Der Whirlpool hält was er verspricht. Tolle Verarbeitung, alles stimmig. Welvaere, bei dieser Firma stimmt einfach alles. Preis-Leistung, Service und Qualität. ALLES !! Eine Änderung der Bestellung, k... Se mere
Virksomheden har svaret
Wir haben den Hot Tube Björn nun seit über einem Monat unf es ist die perfekte Ergänzung für unseren Alltag, einfach mal abschalten und Seele baumeln lassen. Die Verarbeitung und die eingesetzten Pro... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben al 7 jaar trotse eigenaar van een hottub van Welvaere en nog steeds zeer tevreden over mijn aankoop. Na al die jaren begon er door normale slijtage een probleem op te duiken met de filter... Se mere
Virksomheden har svaret
Nadat onze mooie en degelijke tonsauna geplaatst is door zeer vriendelijk en vakkundig personeel . Liep de zandloper niet meer door en we hadden een vraag over de plaatsing wat uiteindelijk gewoon... Se mere
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wir haben den Ducktub schon oft benutzt und sind sehr glücklich. Euer Monteur war sehr freundlich und konnte alles gut erklären, für jemanden, der kein Englisch spricht, wäre es ein Problem, für mich aber nicht!
Vielen Dank und vielleicht kommt bald auch noch eine Fasssauna dazu!!
Conny und Armin

Besvarelse fra Welvaere
Wir haben über Welvaere einen Pool im Wert von rund 7.500 € erworben. Bereits bei der Inbetriebnahme zeigten sich erhebliche technische Mängel: Nach mehrstündigem Aufbau konnte der Pool nicht wie vorgesehen in Betrieb genommen werden.
Bei der anschließenden Öffnung zur Fehlersuche stellten wir fest, dass elektrische Leitungen beim Zusammenbau offenbar durch Schrauben beschädigt wurden. Die Beschädigung der Verkabelung deutet klar darauf hin, dass beim Zusammenbau – mutmaßlich durch einen Monteur – unsachgemäß gearbeitet wurde. Dass ein derart gravierender Mangel unbemerkt bleibt und das Produkt trotzdem versendet wird, lässt erhebliche Zweifel an der Qualitätssicherung aufkommen.
Aus Sicht eines Unternehmenskunden liegt hier ein eindeutiger Sachmangel gemäß § 434 BGB vor. Die fehlerhafte Ausführung sowie das Fehlen einer finalen Funktionsprüfung vor Auslieferung sind für ein Produkt in dieser Preiskategorie nicht hinnehmbar.
Zur Schadensbegrenzung haben wir unverzüglich auf eigene Kosten einen Elektriker beauftragt. Die pauschale Ablehnung der Kostenerstattung durch Welvaere mit dem Hinweis, es habe keine vorherige Freigabe der Serviceabteilung gegeben, ist aus unserer Sicht geschäftlich wie rechtlich nicht tragbar – zumal die Betriebsbereitschaft des Produkts zu diesem Zeitpunkt nicht gegeben war und ein akuter Handlungsbedarf bestand.
Die Kommunikation seitens Welvaere war weder lösungsorientiert noch kundenfreundlich. Aussagen wie „Fehler können passieren, Ihnen sicherlich auch“ wirken in diesem Zusammenhang wenig professionell und lassen ein angemessenes Verständnis für die Situation vermissen.
Wir fordern:
die vollständige Übernahme der Kosten für die externe Fehlersuche und Instandsetzung,
sowie eine angemessene Entschädigung für den Aufwand, Nutzungsausfall und Mehraufwand.
Fazit: Auf Grundlage unserer Erfahrung können wir Welvaere aus geschäftlicher Sicht nicht empfehlen. Produktqualität, Qualitätssicherung und Kundenumgang entsprechen nicht dem Anspruch, den man bei dieser Preisklasse erwarten darf.

Besvarelse fra Welvaere
Via internet onze hottub gekocht. Zeer goed geholpen aan de telefoon nadat we al vaker op de website het een en ander hadden uitgezocht.
De levering was sneller dan de eerder gemeldde 5 weken dus dat is ook al positief.
Levering was perfect. Ik had, zoals verzocht, voor een paar extra handjes gezorgd en samen was een een kwestie van een paar minuten en hij stond op zijn plaats.
Uitleg was ook prima van de monteur.
Ondertussen al een paar gebruik gemaakt van de tub en het is heerlijk. Het opstoken duurde even maar daarna hoefden er smorgens maar een paar blokjes hout aangestoken te worden om hem weer op de gewenste temperaruur te krijgen.
Kortom: perfect

Besvarelse fra Welvaere
Von der ersten Beratung über den Kauf und die Lieferung habe ich mich immer gut beraten gefühlt. Die Lieferung des Hot Tubs war unkompliziert, der Spediteur äußerst freundlich, Ware wie bestellt. Qualität wie im Showroom ausgesucht. Perfekte Sache 👌

Besvarelse fra Welvaere
Die Qualität ist einfach super und alles hat super geklappt von der Planung bis zum Aufstellen des Hot Tube.

Besvarelse fra Welvaere
Goed advies, meedenken en met name met allerlei opties komen omdat je de hele Ducktub zelf kan samenstellen. Niet vanuit verkoop gedreven maar op basis van de gewenste belevenis die je wilt ! Voelt goed ! Na aankoop krijg je tussendoor tips om je vast voor te bereiden en ook levering en montage gingen meer dan soepel ! Aardig team en omdat alles in NL is gemaakt weten ze precies hoe alles in elkaar zit ! Ook service is goed, wilde toch nog wat extra zaken, ging allemaal snel en soepel ! TXS team Welvaere !

Besvarelse fra Welvaere
Vanaf eerste advies gesprek met de adviseur tot en met de levering en installatie verliep
Alles soepel en conform afspraak.

Besvarelse fra Welvaere
Zeer goede en vriendelijke medewerkers. Ze deden echt hun best om meetedenken en ik kreeg snelle reacties op mijn vragen en verzoeken. Ook over het vervoer en de aflevering werd proactief meegedacht en geassisteerd. Ik zit nu te wachten op de levering die volgende week gepland staat in Italië. Ik verwacht geen problemen maar we moeten de sauna natuurlijk nog wel opbouwen en installeren en vooral uitproberen. Ik ben benieuwd!!

Besvarelse fra Welvaere
Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und haben uns gut beraten. Wir haben viel Spaß mit unserem Hot Tub und finden die Qualität super. Würden wir jedem weiter empfehlen.

Besvarelse fra Welvaere
Les termes du bon de commande étaient différents des détails de l'offre ce qui portait à confusion sur les caractéristiques du bain. Le commercial (pas professionnel du tout ) n'a pas voulu comprendre et n'a pas voulu rectifier, ce qui a conduit à notre rétractation. Nous nous sommes tournés vers un concurrent beaucoup plus à l'écoute et rassurant.

Besvarelse fra Welvaere
Sehr guter Kundenservice, Mann wird immer über denaktuellen Stand seiner Bestellung informiert.
Die Lieferung und Installation hat prima geklappt.
Bis jetzt funktioniert der Hot Tub tadellos und bereitet uns viel Freude.

Besvarelse fra Welvaere
De ergonomie van de Ovalti, de functionaliteit en het ontwerp zijn de allerbeste!!!
Ik zou het maximale punten geven als de afwerking achter de houten panelen zorgvuldiger was geweest...
...slechts één bevestigingsschroef op de plank die een pompmotor draagt is gewoon erg riskant, vooral omdat de schroef alleen maar door de rand van het hout ging - het is een wonder dat hij het transport heeft overleefd.
Een andere schroef stak zo ver uit dat hij een van de pompslangen al had beschadigd...
...en diverse andere tijdbommen waren zichtbaar en moesten onschadelijk worden gemaakt.
Gelukkig ontdekt, gerepareerd en nu aan het genieten...
...de recreatieve waarde van de Ducktub is zo briljant dat deze dingen snel naar de achtergrond verdwijnen, maar naar mijn mening moeten ze in de toekomst verbeterd worden,
zodat de producten echt met een gerust geweten kunnen worden aanbevolen.

Besvarelse fra Welvaere
De aankoop en levering gingen zeer voorspoedig wij zijn er blij mee!
Een opmerking het rooster onder in de kachel past niet helemaal en is krom. Niet echt een goede kwaliteit om op te stoken.
Ga een passende maken .
Na dit bericht is er contact geweest en er wordt een ander rooster opgestuurd. Top service!!
Groet A Burgers

Ehrliche und umfassende Beratung vor Ort. Sehr gute Qualität

Besvarelse fra Welvaere
Wij zijn superblij met onze nieuwe hottub. In Nijkerk een zeer hartelijke ontvangst gehad en zelfs een kleine tour door de werkplaats. Goede productinformatie ontvangen en in de showroom kun je alle modellen zien en uitproberen. Inmiddels pronkt de Ducktub in onze tuin. Tijdens de installatie nog de nodige uitleg gehad en voor vragen kun je altijd terecht bij de klantenservice.
Walter van der Voort & Tamara

Besvarelse fra Welvaere
Manque livraison de la main courante en inox
Fuite sur tuyau de raccordement
Dysfonctionnement lampe UV
Cheminée qui bouge après emboîtement

Besvarelse fra Welvaere
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.