I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Se mere
Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK
De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Se mere
Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Se mere
Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Se mere
Bystævnevej 5, 5200, Odense, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Jeg kunne lige så godt have kørt bilen igennem Odense Å, det havde gjort den mere ren.

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Premium plus vask - Stort set ingen sæbe til vask, og tørring var mangelfuld.
Skidt er dog trods alt skyllet af.

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
meget dårlig tørring, har været ud for flere gange at sæbe i højre side ikke gir sæbe

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Bilen bliver ikke vasket over det hele. Bagenden er ikke vasket og halvdelen af den ene side er ikke vasket. Der kommer ridser i lakken pga manglende vand. Har ellers valgt guldvask.
Det er. Ikke første gang dette sker,

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Forruden blev ikke rengjort ordentlig, og tørreborsterne fedter ruderne til

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
god vask men kan ikke forstø hvorfor hjul vas ikke virker i hal 2 og hal 3.

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Oplever ofte at een eller flere haller er ude Af drift og udsætter så mit besøg.
Vandet lugter.

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Jeres tørring er elendig og bliver hele tiden ringere

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Kvaliteten er for ringe i forhold til prisen.

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling:
- Fornuftig bilvask til pengene
- Forholdsvis kort ventetid
- Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen
- Mulighed for tilvalg, efter behov
Negativt
- udkørsel til trafikeret vej direkte fra vaskehallen

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Har vaske abontman har altid problem med tag bagklappen /mine fælge så det ordentligt rent samt af tøre bagefter

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Så er wash world prøvet rigeligt.
Det er et ok produkt til prisen, men forvent dog at du skal tørre hele bilen selv hver gang da deres tørring er stærkt mangelfuld, selv ved guld vask.
De reklamere med kalkfri vand, det kan jeg være meget i tvivl om passer, for tørrer du ikke hele bilen af selv så er der hvide pletter over alt.
Alt i alt en 3/5 oplevelse.

Kære WASH WORLD
Altså, 5,95 kr. for 1 minut støvsugning? Det kan I simpelthen ikke være bekendt. Det må være en joke, ikke?
Hvordan kan I forsvare sådan en pris?
Jeg har været på en anden tankstation, og der betalte jeg 10 kr. for 10 minutter.
Det er en pris, der giver mening.
Men 5,95 kr. per minut?
Hvad sker der for jer?
Hvem i alverden har fastsat den pris?
I har den lækreste støvsuger stående der, og ingen bruger den.
Hvem gider betale 5,95 kr. i minuttet?
Tror I, vi er dumme, eller hvad?
Kom nu, det er altså en ommer!
Mvh,
En frustreret tidligere kunde

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Enkelt og nemt at benytte. Fejl bliver rettet hurtigt, fremragende service., anlæggene kunne dog godt vaske bedre, men ok efter prisen..