Werkschoenen-Shop.nl Anmeldelser

3,8

Bestelling geplaatst maar tot heden niet ontvangen Ondertussen contact gehad dus ben benieuwd hoe lang dit duurt en of de schoenen echt gaan komen bij deze pas ik mijn recensie iets aan omdat ik er... Se mere

Ik ben normaal niet van reviews geven want een goede afhandeling van bestelling is voor mij standaard. Maar voor deze zaak maak ik even een uitzondering. Schoenen van Timberland besteld (Reaxion... Se mere

Mijn bestelling van 29 november is nog steeds niet geleverd. Volgens de site zou het snel aankomen, maar ik heb geen bericht ontvangen over vertraging of alternatief. Zeer teleurstellend.

Ik kreeg na de bestelling geen enkele reactie, ik was bang voor scam omdat het de eerste keer was dat ik daar bestelde en dus geen ervaring met het bedrijf had. Even een mail gestuurd, bleek dat de... Se mere

1. Fodtøjsgrossist
  2. Tøjleverandør
  3. Butik med sikkerheds- og arbejdstøj
  4. Skobutik
  5. Arbejdstøjbutik

Werkschoenen-shop.nl is onderdeel van The Sports & Leisure Company in Harderwijk. Wij zijn specialist in werk- en bedrijfskleding en tevens het adres voor al uw promotionele kleding en artikelen. Kortom het adres voor al uw artikelen met een bedrijfslogo. Onze liefde voor de juiste werkschoenen en de ontwikkeling en advies daarin is de basis geweest voor werkschoenen-shop.nl, uw specialist in werkschoenen voor elke gebruiker

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

3,8

Overzichtelijke website en de…

Overzichtelijke website en de werkschoenen die ik nu draag van Buckbootz lopen heerlijk en beschermen mijn voeten. Levertijd was ook zeer netjes. Zeker aanrader

24. november 2025

Besvarelse fra Werkschoenen-Shop.nl

Hartelijk dank voor je positieve review !

Eindelijk

Mooi artikel gevonden waar ik naar zocht.

27. september 2025

Besvarelse fra Werkschoenen-Shop.nl

Bedankt voor je bericht Guus !

Na het plaatsen van mijn bestelling

Na het plaatsen van mijn bestelling, waar bij het product werd aangegeven dat er voorraad zou zijn, werd ik gebeld door een vriendelijke man die mij vertelde dat de door mij geselecteerde kleur niet leverbaar bleek, ik akkoord ging met een andere kleur, er niet word gehouden aan de leveringstermijn, erg jammer

24. september 2025

Besvarelse fra Werkschoenen-Shop.nl

Hallo Ricardo, we hebben ons best voor je gedaan en je inderdaad telkens netjes geïnformeerd. Het heeft helaas iets langer geduurd dan gebruikelijk in jouw geval. Hopelijk heb je wel veel plezier van je bestelde schoenen

De bestelde schoenen bleken helemaal…

De bestelde schoenen bleken helemaal niet volgens de aangegeven levertijd leverbaar.
Communicatie hierover verliep ok en heb netjes geld terug gehad.
Echter dat er vervolgens meerdere mails, ongevraagd, worden verstuurd om de winkel een beoordeling te geven klopt natuurlijk niet en beschouw ik als spam.

27. august 2025

5/5 experience

I ordered safety shoes from Work Shoes-Shop.nl to find out they didn’t have the size I needed for another few days. They reached out to me immediately and made it right by offering me another, better shoe. Very kind and quick service.

31. august 2025

Besvarelse fra Werkschoenen-Shop.nl

Thanks you for your positive reply David !

Schoenen

Ze hebben vrij snel geleverd ondanks dat de schoenen niet op voorraad waren.

12. august 2025

Besvarelse fra Werkschoenen-Shop.nl

Bedankt voor je positieve bericht Toon !