Waterfilterexpert Anmeldelser

4,0

Ik bestelde meerdere filters voor in ons huis. Ik was blij toen pakket aankwam, helaas zijn meerdere producten onderweg beschadigd geraakt. Ik heb dit direct gemeld. Zelfs door de huidige drukte heb... Se mere

Dit is nu eens echte service , ik had 2 filters besteld en er was er 1 defect , mailtje gestuurd en kreeg direct antwoord, mevrouw we lossen dit op en er word een nieuwe opgestuurd, bij de vorige verk... Se mere

Stuurde andere filters voor de koffiemachine van Jura ENA5. Navraag gaven ze aan dat dit de vervanger was. Ging met dit filter niet goed en reclameerde dit. Kwam me toch een partij onzin uit. Geld t... Se mere

Aanvankelijk was er wat onduidelijkheid over een huismerkfilter vanwege een ontbrekende beschrijving op de website (inmiddels aangepast). Maar de manier waarop de klantenservice (Tom) dit vervolgens h... Se mere

1. Leverandør af vandfiltre

Waterfilterexpert.nl specialist in alle soorten waterfilters. Altijd de laagste prijsgarantie. Alles op voorraad. Icepure , koelkast waterfilter, koffie waterfilter, filterpatroon

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Top service!

Top service!
Ik was op zoek naar een bepaald type filter. Deze had waterfilterexpert niet in hun assortiment. Op een gegeven moment hadden ze deze wel en daarvan heb ik toen een email ontvangen met een directe link naar dat filter. Deze heb ik besteld en zeer snel ontvangen. Top service!

7. november 2025

Hele goeie service

Hele goeie service! Had zelf perongelijk de verkeerde filters besteld, deze zonder moeite kunnen retouren en met behulp van een medenwerker de juiste filters opgestuurt gekregen. Ben zeer tevreden.

7. november 2025

Geen goede communicatie

Bestelling gedaan voor 17.00 uur. Dit werd bevestigd, maar helaas de volgende dag niet in huis.Een paar dagen afgewacht en toch maar gebeld.
Na een half uur in de wacht gestaan te hebben eindelijk iemand aan de telefoon en ik moest een mail sturen zodat zij contact op konden nemen met post.nl Gevraagd of ze het opnieuw konden opsturen ,maar dat kon niet ik moest het afwachten.
Het pakket kreeg ik uiteindelijk 1,5 week later.
Ik vind dit geen goede service en er us ook niet op teug gekomen wat ik zeer teleurstellend vind

20. oktober 2025

Bestelling snel en netjes verzorgd met nazorg

Bestelling snel en netjes verzorgd afgeleverd. Helaas was een deel van de bestelling een foutief product.
In contact met de klantenservice kan ik alleen maar lovend zijn. In goed overleg werd uitgezocht wat er mis is gegaan. Het foutief product retour gezonden waarna de conclusie was dat inderdaad het product niet overeen kwam met mijn bestelling.Het juiste product werd spoedig geleverd. En de kosten van de retourzending kreeg ik netjes terug.
Geweldige service op de wijze waarop de klantenservice het heeft opgepakt. Communicatief zeer sterk. Bij dit bedrijf ben je echt nog klant.

23. oktober 2025

Informatie op site is duidelijk en…

Informatie op site is duidelijk en prijzen zijn prima. Product toevoegen aan winkelwagen hapert regelmatig en het invullen van mijn gegevens wekt irritatie op. Bij mailadres en telefoonnummer krijg je na het invullen van 1 teken al de foutmelding dat de invoer onjuist. Bijna een afknapper.

1. november 2025

De service was erg goed

De service was erg goed.
De verwerking van mijn bestelling verliep heel vlot en de klantenservice reageerde snel en heel goed om mijn probleem op te lossen.

24. oktober 2025

Goede producten snelle levering/…

Goede producten snelle levering/ aftersales minder. Met name de informatievoorziening over installatie van filters en benodigde filters is matig. Het is allemaal prima áls je ervaring hebt, maar zonder ervaring zou een goede uitleg over systeem en plaatsing van filters (met afdichting) gewenst zijn. Ook is onduidelijk bij filterhuizen welke filters er geschikt zijn (wordt niet goed vermeld, staat overal universeel bij). Wordt gereageerd op mail maar duurt meerdere dagen. Kortom: ken je klant, leg het uit (staat ook niet op filter) dan krijg je meer tevreden klanten en 5 ipv 4 *

1. oktober 2025

Heel fijn en voordelig huismerm

Ik bestel hier al geruime tijd mijn waterfilters en ontkalkingsmiddel, het is goed verpakt en snel verzonden en het voordeligere huismerk doet absoluut niet onder voor de duurdere merken, dus als je veel koffie drinkt zoals ik dan is dit de beste keuze voor je apparaat én je portemonnee!

26. oktober 2025

Oplichter en geen klantenservice…

Oplichter en geen klantenservice telefonisch mogelijk bereiken product laat komen en niet duidelijk
Als product terug sturen dan heb je echt problemen krijg je geld niet compleet en na 3 weken met veel moeite en hoofdpijn
Mijn advies als wil je iets kopen van de mensen moet je 3 keer nadenken en goeie paracetamol kopen want heb je zeker nodig

22. oktober 2025

Brita Puriti C 1000 filter

Brita Puriti C 1000 filter. Nadat het filter was geïnstalleerd in mijn camper ontstond er een “ prut/ klei” lucht in de camper. Wat volgens de professionele monteur, die meer ervaring heeft met dit filter, niet normaal is. Pas na zeer langdurig doorspoelen werd dit minder.Er werd erg slecht naar mijn antwoorden en vragen geluisterd. Ze waren niet bereid het filter te onderzoeken, en een andere op te sturen. Lang verhaal kort……. Ik heb inmiddels op eigen kosten een nieuw filter bij een ander besteld, omdat ik geen enkel risico wil nemen met mijn gezondheid. Dat had De waterfilterexpert eigenlijk ook niet moeten doen. Dus ik zeg voortaan NEE tegen de waterfilterexpert.

11. oktober 2025