Wash World - Roskilde - Ringstedvej Anmeldelser

Ringstedvej 73, 4000 Roskilde, DK

Der er sjældent kø på de skæve tidspunkter, og maskinerne vasker alle kanter rent. Nok vigtigst: god, pletfri tørring. Standard guldvask.

Min bil blev ødelagt i en af deres vaskehaller. Børsten foran pressede mod ruden og den slog revner og ødelagde viskerblade samt maste motorhjelm og lavede buler. Dårlig oplevelse på Ringstedvej ved R... Se mere

Fin vask - Bare irriterende at det ofte kun er en vaskemaskine til brug - den anden lukket på grund af fejl ( Ringstedvej Roskilde )

Generelt et OK produkt. Desværre kan bedømmelsen kan kun blive middel efter ændret prisstruktur, hvor man skal betale tillæg hvis man vasker i en anden vaskehal end "hjemadressen".

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Ringstedvej 73, 4000, Roskilde, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.855 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God og nem service

1. april 2024

Hej Peter.

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Kirsten. Wash World.

Vasker virkelig dårligt og tørrer bilen…

Vasker virkelig dårligt og tørrer bilen endnu dårligere. Jeg syntes det bliver ringere og ringere.

2. april 2024

Hej Michael.

Det lader til, at du har haft nogle dårlige oplevelser. Det er vi selvfølgelig kede af, da vi altid stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi vil derfor sætte pris på, at du skriver til vores kundeservice, og medsender foto af bilen efter vask / tørring, så vil de behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Kirsten. Wash World.

I nogle vaskehaller kommer der sæbe før…

I nogle vaskehaller kommer der sæbe før vask og ikke i andre - alt er til samme pris. Ofte bliver bilen ikke ren i første vask.
Der er lang ventetid på at få porten til at gå op efter vask.
Vaskehallerne er alt for ofte lukket på grund af nedbrud.

1. april 2024

Hej Jan,

Tak for din feedback. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet. For omgående assistance vedrørende specifikke problemer med vasken, bedes du ringe til vores akuttelefon. For andre henvendelser, kontakt venligst kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Frederik

Tilfreds kunde

Hurtigt og effektivt

30. marts 2024

Hej Ali.

Kirsten. Wash World.

Der var ingen sæbe eller tørring

Der var ingen sæbe eller tørring, så min bil blev efterladt våd.

29. marts 2024

Hej Muhammed,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jasmin.

Kunne være bedre til at tørre bilen…

Kunne være bedre til at tørre bilen efter vask

25. marts 2024

Hej, Caroline.

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at tørringen af din bil ikke levede op til dine forventninger. For assistance og yderligere hjælp, bedes du benytte 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside, hvor vores kundeservice vil være klar til at hjælpe dig.

Jacob

Mangelfuld tørring

Mangelfuld tørring

24. marts 2024

Hej Jan,

Jasmin.

Hverken vask eller tørring er i top

Hverken vask eller tørring er i top, men man får hvad man betaler for.

22. marts 2024

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, hvis vores vask og tørring ikke helt levede op til dine forventninger. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service for at sikre, at alle vores kunder får en værdifuld oplevelse. Din feedback er vigtig for os i dette arbejde. For omgående assistance eller for at dele yderligere feedback, anbefaler vi, at du kontakter vores akuttelefon ved problemer under vaskeprocessen. Yderligere assistance kan findes ved at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Ok til prisen

23. marts 2024

Hej Jesper,

Tak for de fire stjerner! Hvor er det godt at høre, at du synes vores priser er fordelagtige. Vi vil dog gerne give vores kunder en oplevelse, som både er nem og luksus til en lav pris. Du må derfor altid gerne skrive til vores kundeservice, hvis du har forslag til forbedringer.

Du ønskes en god dag herfra :-)
Lana

Bilvask okay

Der var ingen kø 👍

21. marts 2024

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Det er fantastisk at høre, at din oplevelse i vores vaskehal var positiv og uden ventetid i kø. Vi bestræber os på at sikre en effektiv service, så vores kunder kan nyde en hurtig og problemfri vask, hver gang de besøger os.

Skulle du have yderligere kommentarer eller brug for assistance fremover, tøv ikke med at kontakte os.

Godt koncept

Godt koncept, som. I benyttet til alle vores biler. Problemerne er, at maskinerne jævnligt gåt stykker og der er lang kø.

20. marts 2024

Hej Stephan,

Tak for de 4 stjerner og din feedback. Det glæder os at høre, at du finder vores koncept godt og benytter det til alle jeres biler. Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Wash World

Hej Christen

Hvor er det skønt at høre og tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Lad os høre fra dig, hvis der skulle være noget i fremtiden. Ellers ser vi bare frem til, at kunne vaske din bil mange gange i fremtiden.

God dag til dig og god vaskelyst.
Lykke ☀️

Bilen blev ikke vasket ren på…

Bilen blev ikke vasket ren på bagklappen.
For dårligt vaskeprogram.

17. marts 2024

Hej Lene.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os. Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, hvis du har samme oplevelse igen, og venligst medsend foto af bilen efter vask, så vil vores kundeservice behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Hej Benedicte,

Vi glæder os til at vaske din bil igen :-)

Ahad

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

12. marts 2024

Hej Tonie,

Vi glæder os til at vaske din bil igen :-)

Hej Frede,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.

Hold her væk fra washworld og ameyde forsikring

Jeg havde lige hentet min nye bil fra mekaniker i Jylland som kan konstatere alt var i orden. På hjemme turen tilbage til Roskilde vælger jeg ved midnatstid at give bilen en vask i washworld. Dette var en fatal fejl som efterlod min bil med kæmpe ridser da maskinen også opførte sig underligt under selve bilvasken.

Dog på trods af billeder vidneudsagn fra værkstedet, og mine forklaring nægter van Ameyde gruppen af der er foregået noget uheld i washworld vaskehal...

Det under alt kritik

10. marts 2024

Hej Romeo,

Wash World anvender en professionel uvildig tredje part til at håndtere alle vores skadesanmeldelser for at sikre, at du som kunde oplever en ensartet, professionel og uvildig håndtering af din anmeldelse.

Hvis du er utilfreds med vurderingen af din sag, har du her flere muligheder for at gå videre med sagen på en af følgende måder:

Du kan bede dit eget forsikringsselskab håndtere skaden og bede dem om en second opinion. Evt. lade dem starte en regressag overfor vores forsikringsselskab. Dette er også, i større sager, foreslået i det svar, som vores partner sender.

Du kan, hvis du er medlem, også kontakte FDM.

Yasmine.

Det fungerer bare !!

Det fungerer bare !!! Begge vores biler er hos Wash World i dag, og det er bare så dejlig nemt at vaske i deres haller.

Så vi smutter ingensteder foreløbigt :)

11. marts 2024

Besvarelse fra Wash World - Roskilde - Ringstedvej

Hej Richard, tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at vide, at det er nemt at kunne vaske sine biler hos os, vi er glade for at have dig som kunde hos os.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.
Jacob

Ok vask til prisen

Ok vask til prisen

5. marts 2024

Hej Charlotte,

Tak for de 4 stjerner og din feedback!

Det glæder mig at høre, at du finder vores vask ok til prisen.
Vi bestræber os altid på at levere god kvalitet og værdi for vores kunder.

Din tilfredshed er vores prioritet, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Cathrine🚗

Jeg blev lidt skuffet over at betale…

Jeg blev lidt skuffet over at betale for ekstra Tørring og må så alligevel selv tørre ruder og bilen bagefter spild af penge . Min titel er at jeg er skuffet

1. marts 2024

Hej Jane,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg er oprigtigt ked af at høre, at tørringen ikke levede op til dine forventninger. Du kan altid kontakte os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

God weekend!
Lana