Webhallen Danmark ApS Anmeldelser

3,8

Bestilte brætspil (til gode priser), og anførte min adresse forkert i bestillingen. Ville også høre om det var muligt at afhente det ene af produkterne i den fysiske butik, fordi den var på lager de... Se mere

Jeg oplevede hvad jeg selv så som værende en HW fejl på min laptop. Efter en del udfordringer med den mangelfulde 'reparation' som fabrikantens samarbejdspartner havde udført tilbød Webhallens e... Se mere

Bestilte en Kindle, grundet en dårlig oplevelse andetsteds. Leveringstiden var udemærket: 2 dage. Det der dog trækker ned, og som tilfældigvis var skylden i min dårlige oplevelse ved min origi... Se mere

Jeg har efterhånden handlet ved Webhallen nogle gange nu. Alle gange har jeg været fuldt ud tilfreds. De har nogle fede produkter til fornuftige priser, hurtig afsendelse samt tracking af forsendelse... Se mere

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Jeg bestilte nogen vare til release 7…

Jeg bestilte nogen vare til release 7 marts jeg fik en mail varen desværre ikke kunne leveres nu er det d.18.3 11 dage siden og har stadig over 100.000 danske kr hos dem, de svare ikke på mail deres tlf service er fuldstændig håbløst, de siger de normalt levere pengene retur 3-4 hverdage efter det er ikke sket !!! HOLD JER LANGT VÆK det er Scam

7. marts 2025

Jeg bestilte TADO termostater den…

Jeg bestilte TADO termostater den 28.11.2020, og ordren står stadig som "Modtaget", varen er på lager hvorfor skal den så ikke sendes ud? Kundeservice svarer måske efter 72 timer, det er sgu bare ikke godt nok. Det er sidste gang jeg handler der, og jeg vil fraråde andre at handle der.
Havde jeg kunnet give 0 stjerner, så havde jeg gjort det. Pengene, jo de blev trukket omgående ved ordren. Ringe ringe ringe service.

4. december 2020

Købte et Segboard også startede problemerne.

Købte et Segboard, som pludselig stopper midt under brug, og er direkte farligt at bruge. Vi sender det retur midt i november, og modtager efter en lille uge, en besked om det er ankommet til rep. Derefter starter vores problemet med forretningen, vi kan ikke få noget svar på hvad der sker, og ingen kan finde ud af hvor langt de er med at lave det. Efter ca 4 uger, uden held med noget info og svar på mails, ringer jeg til dem, fortæller hvor vigtigt det er for os, da min datter bruger det hjemme, da hun har en hofte der smuldre, så for hun ikke sidder i kørestol meget af tiden, og det hjælper hende til at komme frem, og stadig styrker hendes musklerne i hoften.. de beklager, og siger de vil tale med rep. Stedet.. igen hører vi intet, en uge senere kontakter jeg dem igen, denne gang aner de intet, for de kan ikke få svar fra stedet der laver det, men jeg må få pengene retur.. vi jubler, for en kort stund, og skynder os at købe et andet til hende... (det var slutningen af dec), omkring 20 jan kontakter jeg dem igen, vi har ingen penge modtaget retur, samme Person “Filip A” skriver tilbage, han beklager, de har ikke sat den til at overføre mine penge retur.. men nu har han personligt gjort det... Nu er der så gået yderlig 14-16 dage siden han havde “sat den til at overføre pengene retur” og stadig intet modtaget. Virkelig dårlig service.

4. februar 2019

Elendig kundeservice

Måtte returnere en bærbar der var defekt indenfor reklamationsperioden. Der gik næsten 3 måneder inden jeg fik den tilbage. Jeg fik aldrig en låne PC selv om jeg bad om en. Jeg er studerende, og kan ikke undvære en PC, så var nødt til at købe en ny. Fik jeg pengene tilbage selvom jeg bad om det? nope.
Tror ikke jeg har oplevet nogen skide så meget på købeloven som webhallen. Hold jer væk!

10. november 2018

Dårlig

Elendigt service. Virkelig Elendig og uacceptabelt.
Har købt en msi laptop til 8295kr for lidt over et år siden og det er kun gået ned af siden.
Den startede med at fryse hver gang jeg samlede den op eller bøjede den bare en lille smule ved tasteturet. Så gik skærmen helt i frys.
Sendte den ind til reperation og nogle uger efter fik jeg den tilbage uden at de kunne finde fejlen og de havde bare lavet en factory reset af den.

Nummer 2 gang sender jeg den ind for at jackstick porten var gået i stykker ved det plastik stykke der skal holde høretelefon stikket lige så det ikke flyver rundt. Og den er kun 1 år gammelt her så det virkelig ringe kvalitet.
En af usb portene var knækket indeni fordi det stykke plastik der sidder i den for at sørge for at man ikke vender usb stikket forkert. Uden jeg havde lagt mærke til det så tog jeg bare min mus og puttede ind i det føltes som om den sad rigtigt og så pressede jeg bare til som normalt og den knækkede indeni og virker ikke mere så nu er der kun 2 usb porte tilbage. Der var også kommet en revne i venstre side af plastikken der sidder rundt om skærmen men det er ikke det helt store

Den bliver sendt til rep for anden gang og gæt engang efter nogle uger får man svar at det nu vil koste 6700 kroner at få det repareret og at de anbefaler vi bare betaler 450+ kroner til webhallen for undersøgelses gebyret og bare får den sendt tilbage. Altså DET koster SGU DA IKKE 6700 AT LAVE COMPUTEREN FRA BUNDEN?
Ja så skriver vi til e mærket og finder ud af de har behandlet os uloveligt og at det slet ikke skal koste penge at få den repareret men vi får pc´en sendt tilbage og gæt engang hvad jeg så opdager
Jeg TAGER computeren til 8295kr og tænder den og efter noget tid løfter jeg den op og så fryser computeren igen så det første problem er dukket op så nu har de haft 2 chancer til at reparere min computer uden at de overhovedet har fikset den og nummer 2 gang havde de min pc hele sommerferien.
I følge taenk.dk så har de også kun 1 forsøg til at rette problemet eller er det penge retur
Nu har de fået 2 chancer.

18. august 2018

ALDRIG IGEN

ALDRIG IGEN! Den fysiske butik i Danmark er nu lukket, og min computer gået et stykker. Jeg henvender mig skriftlig til Webhallen og sender billede af skaden. Fik straks retur label og sendte derfor min Computer retur. Få dage efter modtagelse, får jeg af vide at Computeren ikke kan repareres med købs garantien - og at jeg derfor skal betale 303 kr. for at få den skrottet ;-(, 377 kr. for at få den retur, og over PC´en pris, for at få den repareret! Jeg er i CHOK! Jeg synes at kundeservice burde have gjort mig klart forinden afsendelsen, at der var en hage og at den sikkert ikke kunne repareres. Vi har skrevet så meget sammen og jeg har fortalte hende/dem om problemet. Jeg føler mig dybt skuffet og udnyttet, og skal reagere inden d. 29/7 ellers...

25. juli 2018

Simpelthen den værste omgang service…

Simpelthen den værste omgang service man kan finde nogen steder!

Modtaget et defekt produkt som jeg register som defekt og ønsker pengene retur.

Firmaet SKAL derfor sende en returlabel til ens postkasse og det er helt umuligt for dem at sende den over en mail! (Vi er i 2018 hallo!)

Gentagene gange spørger jeg om at få den sendt over mail, da jeg så kan sende den retur med det samme, men dette kan slet ikke lade sig gøre. Deres hjemmeside viser også at man skal sende retur sager til deres butik i københavn som er en lukket butik!

Jeg hjalp dem med at rette denne fejl på deres side, da de ikke selv kunne finde denne beskrivelse. Dette gjorde dog stadig ingen forskel på at jeg kunne få den retur label over mail! (hjælper man ikke hinanden?)

Jeg modtager labelen og sender varen retur med ekstra papirer at varen skal KREDITERES, bare for en sikkerheds skyld at de ikke læser det i deres eget system......

Jeg sender varen den 20 Februar.
Jeg hører herefter intet den næste uge, men kan se de modtager varen den 23 februar.

Gentagne gange har jeg spørger jeg hvad status er og det gør jeg hele 3 gange, uden jeg kan få et svar andet at end at behandlingstiden er 1-2 uger.

Ved 3 henvendelse den 15-03 får jeg så en der vil have pakkelabelen for at tjekke op på sagen, da den ikke er modtaget endnu.

(Det var da heldigt jeg havde taget et billede af deres postkasse retur label så jeg kan bevise jeg har sendt den!)

Den ansatte vender så retur og siger de har behandlet varen og sendt den RETUR til mig?!?!?!?!

NU KAN JEG SÅ STARTE FULDSTÆNDIG FORFRA!
.................................................................................................

Hvad sker der for jeres medarbejdere, kan i ikke læse jeres system og mine papirer der er vedlagt?!?!

Jeg er så træt af det firma, de kan intet service andet end at afvise at hjælpe.

Jeg handler der aldrig igen, og vil anbefale alle at gøre det samme.

15. marts 2018

Elendin kundeservice

Har købt en samsung TV til omkring 8.000 kr. hos Webhallen og efter 2 år og 10 måneder kommer der en pixelfejl på TV'et. Webhallen nægter at gøre noget ved det, da TV'et er ældre end de 2 år der er reklamationsperioden. Fejlen er inde i bag skærmen i TV'et og det er tydeligvis en produktionsfejl efter min vurdering. Kan kun advare andre mod at købe produkter hos Webhallen, da de tydeligvis er ligeglade med deres kunder. Deres kundeservice på email har været arrogante hele vejen igennem i denne sag.

15. februar 2018

Hurtig og høflig kundeservice

Købte en Acer computer ved Webhallen. Den havde desværre en defekt GPU. Efter at have været i dialog med Webhallens kundeservice fik jeg tilsendt et fragtlabel, sendte computeren retur og fik hurtigt pengene tilbage. På trods af at computeren ikke virkede håndterede Webhallen forløbet professionelt og der skal lyde en stor tak til deres kundeservice afdeling.

27. december 2017

Ingen kundeservice i weebhallen

Jeg købte et 75 tommer Tv i weebhallen DK,til 21995kr det var den største fejl at gøre det, da firmaet aldrig svarer på henvendelser, har forsøgt at få mine penge retur siden de har rep mit TV 3 gange, og det er ikke det er ikke blevet bedre.
De siger at de har sendt returlabel siden d1/6 siger det ca 10/ stk skulle de have sendt siger de, Samsung er så kommet på banen og sendt en KREDITNOTA til Samsung Sverige som så skal sende den til weebhallen men intet sker weebhallen kan nu kun snakke engelsk og mail skal også være på engelsk ,så handel kun i dk hvor de som oftes kan forstå dansk.
WEEBHALLEN ER YT.

9. december 2017

Skader produkt og beskylder kunden

Jeg købte et motherboard fra webhallen, hvor jeg valgte at returnere boardet inden for 14 dage. Alt var fint og jeg fik sendt en returlabel.
Ca 2 uger efter at jeg har sendt boardet retur får jeg pludselig tilsendt en pakke fra webhallen. Jeg ringer dem op og får at vide at deres RMA afdeling har tjekket kortet og at der er en bøjet pind i boardets CPU socket, derfor tager de ikke boardet retur.
Det er selvfølgelig helt fair og jeg tænker at jeg på trods af ekstrem forsigtighed må have bøjet en pind en nanometer.
Det viser sig så, at der er en pind der er så bøjet, at den næsten er ved at knække. En skade jeg med 100% sikkerhed kan sige ikke var der da jeg sendte boardet retur og dermed er sket i deres RMA afdeling.

Jeg har naturligvis kontaktet dem både skriftligt og telefonisk, men en medarbejder ved navn Walif (der lader til aldrig rigtigt at have forstået hvad problemet er) afviser blankt at det kunne ske ved dem og her ender sagen så.

Jeg vil fraråde alle at handle ved webhallen! En større mangel på professionalisme har jeg aldrig oplevet

26. oktober 2017

Dansk butik død

Mangler opdate på hjemmesiden om at butikken i Danmark ikke findes mere. Men hvis vores bestillingen kommet til tiden vil jeg ændre min anmeldelse med en ekstra stjerne den ene eller anden vej...

25. oktober 2017

Deres hjemside virker ikke man får en …

Deres hjemside virker ikke man får en fejl heletiden. Jeg har bestilt en firma bestilling fik en fejl på adresse siden trykket F5 og den flipper tilbage til privat. Super skod. Så ringet jeg til dem og sagde at jeg ikke ønsker produktet hvis jeg skal hent den så får jeg at vide at jeg bliver charget 250 SEK for retur!! Siden hvornår betaler vi i svenske kr i DK? Og siden hvornår er der ikke retur ret? Direkte til forbruger klagenævnet! Handle ikke på deres side. Super skod service.

1. september 2017

Hurtig levering, billige priser, god service, ingen problemer

Jeg har handlet en hel del med Webhallen den sidste måneds tid, og det har kun været en fornøjelse.

Adskillige af de produkter, jeg var på udkig efter, var billigst at få hos Webhallen, selv hvis man inkluderer de 59 kr. fragt.

Alle leveringer af varer, der var på lager, tog 3 dage eller mindre.

Jeg fortrød en af mine ordrer, så Webhallen sendte mig en return label, jeg sendte den tilbage, og pengene står på min konto nu en uge efter. Ingen problemer her overhovedet.

De er nemme at komme i kontakt med via mail. Derudover er deres telefonservice hurtig at komme igennem til, og de giver fremragende support på svensk og engelsk. Vurder selv, om du vil tage en stjerne af for manglende support på dansk, men dette er ikke noget problem for mig personligt. Desuden var kvaliteten af deres support så høj, at det ikke gjorde mig noget, at det foregik på engelsk.

Kun positive oplevelser med Webhallen. Kan helt klart anbefale folk at handle her.

Jeppe

20. august 2017