Priserne stiger og stiger uden at kvaliteten stiger. Flere steder bilen aldrig bliver ren som den ellers gør i andre vaskehaller. Tørre delen går for hurtigt og bilen bliver ikke tør som ef... Se mere
Europavej 3, 7430 Ikast, DK
Nu har jeg gide 5 stjerner men har også lidt jeg gerne vil af med vaske hallen går tit i stå når vi holder der inde vandet som bilen bliver vasket i lugter så dårlige ( Ikast ) så den vasker vi ikke... Se mere
Tog en spontan tur i vaskehal, (har abonnement på basis vasken) og så blev jeg gladeligt overrasket over en premium vask til 0 kroner. De var lige i gavehumør idag, og gav mig et smil på læben
Nyder at få vasket bil. Jeg oplever dog når man tegner abonnement, stiger disse kort efter. Faktisk det samme skete sidste gang jeg havde et abonnement hos Wash World.
Europavej 3, 7430, Ikast, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Wash World - Ikast - Europavej
Jeres vand stank så vi var lige ved at kaste op Ikke første gang vi oplever det i Ikast

Besvarelse fra Wash World - Ikast - Europavej
Ren bil god og effektiv vask. Ingen kø så hurtig ekspedition 👍😊👍

Besvarelse fra Wash World - Ikast - Europavej
Faktisk det samme skete sidste gang jeg havde et abonnement hos Wash World.

Besvarelse fra Wash World - Ikast - Europavej
Priserne stiger og stiger uden at kvaliteten stiger.
Flere steder bilen aldrig bliver ren som den ellers gør i andre vaskehaller.
Tørre delen går for hurtigt og bilen bliver ikke tør som efterlader trælse pletter på en sort lak
Åbningstiden er også sænket fra 23:00 til 22:00 hvilket begrænser min adgang meget
Samt mange nedbrud og lukkede vaskehaller
Oplevelse baseres på Ikast, Silkeborg og Brande
Begge medlemskaber i husstanden opsiges dags dato efter mail vedr prisstigning igen igen
Kort sagt ikke pengene værd

Besvarelse fra Wash World - Ikast - Europavej
Nem at finde ud af på skærmen hvad man vil havde for en vask.

Besvarelse fra Wash World - Ikast - Europavej
Virker fornuftig men kunne godt bruge en bedre tørring for at minimere dråbepletter

Besvarelse fra Wash World - Ikast - Europavej
Vaskehallen har ridset min bil, det in tydligt ses, og maskinen skuppede til bilen og stoppede,så jeg skulle ringe for at få den i gang igen.
Nu fralægger de sig ansvaret og siger maskinen fejler ikke noget.
Pas på der ude de fralægger al ansvar selv om de har en video af det.
“Wash World gør alt hvad de kan, for at undgå skader på de køretøjer der bliver vasket.
Der gennemføres jævnligt servicekontrol af vaskerobotterne, samt hyppig rengøring og oprydning i vaskehallerne.
Wash World har et softwaresystem der overvåger alle vaskerobotter og registrerer uregelmæssigheder i maskinens kørsel, ligesom der er videoovervågning i alle vaskehaller.
På baggrund af videomaterialet kan det ses at vasken stopper, da børsterne er nået til fronten af bilen.
Da vasken bliver sat igang igen, kører den til ende uden yderligere stop.
Når vasken kører forløber den, som den skal.
Børsterne og tørredyssen holder en god afstand, og der er ikke fundet nogle fremmedlegemer i børsterne, der kan have ridset bilen.
Det er heller ikke til at se bilen skulle få et ryk under vasken, og der er heller ikke registreret nogle andre fejl, mangler eller skader i vaskehallen den pågældende dag.
Med andre ord er der ikke noget der indikerer at de påklagede skader skulle være opstået i forbindelse med vasken, og derfor mener vi heller ikke at Wash World kan holdes erstatningsansvarlig.
Vi kan derfor heller ikke imødekomme dit ønske om erstatning.
“

Besvarelse fra Wash World - Ikast - Europavej
Dårlig vask af bagklap og bagrude. Gerne bedre børste, noget længere hår, så man kan vaske de svære steder inden