Wash World - Middelfart - Skovsvinget Anmeldelser

Skovsvinget 27c, 5500 Middelfart, DK

Det fungerer fint med at læse nr plade og bare køre ind, men vi oplever meget ofte at den ene af de to vaskehaller ikke virker. Så hvis man ikke vil vente bag 2-3 andre biler, så kører man forgæves.... Se mere

synes ikke vaskemaskinen vasker ordentlig rent. Kører oftest igennem 2 gange per vask for at få et nogenlunde resultat. For mange steder børsterne ikke fanger, men ved ikke hvad man kan forlange for D... Se mere

Generelt Ok vask, dog er der ofte hvor en af to vaskehaller ikke er i funktion hvor der skal ringes til kundeservice. Udfordringerne bliver ofte løst herigennem, men der bruges uventet tid.

Jeg kommer med en beskidt bil får en guld vask det er bare super dejligt at se bilen ren igen så når solen skinner bliver man glad for at se bilen i det fine vejr

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Skovsvinget 27c, 5500, Middelfart, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.777 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

vasker ikke så godt og tørring er…

vasker ikke så godt og tørring er elendig, masser af resterende vand på ruder

13. juni 2023

Hej Søren

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Julie

Skod vaskehal

Skod vaskehal, som jeg aldrig bruger igen.
Skramlet virkede ikke, og jeg kunne kun få mine penge retur ved at skrive en mail til virksomheden. De har trukket pengene på mit dankort, og kan sagtens tilbageføre dem uden unødigt bøvl for mig som kunde... Men nej..... Og du kan ikke ringe til dem.

8. juni 2023

Hej Morten

Det lyder som om du har haft en træls oplevelse i vaskehallen, og det er selvfølgelig ikke meningen når man vasker hos os.

Det er dog helt rigtigt, at hvis du skal have en betaling refunderet, så skal du kontakte vores Kundeservice. Det er ikke muligt for vores akuttelefon at refundere en betaling, og derfor skal man lige skrive til os for at få en betaling retur. Vi har pt. en svartid på 2-5 hverdage, så det er heldigvis noget der går hurtigt.

Julie

Der er meget sjældent at den kan læse nummerpladen og tastaturet er næsten umuligt at taste nummerpladen ind på, vasken er udmærket, men tørringen er sparet væk

Meget sjældent at begge nummerpladelæsere kan læse nummerpladen. Og tastaturet er næsten umuligt at få skrevet nummerpladen på. Der skal trykkes hårdt og mange gange før det virker

27. april 2023

Hej Kjeld,

Når man arbejder med teknik, kan der også opstå uforudsete udfordringer, som også kan ramme vores nummerplade skanner. Det kan også skyldes, hvis der køres skævt op i opmarchen og den derved ikke kan aflæse hele din nummerplade. Heldigvis kan du manuelt indtaste den direkte på terminalen, så du fortsat kan vaske på dit abonnement.

Wash World

Der er sgu aldrig noget vrøvl

Der er sgu aldrig noget vrøvl. Synes det virker meget tilfredsstillende.

29. april 2023

Hej Charlie,

Det er fantastisk at høre, at du finder dit medlemskab og besøg hos os i Middelfart tilfredsstillende! Det sætter vi stor pris på samt de 5 stjerner, som du har givet os.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Hej Sasa,

tak for din fantastiske feedback om vores bilvask! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med vores tjenester. Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at levere en god, nem og hurtig oplevelse til vores kunder. Tak for at vælge os og håber at se dig snart igen!

Wash World

Den i Middelfart er tit i stykker.

Den i Middelfart er tit i stykker.

der mangles også størreevne i tørring.

23. april 2023

Hej,

tak for din feedback om vores vaskehaller. Vi beklager meget de driftsstop, som du har oplevet. Vi forstår, at dette kan være frustrerende og vil gerne forsikre dig om, at vi arbejder hårdt for at minimere enhver nedetid.

Nemt

Nemt, hurtigt og resultat

21. april 2023

Hej Gerard,

tak for din positive feedback om vores bilvask! Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt og hurtigt at få vasket din bil. Vi sætter pris på dit kundeforhold og håber at se dig snart igen.

Ingen kø

Ingen kø, fedt med så mange vaskehaller👍😎

19. april 2023

Hej Jesper!

Tak for de fire flotte stjerner - dem er vi glade for!
Hvad kunne vi mon gøre bedre for at fortjene fem stjerner fra dig?

De bedste hilsener
Wash World

Skærmene virker aldrig (især er…

Opdateret 21/4 2023:

Jeg har tidligere reklameret uden held.
Især fordi vaskemaskinerne ofte har haft fuldstændigt driftsstop, så det slet ikke har været muligt at vaske bilen overhovedet.
Min oplevelse er, at reklamationer bliver affejet, hvorfor jeg ikke finder anledning til at reklamere igen.

Mht. nedtælling, læser I ikke, hvad jeg skriver. De er slet ikke eksisterende. De vises ikke! For kort tid siden kørte der reklamer på skærmene, men INTET nedtællingsur. Nu kører skærmene slet ikke - de er sorte. Så hverken reklamer eller nedtælling.
Det gør det svært at vælge hvilken kø, det kunne være mest fornuftig at placere sig i.
---------

Oprindelig anmeldelse:

Skærmene virker stort set aldrig (især er nedtællingsuret en mangelvare).

Man kunne stadig se præcis, hvor vinduesviskerne har kørt på forruden efter guldvasken.

Der blev sendt to mails efter vasken, hvor man bad mig om at bedømme oplevelsen. Havde ikke tænkt over at skrive uopfordret, men det irriterede mig tilstrækkeligt til at skrive denne anmeldelse.

19. april 2023

Hej,

Tak for, at du har taget dig til at skrive en anmeldelse af os.
Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med din vaskeoplevelse hos os i Middelfart. Vidste du, at det altid er muligt at reklamere din vask? Det kan du gøre her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Den tid, der angives på vaskehallen, er kun et estimat, og bliver løbende justeret i løbet af din vask, alt efter størrelse på bilen, add-ons, o.lign.. Tiden angives for at give andre kunder en anelse om, hvad de kan forvente af ventetid, og prisen er altså ikke repræsentativ for hvor længe, din vask varer, men derimod hvilke services, der er inkluderet.

De bedste hilsener
Wash World

Vis anmeldelser på alle sprog. (248 anmeldelser)