Wash World - Middelfart - Skovsvinget Anmeldelser

Skovsvinget 27c, 5500 Middelfart, DK

Det fungerer fint med at læse nr plade og bare køre ind, men vi oplever meget ofte at den ene af de to vaskehaller ikke virker. Så hvis man ikke vil vente bag 2-3 andre biler, så kører man forgæves.... Se mere

synes ikke vaskemaskinen vasker ordentlig rent. Kører oftest igennem 2 gange per vask for at få et nogenlunde resultat. For mange steder børsterne ikke fanger, men ved ikke hvad man kan forlange for D... Se mere

Maskinen tørrer ikke særlig godt i Middelfart og det gælder begge. Desuden er det ærgerligt at displayet med tid tilbage af igangværende vask ikke fungerer som i starten hvor jeg blev medlem. Min ople... Se mere

Jeg kommer med en beskidt bil får en guld vask det er bare super dejligt at se bilen ren igen så når solen skinner bliver man glad for at se bilen i det fine vejr

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Skovsvinget 27c, 5500, Middelfart, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.871 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Premium vask

Perfekt vask og tørring

16. juli 2026

Hej Arne 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med vores Premium-vask, og at både vask og tørring levede op til dine forventninger. 💚 Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Igen en ren bil

Igen en ren bil

4. juli 2026

Hej Henrik 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det gør os virkelig glade at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse hos os, og at bilen igen blev flot ren. 🚗✨
Det betyder meget for os, at du vælger at komme tilbage, og at vi fortsat kan levere en vask, du er tilfreds med. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en nem, hurtig og god vaskeoplevelse, så det er dejligt at høre, at vi lever op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, bilen trænger til en vask. 😊
Jasmin 😊

Bilen var ren uden at man skal vaske…

Bilen var ren uden at man skal vaske den i hånden først

19. juni 2026

Hej
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er dejligt at høre, at bilen blev ren uden behov for forvask i hånden. 🚗✨ Vi arbejder hver dag for at levere et resultat, der gør bilvasken så nem og bekvem som muligt.
Tak fordi du valgte Wash World, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen! 😊

Hej Peter
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. 😊 Jeg er glad for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Tørreresultatet kan variere lidt afhængigt af bilmodel og vaskeprogram, men jeg sætter pris på din feedback og tager den med videre.
Tak fordi du valgte Wash World, og jeg håber at se dig igen. 🚗
Hilsen Maja

Vaskemaskinerne virkede og næsten ingen…

Vaskemaskinerne virkede og næsten ingen kø. Super.......

5. maj 2026

Hej TC
Hvor er det skønt at høre 😀 En god vask uden ventetid gør bare oplevelsen endnu bedre, så det glæder mig, at alt fungerede som det skulle hos os 🚗✨
Tak fordi du delte din oplevelse og for de 5 stjerner. Vi håber at se dig forbi igen snart.
Jasmin

Med de nye vaskemaskiner vasker og…

Med de nye vaskemaskiner vasker og tørre de bedre

1. april 2026

Hej Steen,
Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig skønt at høre, at du oplever en forbedring med de nye vaske, både når det gælder vask og tørring 🚗✨
Vi har haft stort fokus på at opgradere vores udstyr, så resultatet bliver endnu bedre og mere ensartet hver gang. Derfor er det ekstra dejligt at få bekræftet, at forbedringerne også kan mærkes i praksis.
Din feedback betyder meget for os og motiverer os til fortsat at udvikle og optimere oplevelsen 🙌
Vi håber, du får mange flere gode vaskeoplevelser fremover 😊
Jasmin

Jeg kommer med en beskidt bil får en…

2. april 2026

Hej,

Det er simpelthen så dejligt at læse – tak for din anmeldelse! ☀️🚗
Der er bare noget helt særligt over at køre ind med en beskidt bil og komme ud igen med en helt ren og skinnende bil, især når solen står på. Det gør bare lidt mere ved humøret, og vi kender godt følelsen af lige at tage et ekstra kig på bilen bagefter 😄
Fedt at høre, at din Guldvask har levet op til det, du forventede – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver gang.
Tak fordi du deler det med os!

Hej Niels
Tusind tak for den flotte anmeldelse, til trods for dine bemærkninger til tørringen 😊
Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på det, så hvis du har mulighed for det kan du sende billeder ind efter vask til kundeservice@washworld.dk.
Så kan jeg både se om det lever op til den ønskede standard og hvilken lokation du besøger.
Ser frem til at høre fra dig og så håber jeg du får en god påske 🐣
De bedste vaskehilsner,
Lykke

Vask af bilen var semi godt

Vask af bilen var semi godt, den mangler enkelte steder såsom lige bag ved bagdøren, det kan den åbenbart ikke komme ind til , samt forruden i bunden, venstre side, måske fordi det er en Tesla Y.!!

20. marts 2026

Besvarelse fra Wash World - Middelfart - Skovsvinget

Hej Karsten, tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af at høre, at resultatet ikke levede helt op til forventningerne. Nogle områder på bilen kan desværre være sværere at nå for vaskeanlægget – men det skal selvfølgelig stadig være bedre end det, du oplevede.
Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre med sagen. Du er velkommen til at gå ind på vores hjemmeside under “Hjælp”, hvor du kan kontakte kundeservice, så vi kan finde en løsning sammen.
Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre 🙌
Jasmin

Hurtig hjælp hvis maskinerne ikke er…

Hurtig hjælp hvis maskinerne ikke er iorden. Vaskeresultatet prima.

19. marts 2026

Hej Niels,
Tusind tak for din anmeldelse 🤩 Det er virkelig godt at høre, at du både oplever et flot vaskeresultat og hurtig hjælp, når der er behov for det – det er præcis den kombination, vi går efter!
Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen 🚗✨

Gode nye maskiner

Gode nye maskiner

22. marts 2026

Hej,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter jeg stor pris på 😊
Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback.
Med venlig hilsen,
Jasmin

Altid i stykker i weekenden

Hvorfor er jeres vaskehal i Middelfart altid i stykker i weekenden klokken er nu 16.11 og begge haller er ude af drift

15. marts 2026

Hej Morten,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at begge vaskehaller i Middelfart var ude af drift i weekenden – det forstår vi godt kan være frustrerende. Vores teknikere arbejder løbende på at få anlæggene hurtigt i drift igen, når der opstår fejl.
Hvis man oplever en fejl eller at en vask stopper under brug, anbefaler vi altid at benytte nødtelefonen ved anlægget, så der kan gives hjælp med det samme.
Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via “Hjælp”-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på oplevelsen og hjælpe dig videre.

Benjamin

Godt koncept - men sjældent vaskemulighed.

Grundkonceptet er godt, men deres vaskehaller er som regel helt eller delvist ude af drift. Det giver i bedste fald lang ventetid og i værste fald ingen service. Selv med køb af adgang til alle vaskehaller, oplever man ofte at køre forgæves i alle fald i trekantsområdet og på Fyn.

5. marts 2026

Hej Ennos
Tak fordi du deler din oplevelse! Vi er kede af at høre, at du ofte oplever vaskehaller, der er helt eller delvist ude af drift, og at det giver både ventetid og situationer, hvor du kører forgæves. Det forstår vi godt kan være frustrerende.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen på alle vores lokationer, bl.a. med nye vaskeprogrammer, opgraderede maskiner og flere serviceteknikere, så vi hurtigere kan få udbedret problemer i vaskehallerne. De fleste vaskehaller er allerede opgraderet, og resten følger de kommende måneder.
Send os gerne en mail på kundeservice@washworld.dk, så vi kan kigge nærmere på din oplevelse og høre mere om, hvilke lokationer du har haft problemer med. Vi vil meget gerne hjælpe.
Jacob

God vask men mangler en pusleplads med støvsugeren

God vask men mangler et sted at tøre bil og med støvsuger

21. januar 2026

Besvarelse fra Wash World - Middelfart - Skovsvinget

Tak for din positive anmeldelse, Torben – skønt at høre, at du er tilfreds med vasken! 🚘✨

Jeg forstår godt ønsket om en plads til aftørring og støvsugning, det er noget flere kunder efterspørger. Din feedback er noteret og sendt videre til de relevante hos os.
Tak fordi du tager dig tid til at dele dine input – det sætter vi stor pris på! 😊

Trods minus 6 grader blev bilen vasket…

Trods minus 6 grader blev bilen vasket pænt.

11. januar 2026

Hej Carsten
Tak for din anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at bilen blev vasket pænt – også selvom temperaturen var helt nede på minus 6 grader. Det sætter vi stor pris på!
Bilal

Hej Ulrik

Tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner!
Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en hurtig og nem proces – og dejligt at vores personale gjorde et godt indtryk.

Yahya

Kort oplevelse

Jeg havde godt læst alle de dårlige anmeldelser her på trustpilot. Jeg plejer dog at tage det med et grand salt. Jeg opretter mig alligevel her til aften og vil vaske bil efter arbejde, men her kommer jeg så derned og ser, at begge haller er ude af drift! Skuffet oplevelse. Jeg ser så på kortet, at mange haller er udr af drift! Det er godt nok skuffende, så medlemskabet er nu få timer afmeldt. Ej hvor skuffende!

17. november 2025

Hej Madi,
Tak fordi du deler din oplevelse – jeg er virkelig ked af at høre, at din første besøg endte med skuffelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have som ny kunde.
Nogle gange kan tekniske problemer opstå, og vi gør altid vores bedste for at få hallerne i gang igen hurtigst muligt. Jeg forstår helt, at det ikke ændrer på din oplevelse i øjeblikket, men jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, hvis du ønsker at give det en ny chance.
Tak igen for din ærlige feedback – den er vigtig for os.
Bedste hilsner,
Imran

Dejligt hurtig

Dejligt hurtig

9. november 2025

Hej Lars
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med, hvor hurtigt det går hos os.
Wash World

Hej Margrethe,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! 😊 Jeg er ked af at høre, at tørringen ikke helt levede op til forventningerne. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, så ser jeg gerne nærmere på det for dig.
Imran

Super vask

Super vask, vaskehal ofte ledig

14. juli 2025

Hej Lene,

Tusind tak for de 5 stjerner!

Dejligt at høre, at du er glad for vasken – og fedt at hallen ofte er ledig 🚗✨

Sophie Wash World