Wash World - Søborg - Dynamovej Anmeldelser

Dynamovej 4, 2860 Søborg, DK

Dejligt med mange vaskehaller, så man ikke skal i kø så længe. Gode betjenings stander, nem. Dog er der næsten altid kalkpletter på Bilen, det kan gøres bedre. Super betjening , hvis uheldet skull... Se mere

Det er efterhånden sjældent at det ser ud som om bilvasken indeholder sæbe. Og man skal godt nok huske at slukke for ventilationen, da lugten af det rådne vand man bruger til vask, giver en ubehageli... Se mere

Bilen blev ren. Men jeres maskiner tørre ikke særlig godt. Jeres støvsuger og vask selv pladser har ofte problemer med betalings enheden eller er ude af drift.. (herlev/gladsaxe)

Superfin hjælp fra “akut telefonen” da Jyden kom til Søborg og for vild i menuerne. Resultat: ren bil og en god oplevelse. 😀 Jeg kan give Washworld mine bedste anbefalinger.

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Dynamovej 4, 2860, Søborg, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.865 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bilen blev ren

18. maj 2025

Hej Lars.
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Dejligt at høre, at bilen blev ren. Jeg er ked af at høre, at tørringen ikke levede op til forventningerne, og at der har været udfordringer med betalingsenhederne på gør-det-selv-pladserne.
 Du er meget velkommen til at kontakte vores akutelefon, så kan vi hjælpe dig derfra.
Mads

At der som regel ikke er lang kø

At der som regel ikke er lang kø

19. januar 2026

Hej  Freddy
Tusind tak for de 5 stjerner — det glæder mig at høre, at du sjældent oplever kø hos os  Vi gør os umage for, at det skal være nemt og hurtigt at vaske bilen, så det er skønt at høre, det fungerer for dig.

Skinnende ren

Bilen var meget beskidt efter sne og salt, men blev skinnende ren😀⛄️

8. januar 2026

Besvarelse fra Wash World - Søborg - Dynamovej

Tak for din flotte anmeldelse, John! Det er skønt at høre, at bilen blev skinnende ren – især efter sne og salt. 😀⛄️

Jeg er glad for, at du er tilfreds med resultatet!

fin vask bilen blev ren

23. december 2025

Besvarelse fra Wash World - Søborg - Dynamovej

Hej, mange tak for din anmeldelse! 😊

Det er skønt at høre, at du fik en fin vask og en ren bil – lige som det skal være. Vi glæder os til at se dig igen! 🚗💧

Dejlig hurtig

Dejlig hurtig, da der er mange Vaskehaller.

18. december 2025

Hej Sigrid 😊
Tusind tak for de 5 stjerner og din fine kommentar! Det glæder os, at du oplever hurtig service og sætter pris på, at der er mange vaskehaller at vælge imellem 🚗✨
Benjamin

Elendig bilvask

Elendig bilvask. Havde problemer med dem for flere år siden da jeg havde en anden bil og vaskeabonnoment hos dem. De var rimelig ligeglade med klagen så jeg kærter bare konsekvent min bil 3 gange igennem bilvasken når jeg havde tid så blev den renere og de spildte nogle penge. Nu har jeg fået vasket min bil i dag og troede deres vaskehaller var blevet bedre, men hele nederste side af min bil er som om den slet ikke har været i vaskehallen.

18. december 2025

Besvarelse fra Wash World - Søborg - Dynamovej

Hej Morten, tak for din anmeldelse.
Jeg er rigtig ked af at høre, at din oplevelse med bilvasken ikke levede op til dine forventninger — især når nederste side af bilen ikke blev ren, som du havde håbet på.
Hos Wash World tilbyder vi flere forskellige typer vaske, og de kan give forskellige resultater afhængigt af hvor meget snavs, der er på bilen. Du kan få overblik over de forskellige vasketyper og hvad du kan forvente af hver enkelt her: https://help.washworld.dk/da/article/6a3e55
Hvis du mener, at den vask du har fået ikke svarer til det niveau, der er beskrevet under den valgte vaskeform, må du meget gerne kontakte vores kundeservice med billeder af resultatet, hvor og hvornår vasken fandt sted samt betalingsdokumentation. Det gør det nemmere for os at se på sagen og hjælpe dig videre. Du finder generel hjælp og kontaktoplysninger her: https://help.washworld.dk/da/category/bd2234
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne gøre det bedre næste gang.

Aldrig nogen kø ❤️

12. december 2025

Hej  Luca, tak din anmeldelse,

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever, at der aldrig er kø. Det betyder meget for os, at din oplevelse er både hurtig og positiv!
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Jasmin

At den kunne aflæse min nummer plade…

At den kunne aflæse min nummer plade det kunne den ikke for Ca 10 dage siden hvor jeg måtte betale med dankort/visa

22. november 2025

Hej Søren,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det er ærgerligt at høre, at nummerpladegenkendelsen ikke fungerede den dag – det skal selvfølgelig virke som forventet. Jeg sender din feedback videre, så vi kan undersøge det nærmere og sikre, at det ikke sker igen. Hvis du oplever tekniske problemer igen, er du altid velkommen til at bruge nødtelefonen på stedet, så vi kan hjælpe dig med det samme. Tak igen for din tilbagemelding.

Mangler tørring

Mangler tørring
Egentlig godt tilfreds, Mangler bare ekstra kraftig tørring efter vask

20. juli 2025

Hej Michael.
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at tørreevnen ikke levede op til dine forventninger. Vi værdsætter, at du påpeger dette, da vi stræber efter at levere et grundigt rent og tørt resultat hver gang.
Venlig hilsen,

God og hurtig vask.

31. oktober 2025

Hej Jan,
  Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du havde en god og hurtig vaskeoplevelse – det betyder meget!

Ingen kø

Dejlig hurtigt, da der ingen kø var.

28. oktober 2025

Hej Jan,
Tusind tak for din anmeldelse! Det lyder skønt, at du fik en hurtig og problemfri vask uden ventetid – det er lige sådan, det skal være. 🚗💨
Vi håber at byde dig velkommen igen snart!
De bedste hilsner – og tak fordi du valgte Wash World.

Let og billigt

9. oktober 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder mig at høre, at du synes, det er let og billigt – lige som det skal være. Vi håber at byde dig velkommen igen snart! 🚗✨
Imran

Jeg syntes det er for dyrt

Jeg syntes det er for

25. september 2025

Hej Bo,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at du oplever prisen som for høj.
Vi arbejder altid på at sikre en god balance mellem pris og kvalitet.
Hvis der er andet, vi kan hjælpe med, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice.

God vask

Der er kun at sige det var godt

25. september 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin

Bilen bliver ikke tørret ordentligt.

Bilen bliver ikke tørret ordentligt.
For stort et beløb bliver holdt tilbage når man bruger højtryksrenser.

20. august 2025

Hej John,
Tak for din feedback og de 4 stjerner – og især fordi du fortæller os, hvor vi kan forbedre os.
Jeg er ked af at høre, at bilen ikke bliver tørret ordentligt, og at der opleves problemer med tilbageholdte beløb ved brug af højtryksrenser × især når det skaber frustration.
Vedrørende tørring:
Vi ved, at det ikke er optimalt, når bilen ikke er færdigtørret, og det bør ikke ske. Du er meget velkommen til at indsende en reklamation via vores hjælpeside – så kan vi undersøge vaskeresultatet nærmere og gøre en indsats for at forbedre det.

Vedrørende tilbageholdt beløb ved kortbetaling:
Når du bruger selvbetjeningen og betaler med kort, reserveres et beløb på 120 kr. på din konto. Dette er en reservation foretaget af din bank – ikke af Wash World – og det frigives igen automatisk. Vi trækker kun det, der svarer til den tid, du har brugt vasken; på nogle debetkort kan reservationen dog sidde i op til 30 dage.

Bilen var ren

28. juli 2025

Hej Tove
Tak for de 5 stjerner! Skønt at høre, at bilen blev helt ren

Hej Michael
Tak for din anmeldelse – godt at høre, at bilen blev ren! Hvis du oplever, at den ikke bliver helt tør, kan du læse mere om, hvad du kan forvente af tørringen her:
Andrez

Hej Farzin
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken!
Vi håber, du får mange gode vaske hos os fremover.
Nicklas

Washword tester nye terminaler på deres…

Washword tester nye terminaler på deres vask selv stationer der har den funktion at hvis du afbryder vasken efter at have skyllet bilen for at vaske dine fælge eller noget andet så låser vasken.! Wash world ønsker mån kører programmet igennem i en gennemgang så mån hurtigst muligt bliver færdig med ens bil.

I tjener sikkert flere penge på det, men det ikke tilfredsstillende for os der ønsker en pæn bil at skulle stresse igennem et program.!

10. juli 2025

Hej Benjamin
Vi forstår godt din frustration, og vi er kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med de nye terminaler i vaske-selv-stationen. Formålet med ændringen er at sikre, at vaskepladserne udnyttes effektivt, så flest muligt kan få vasket deres bil – men vi er klar over, at det kan opleves som en begrænsning, hvis man ønsker mere fleksibilitet undervejs i vasken.
Din feedback er vigtig, og vi tager den med videre i vores evaluering af systemet. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores løsninger både fungerer i praksis og giver en god oplevelse for vores kunder.
Andrez
Wash World Kundeservice