levering volgens verwachting, en eenmaal in elkaar gezet (wat best wel een klus was bij het Smart Coast speeltoestel), spelen onze kinderen van 2 en 4 jaar er elke dag heel graag mee!!

Besvarelse fra Wickey GmbH & Co. KG
Snelle levering. Fijn dat het toestel op meerdere manieren gemonteerd kan worden zodat hij perfect in onze tuin staat. Kinderen enorm blij!

mooie producten, goede kwaliteit
Supermooie producten van goede kwaliteit, scherp geprijsd. We hebben er veel plezier van.
Eerst een schommel besteld, later nog extra attributen waaronder een klimladder met 4 zijden. Dat is een aanrader!
Nette levering, je wordt vooraf duidelijk op de hoogte gesteld over de leverdag en -tijd.

Heel erg goed
Heel erg goed. Het is een prachtig speeltoestel. Toen ik een probleem had werd dit zeer netjes opgelost. Heel erg bedankt!

Besvarelse fra Wickey GmbH & Co. KG
Super tevreden en snel geleverd.
Super tevreden en snel geleverd.
Onze kleine man is nog gelukkiger

Preis/Leistung passen nicht.
Preis/Leistung passen nicht.
Das Holz ist zum Teil sehr stark gerissen, also nicht wirklich erste Wahl.
Auf den Werbebildern werden Sachen wie etc. abgebildet.
Diese muss man sich selbst aus den Folien ausschneiden.