Na twee weken een lek in de as afdichting, ze hebben direct onder garantie een nieuwe revisie set gestuurd en na alles gemonteerd te hebben draait de pomp weer super. Ontzettend fijn dat het zo snel... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super goeie en snelle service bij vervanging van mijn waterpomp. Geen onnodige beslommeringen, binnen een paar dagen had ik mijn nieuwe pomp in huis! Top! Aanrader!
Stop met adverteren dat jullie de volgende dag leveren want dat is gewoon niet waar! Als je de reviews bekijkt is dit ook al vaker gemeld maar jullie blijven beloven dat vandaag besteld voor 22:00 mo... Se mere
Hoewel de pomp met een kapotte kap geleverd werd, heeft klantenservice snel en adequaat gehandeld. Met de levering vd kap wilde ik nog een product mee hebben . Ze hebben mij de transportkosten later t... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
✅ Uw waterpomp specialist ✅ Waterpompen met aanbiedingen ✅ Niet goed, geld terug ✅ Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅ Gratis verzending ✅ Spoedlevering ook mogelijk !
Kontaktoplysninger
Stationsplein 91, 5211BM, 's-Hertogenbosch, Holland
- 020-2611412
- info@waterpompshop.nl
- waterpompshop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel en compleet ontvangen zoals het…
Snel en compleet ontvangen zoals het beschreven staat op website!
verwarmings waterpomp was defect
verwarmings waterpomp was defect , nieuwe besteld dag erna geleverd en past en werkt perfect nu
beloftes blijken betrouwbaar
beloftes blijken betrouwbaar. goede en duidelijke berichtgeving over het verloop van de bestelling welke tijdig geleverd is. Geleverd product nog niet kunnen testen
Goed App contact met vragen van mijn…
Goed App contact met vragen van mijn kant. Product voldoet naar wens
Snel antwoord op een vraag en geleverd…
Snel antwoord op een vraag en geleverd zoals afgesproken.

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Op zondag besteld en maandag in huis
Op zondag besteld en maandag in huis. Fantastisch snelle levering, zeer goede prijs.

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Super gemakkelijk een vervangende pomp…
Super gemakkelijk een vervangende pomp gevonden voor mn oude circulatie pomp met de vergelijkingstool
Altijd keurige en snelle levering van…
Altijd keurige en snelle levering van de juiste materialen. Al meerdere malen besteld.

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Uitstekende telefonische hulp en snelle…
Uitstekende telefonische hulp en snelle leverin

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Levering van DAB pomp prima en snel.
Levering van DAB pomp prima en snel.
Op het moment dat de pomp kapot gaat (binnen 1 jaar) waarbij je recht hebt op wettelijke garantie kun je zelf voor de kosten opdraaien. Hopen dus dat je apparaat blijft werken!

Dab circulatiepomp besteld
Dab circulatiepomp besteld, na een paar weken gaf hij er de brui aan, gemaild en werd keurig en kosteloos een nieuwe waterpomp geleverd, als dat geen service is. Top bedrijf…

goede service!
Had een DAB pomp besteld maar er zat een onderdeel niet bij, had een mail gestuurd en kreeg snel reactie, er werd gelijk(!) een nieuwe pomp opgestuurd en ik kan de oude gratis terug sturen, DAT is pas service.

Slechte service na verkoop
In mei heb ik bij waterpompshop.nl een DAB Aquajet hydrofoorpomp besteld; helaas zonder vooraf de reviews te lezen.
De pomp werd geleverd met een gebarsten vuldop waardoor deze onbruikbaar was (water spoot eruit). Telefonisch werd beloofd dat ik binnen enkele dagen een nieuwe vuldop zou ontvangen, maar die kwam niet. Na veelvuldig bellen uiteindelijk een maand later de vuldop binnengekregen, zodat ik de pomp eindelijk kon gebruiken.
Na 2 maanden begon de pomp ineens hevig te lekken tussen het pomphuis en de motor. Ik moest de pomp op eigen kosten terugsturen naar het reparatiecentrum, en kreeg een week later te horen dat de seal vervangen moest worden; dit viel echter niet onder garantie omdat 'de pomp wel droog gedraaid zal hebben'.
Toen ik hen verzekerde dat dit niet het geval was, kreeg ik te horen dat 'ik dit toch niet kon bewijzen'. Ik kon er wel voor kiezen om de pomp ongerepareerd retour te laten sturen, wat ik dan maar gedaan heb omwille van de buitensporige reparatiekosten.
Nog een week later kreeg ik de pomp terug, in stukken... Sindsdien geen reactie meer van de klantenservice.
Hier ga ik uiteraard niet meer bestellen...
beregeningspomp en aansluitproblemen
Hier een nieuwe beregeningspomp gekocht van DAB met een plasticaanzuigslang. Vijf keer geprobeerd en ondanks de goede instructies dmv filmpjes bleef het niet lukken. Toen een nieuwe slang besteld met messingaansluiting (de plastic kon ik gratis vervangen maar ik dacht ik koop nu wel de beste) en het geheel liep meteen. Ik vond de service, de bereikbaarheid en het geduld van deze mensen echt heel erg goed! Ik raad hun ten zeerste aan

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
DAB hydrofoor in onderdelen retour
DAB hydrofoor onder garantie op eigen kosten terug gestuurd. De pomp startte bij mij niet, geen geluid niets. Volgens de waterpompshop deed hij het wel maar zou er een nieuwe afdichting in moeten terwijl de pomp ongeveer 10 draaiuren heeft. Omdat hij het kennelijk deed voor de optie ongerepareerd retour gekozen. Blijkt de pomp in onderdelen terug gestuurd. Ik kan er dus niets meer mee. Geen reactie op e-mails.

Slechte service waterpompshop.nl
Onlangs een Dab easy minibox besteld om de waterdruk in huis te verhogen. Na plaatsing blijkt deze veel meer lawaai te maken dan op de website staat vermeld. (70db ipv 45db). Op eigen kosten moeten terugsturen en ook nog €60 onderzoekskosten waarbij de conclusie is dat het aan de waterleiding ligt wat natuurlijk niet. Kortom, slechte service en voor mij nooit meer waterpompshop.nl

Geen duidelijkheid qua levering
Helaas is de bestelde pomp niet vertrokken zoals afgesproken 'voor 22 uur bestellen, volgende dag geleverd'. Aan de telefoon werden we niet vriendelijk geholpen, er werd direct medegedeeld dat de order ook geannuleerd kan worden ipv dat ze het gaan navragen en met een antwoord komen wanneer deze wel geleverd gaat worden. Als een bedrijf zegt voor 22 uur in huis besteld is de volgende dag geleverd dan houden mensen daar rekening mee.
Mijn waterpomp lekte na 2 maanden enorm…
Mijn waterpomp lekte na 2 maanden enorm tussen pomphuis en motor.
Na het sturen van een filmpje ging er nog dezelfde dag een nieuwe pomp op de post!
Aan deze service kan menig bedrijf een voorbeeld nemen!
Dank voor deze uitstekende service

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Wat is dit een slechte firma
Wat is dit een slechte firma. Vanwege calamiteit watersnoodramp in Limburg optijd woensdagochtend een dompelpomp besteld. Nu zaterdag deze pomp nog steeds niet ontvangen. Deze klootzakken melden aan bij Postnl maar bezorgen pakket niet bij ze optijd aan. Verkom nog meer stress blijf bij deze firma weg.