Der er sjældent kø på de skæve tidspunkter, og maskinerne vasker alle kanter rent. Nok vigtigst: god, pletfri tørring. Standard guldvask.
Ringstedvej 73, 4000 Roskilde, DK
Min bil blev ødelagt i en af deres vaskehaller. Børsten foran pressede mod ruden og den slog revner og ødelagde viskerblade samt maste motorhjelm og lavede buler. Dårlig oplevelse på Ringstedvej ved R... Se mere
Fin vask - Bare irriterende at det ofte kun er en vaskemaskine til brug - den anden lukket på grund af fejl ( Ringstedvej Roskilde )
Generelt et OK produkt. Desværre kan bedømmelsen kan kun blive middel efter ændret prisstruktur, hvor man skal betale tillæg hvis man vasker i en anden vaskehal end "hjemadressen".
Ringstedvej 73, 4000, Roskilde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Slår ofte mine sidespejl ud under vask.
Det er ca 50/50 om jeg må bruge nødstop for at undgå skader på min bil.
Tørre så dårligt at jeg efter end vask skal tørre vinduer for at undgå pletter.
Jeg har nu opsagt.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Der er rent og pænt på pladsen, og maskinerne virker altid.
Ønske: en støvsuger. :)

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Dårlig tørring efter vask på Ringstedvej i Roskilde. Meget bedre i Slagelse.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Ingen kø !!! Man kører lige ind i vaskehallen 👍👍👍 men der mangler lidt tørring af bilen efter vask !!! Men alt i alt er jeg tilfreds 👏👏👏

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Jeg har vasket min bil i dag lige inden kl.16.00. Idet bilen foran mig, var ind i vaskehallen, vaskehal nr.1, puppede overskriften BILVASK LUKKET. Ca. 1-minut efter kommer maskinen i gang og dermed fortsætter vasken og "Bilvask lukket" skiftede til resttid. Jeg bemærkede vasketiden er reduceret for bilen foran, idet den var ind i vasken. Jeg kommer ind i vaskehallen, efter bilen foran var færdig med vasken. Og så mærker jeg min bilvask tager kun tre minutter, selv om jeg havde valgt "premium-plus" vasken. Jeg har ellers vasket her i årevis og har været tilfreds, og det er første gang, jeg kommer ud for sådan noget. Jeg fik ikke det, som jeg har betalt for, i denne gang.
Mvh, Metin

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Jeg er indehaver af en FIAT 500.
Jeg lader vasken køre på bilen 2 gange før der er tegn på af den har været i vask.
MEN bagenden og -smækken er overhovedet ikke blevet rørt af børsterne - hvorfor ikke ?? Check venligst, at de evt er slidte , og trænger til udskiftning. Ringstedvej, Roskilde.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Nemt og bekvemt, jeg var en hvid bil og føler guld vask gør hvad den skal. Det er lidt irriterende at den aldrig kan læse min nummerplade. Så er der lidt andre små irriterende ting der trækker en stjerne ned, men ikke noget som kan komme bag på en hvis man har læst betingelserne for vask af sin bil.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Kunne ha fået flere stjerner, men syntes at tørringen kunne være bedre

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Dejligt med kapacitet. Sjældent mere end 10 minutters ventetid.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Når jeg holder i kø, kan jeg se, at mange har svært ved at køre lige ind, og må bakke flere gange for at komme på rette spor. En rettesnor i midt af hallen ville måske være en god ide`.
Tørring af bilen er ikke tilfredsstillende.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Godt vaskeresultat, gid tørring af bilen var ligeså god, så havde i fået den femte stjerne.
Har premium plus, syntes prisen er okay

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Fik ødelagt bagrudeviskeren og ikke en krone i erstatning.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Som fast bruger at washworld Roskilde , er det bare en slidt oplevelse.
Jeg har flere gange haft kontakt til kundeservice, vedr. nedslidte hjulbørster, men de bliver aldrig skiftet.

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Holdt i kø ved en maskine, der så loge pludselig ikke virkede. Lige som sidste gang jeg vaskede. Og så er jeg ikke imponeret over vasken eller tørringen.