Wash World - Søborg - Dynamovej Anmeldelser

Dynamovej 4, 2860 Søborg, DK

Dejligt med mange vaskehaller, så man ikke skal i kø så længe. Gode betjenings stander, nem. Dog er der næsten altid kalkpletter på Bilen, det kan gøres bedre. Super betjening , hvis uheldet skull... Se mere

Det er efterhånden sjældent at det ser ud som om bilvasken indeholder sæbe. Og man skal godt nok huske at slukke for ventilationen, da lugten af det rådne vand man bruger til vask, giver en ubehageli... Se mere

Bilen blev ren. Men jeres maskiner tørre ikke særlig godt. Jeres støvsuger og vask selv pladser har ofte problemer med betalings enheden eller er ude af drift.. (herlev/gladsaxe)

Superfin hjælp fra “akut telefonen” da Jyden kom til Søborg og for vild i menuerne. Resultat: ren bil og en god oplevelse. 😀 Jeg kan give Washworld mine bedste anbefalinger.

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Dynamovej 4, 2860, Søborg, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.872 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mega god vask i Gladsaxe

Mega god vask i Gladsaxe

4. maj 2025

Hej Martin,

Tusind tak for de 5 stjerner og din ros! 💙

Vi er glade for at høre, at du havde en mega god vask i Gladsaxe – det betyder meget for os.

Vi glæder os til at se dig og din bil igen!

Vask selv Søborg

Der er HELE tiden nogen vask selv haller der ikke virker. Det er kraftedeme til at lukke op og ski** i. Men sådan er det, når man er de eneste i området der har det. Kan I snart tage jer sammen og få dem fikset???

4. maj 2025

Hej,

Tusind tak for din besked – jeg forstår virkelig godt din frustration over, at vaske-selv-hallerne ikke altid fungerer som de skal.

Det er selvfølgelig ikke meningen, og vi arbejder hele tiden på at holde alt udstyr i drift og fikse fejl hurtigst muligt. Jeg vil meget gerne give beskeden videre, så vores teknikere kan tjekke op på de konkrete haller du oplever problemer med.

Tak fordi du siger det højt – vi tager det alvorligt, og jeg hjælper dig gerne videre.
Yahya

det skal være bedre

Først var medlem aftale fungerer ikke og flest hal var ud af drift og til sidst dårlig vask og stadig snavset

3. maj 2025

Hej Saad,
Tak fordi du deler din oplevelse – det lyder som en rigtig frustrerende situation med både problemer med medlemskabet, driftsstop og en vask, der ikke leverede et tilfredsstillende resultat.
Det vil jeg meget gerne hjælpe dig med at få fulgt op på. Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, hvor du kan give lidt flere oplysninger, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning.
Tak fordi du giver os besked – vi ønsker selvfølgelig, at du får en langt bedre oplevelse næste gang.
Benjamin

Alt er OK og fint

29. april 2025

Hej Jørgen 🌟
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder mig at høre, at alt var i orden og levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🚗✨
– De bedste hilsner fra Andreas Wash World

Jeg var faktisk ret godt tilfreds

Jeg var faktisk ret godt tilfreds. Jeg synes jeres tørrings program er blevet bedre end sidste jeg prøvet den. Og bedre end nogen af de andre selskaber jeg har prøvet.

29. april 2025

Hej! 🌟

Tusind tak for de flotte 5 stjerner – hvor er det skønt at høre, at du er godt tilfreds! Det glæder mig især, at du har oplevet en forbedring i tørringen 🚗💨

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os!

Sophie Wash World

Spejlene fik en meget hårdhændet…

Spejlene fik en meget hårdhændet behandling! Men de overlevede heldigvis.

12. april 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse – det lyder bestemt ikke rart, og jeg er glad for at høre, at spejlene trods alt klarede den!

Hvis du har lyst, vil jeg meget gerne hjælpe dig videre ved at få det rapporteret – du skal blot kontakte kundeservice via "Hjælp" sektionen på vores hjemmeside, så ser vi nærmere på det sammen.

Og skulle du opleve en fejl under selve vasken i fremtiden, er du altid velkommen til at bruge nødtelefonen på stedet, så vi kan hjælpe dig med det samme.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – vi sætter pris på din feedback!
Yahya

fortsat forkert nedtælling på ventetidsurene over vaskehallerne!!!

ventetids skiltene over vaskehallerne viser fortsat forkert - og tilføjer mere tid midt i nedtællingen

9. april 2025

Hej Hans,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Jeg er glad for, at du overordnet har haft en god oplevelse, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når ventetidsskiltene viser forkert.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores systemer – og din feedback omkring nedtællingen er sendt videre til vores tekniske team, så vi kan få det undersøgt nærmere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre!

Ingen ventetid

9. april 2025

Besvarelse fra Wash World - Søborg - Dynamovej

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😊 Skønt at høre, at du slap for ventetid – det er lige sådan, vi håber, det skal være. Hvis du nogensinde har brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig via Hjælp-sektionen på hjemmesiden. Tak fordi du deler din oplevelse med os!
Sara

Ingen kø

Ingen kø.
God vask, bortset fra bagenden af min bil. Den blev ikke rigtig ren.

1. april 2025

Hej Tine,
Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at der ikke var kø, og at du generelt havde en god vaskeoplevelse. Vi er dog kede af at høre, at bagenden af bilen ikke blev helt ren, og vi tager det selvfølgelig med videre til vores tekniske team, så vi kan sikre os, at alt fungerer, som det skal.
Tak fordi du gav dig tid til at dele din oplevelse 🌟
Benjamin

Der er ridser i kølerhjelmen og stadig…

Der er ridser i kølerhjelmen, og flere andre steder, og stadig skidt på Taget som om den slet ikke har været vasket der.

3. april 2025

Hej Martin,

Tak for din besked – og det er vi selvfølgelig kede af at høre.

Hvis du har oplevet skader på bilen i forbindelse med en vask, beder vi dig venligst om at lave en skadeanmeldelse via vores formular, så vi kan behandle sagen korrekt.
Du finder formularen her:
👉 https://washworld.dk/skade
Vedhæft gerne billeder af skaderne samt oplysninger om tid, sted og nummerplade – så kigger vi hurtigt på det.

Vi står klar til at hjælpe!

Vask af bil.

Meget nem måde at vaske bil på.
Maskinen vasker også bilen ren.
Så en god oplevelse, det bliver dog ikke 5 stjerner da jeg ikke kunne finde et sted og få en spand vand til forvask af bil.

28. marts 2025

Hej Jean,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse, og at bilen blev ren. Jeg forstår godt ønsket om mulighed for forvask – jeg tager det gerne med videre som feedback. Håber vi får lov at byde dig velkommen igen snart!

Wash World ude af drift

Kære Wash World
Kun 2 ud af 5 vaskehaller er i drift på Dynamovej hvilket medfører en ualmindelig laaang ventetid. Desværre har jeg oplevet samme problem med flere vaskehaller ude af drift de sidste mange weekender. Det virker som om at I vil jage kunderne væk…
Mvh en utilfreds bilejer

29. marts 2025

Hej
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har mødt gentagne udfordringer med driften af vores vaskehaller på Dynamovej – det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være.
Vi forstår godt, at det er frustrerende med lang ventetid, især når flere haller er ude af drift. Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen på alle vores lokationer, bl.a. med flere serviceteknikere og hurtigere reparationer, så vi kan minimere nedetid.
Send os gerne en mail på kundeservice@washworld.dk med tidspunkt og evt. registreringsnummer, så vi kan se nærmere på sagen.
Ammar fra Wash World

Er Wash World et abonnement værd????

Desværre konstaterer jeg weekend efter weekend, at der er kun 1-2 bilvask tilgængelige ud af 5, dvs kapaciteten er 20% - 40% ift. min forventninger. Nu sidder jeg igen og venter 20-30 min for at komme til.

29. marts 2025

Hej
Tak fordi du følger op og deler din oplevelse. Vi er virkelig kede af, at du igen må vente længe på grund af begrænset kapacitet – det er klart, at det ikke lever op til dine forventninger.
Vi forstår din frustration, og vi tager det meget alvorligt. Vores teknikere arbejder på at få alle vaskehaller op at køre igen så hurtigt som muligt. Vi har allerede sat ekstra ressourcer ind på netop Dynamovej og andre travle lokationer, hvor vi ser gentagne udfordringer.
Send os gerne en mail på kundeservice@washworld.dk med lidt info om tidspunktet, så kan vi følge op på præcis, hvad der sker, og sikre hurtigere handling.
Ammar fra Wash World

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig

25. marts 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du oplever vasken som både nem og hurtig – lige præcis sådan skal det være 😊

Vi håber, du får mange gode vaske fremover!

Ahad

Virker ikke

Spild af tid, har kørt 30 min til 2 forskellige steder og ingen af båsene virker i nær København, maskinen virker ikke og trækker penge fra dig, chat supporten er ligegyldig da den bare henviser til deres email

25. marts 2025

Hej Wan,

Det lyder virkelig frustrerende, og jeg er ked af, at du har haft sådan en oplevelse. Hvis maskinen har trukket penge uden at virke, vil jeg meget gerne hjælpe dig – kontakt venligst kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det.
Hvis der opstår fejl under selve vasken, må du endelig bruge nødtelefonen på stedet – så kan vi hjælpe dig med det samme. Din oplevelse betyder meget, og jeg vil gerne sikre, at du får den rette hjælp.

Imran

For mange maskiner der er defekt hele…

For mange maskiner der er defekt hele tiden.

22. marts 2025

Hej Søren,

Det er ærgerligt at høre, at du har oplevet problemer med maskiner, der ikke fungerer.
Vi arbejder hele tiden på at sikre en stabil og god oplevelse, blandt andet ved at implementere nye vaskeprogrammer og ansætte flere serviceteknikere.
Vi håber på at kunne give dig en bedre oplevelse fremover.

Sophie

Hej Kate,
Tak for din feedback – det er ærgerligt at høre, at oplevelsen ikke har levet op til forventningerne. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig videre, så du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside. Hvis du oplever fejl under selve vasken i fremtiden, så brug endelig nødtelefonen på stedet, så vi kan hjælpe med det samme.

Bilen blev ren

Bilen blev ren, men tørringen kunne være en anelse bedre.
Underligt at modtage mail om evaluering når vasken kun er startet og endnu ikke afsluttet.

15. marts 2025

Hej Ulla,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.
Du ønskes en rigtig god dag.

Jasmin.

Bilen blev rimelig ren, men det koster MANGE ridser

Bilen blev rimelig ren, men prisen var MANGE ridser.

Det er en 9 måneder gammel bil, som er ridset voldsomt på begge forskærme og lettere ridset alle andre steder - den er kun vasket hos Wash World.

Jeg har haft abonnement til begge vores biler og har egentlig tænkt, at små vaskeridser var acceptable, når jeg kunne få nem bilvask.
Efter et besøg i Washworld i Søborg var begge forskærme (dog mest den venstre) HELT ridsede - ridserne er meget mere end vaskeridser.
Det er helt åbenlyst at der var noget galt med justeringen af børsterne og at de var beskidte med sand eller grus.

Ville gerne uploade billederne her, så ville folk selv kunne tage stilling til om de vil udsætte deres bil for den behandling, men det er ikke muligt.

Jeg skrev en klage for at indgå en dialog og gøre dem opmærksom på en fejljustering - eventuelt finde en løsning, men fik efter nogle dage bare en afvisning fra deres claim management afvisningsfirma "Vanameyde" - et firma, som Wash World udliciterer deres afvisninger til så kunderne ikke skal gå videre med klagen til en eventuelt retsag og Wash World ikke behøver at indgå i dialog med kunden.

Så HVIS du overvejer at bruge Wash World, så tag med i overvejelserne, at NÅR din bil bliver ridset, så skal du regne med, at Wash World straks videresender din klage til deres "afvis alle klager"-firma (Vanameyde), så en hver form for rimelig anerkendelse er umulig - med mindre videooptagelserne viser at maskinen smadrer din bil.

Som sagt, så må man selv vurdere hvad man vil udsætte bilen for - er man leasing kunde, så kan man måske være mere ligeglad - hvis ikke man bliver pålagt at betale for en lakering.

Jeg gav oprindeligt 1 stjerne, men da jeg trods alt har været nogenlunde tilfreds med de øvrige vaske og har kunne acceptere de vaskeridser der medfølger, så har jeg rettet min anmeldelse til 2 stjerne.

8. marts 2025

Hej,
Tak for din meget grundige anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse – selvom den desværre har været skuffende.
Vi er virkelig kede af at høre om de ridser, du har oplevet på din bil, og vi forstår fuldt ud din frustration – især når det drejer sig om en næsten ny bil. Det skal naturligvis ikke ske, og vi beklager, at du ikke har følt dig hørt i processen.
Det er vigtigt for os, at vores vaskehaller er korrekt justeret og rene, og vi tager din feedback alvorligt. Vi har stort fokus på vedligehold og løbende kontrol af udstyret, men vi anerkender, at din oplevelse giver anledning til opfølgning.
Vi har forståelse for din skuffelse over dialogen med vores skadehåndtering, og vi tager det med som værdifuld feedback, da vi hele tiden ønsker at forbedre både service og kommunikation.
Bedste hilsner
Ammar