Wash World - Ikast - Europavej Anmeldelser

Europavej 3, 7430 Ikast, DK

Priserne stiger og stiger uden at kvaliteten stiger. Flere steder bilen aldrig bliver ren som den ellers gør i andre vaskehaller. Tørre delen går for hurtigt og bilen bliver ikke tør som ef... Se mere

Fin ren bil(Premium vask), ingen kø når man kan tilpasse tidspunkt for vask til hverdagen.

Nu har jeg gide 5 stjerner men har også lidt jeg gerne vil af med vaske hallen går tit i stå når vi holder der inde vandet som bilen bliver vasket i lugter så dårlige ( Ikast ) så den vasker vi ikke... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Europavej 3, 7430, Ikast, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.758 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej John
Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du generelt var tilfreds, men ærgerlig over at høre, at tørringen ikke levede op til forventningerne. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – så hjælper jeg dig gerne videre.

Imran

nem og hurtig

10. februar 2025

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du synes, det er nemt og hurtigt. Vi sætter stor pris på din feedback! 🚗💙

Muhammad

Godt service

Godt service

19. januar 2025

Hej,
Tak for din dejlige feedback! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med servicen. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!
Aden

Hurtig og sikker

10. januar 2025

Hej Bjørn,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget, at du oplevede en hurtig og sikker service. Vi sætter stor pris på dine flotte ord! 🚗✨

Gavehumør

Tog en spontan tur i vaskehal, (har abonnement på basis vasken) og så blev jeg gladeligt overrasket over en premium vask til 0 kroner. De var lige i gavehumør idag, og gav mig et smil på læben

26. december 2024

Hej Zenia.
Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne bringe lidt ekstra glæde til din dag med en premium vask. Vi elsker at forkæle vores kunder og sætte et smil på læben – tak for din skønne anmeldelse! 🚗✨
Aden

Det er simpelthen for ringe at man ikke…

Det er simpelthen for ringe at man ikke kan kontakte jer på telefon

23. september 2024

Hej,
tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har oplevet frustration over manglende telefonkontakt. Vi prioriterer at hjælpe alle vores kunder så hurtigt som muligt via vores kundeservice på hjemmesiden under "Hjælp." Hvis der opstår akutte problemer i vaskehallen, kan vores akuttelefon altid kontaktes for øjeblikkelig assistance.
Muhammad

God pris og fin vask

20. oktober 2024

Hej!

Tak for din anmeldelse! Vi glade for at høre, at du er tilfreds med både prisen og resultatet af vasken. Vi stræber altid efter at levere god kvalitet til en fair pris.

Tak fordi du valgte os!

Adina

Meget dårlig,uden krytik!!!!!

Meget dårlig.
Jeg har abonament til 2 biler .den hall some vi har valgt næsten virke ikke har skrevet til dem mange gang at jeg betaler hver måned men kan ikke bruge halen . Når man ringe til inkald teknisk hjælpe tager det næsten 30 min ind man rigtig kan tale men nogen .
Nu har igen virker ikke jeg meld det ind til dem og lige i dag 4 dag efter fik vide at den vil de sorger for at virke inden 3 dag.
Meget dårlig hvorfor heder der ubegrænset vask hvis man kan slet ikke vaske bil.
Den eneste godt råd jeg har fået at jeg kan vælge en af deres anden hallen .men nej det er en grungt hvorfor jeg har vælge den jeg vil ikke køre 30 km mere for at vaske bil hvis den some jeg har valgt ligger på vej til og fra arbejde .
Og jeg har prøvet køre der forbi til hver dag den virke ikke har kort i weekenden virke ikke har prøvet køre morgen/aften det er det sammen.
Nu har jeg sat min aftalen på pause da jeg gider ikke betaler på sodan en some virke ikke .
Til sidst jeg fik en beskeden at jeg får en kompentasion i denne måneds abonament (oktober)-some er meget godt at trække fr a mit kort ,jeg har sagt ok tak ,men så kommer besked i dag at denne kompensation vil blevet første trække fra til næste måned .
Så hvem vil betale tilbage penge jeg har brugt på abonament og kun ikke vaske bil slet ikke i juli august september.
Jah ringet meldt at den virke ikke .!!!!!!

Jeg syntes det er meget dårlig. Og vil ikke anbefale at have en abonament hos dem .

7. oktober 2024

Hej Milena

Tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at det har været en meget frustrerende oplevelse med vaskehallen og den langsomme tekniske hjælp. Det er ikke det, vi ønsker for vores kunder, og det er beklageligt, at du har haft så mange udfordringer med at bruge din abonnement. Jeg vil opfordre dig til at tage direkte kontakt til vores kundeservice igen via vores hjemmeside, så vi kan sikre, at dine udfordringer bliver håndteret ordentligt.

Mert

Min bil blev ren

13. august 2024

Hej Vivi,

Tak for de 5 stjerner! 🌟 Dejligt at høre, at bilen blev ren. Vi er glade for, at du er tilfreds med vasken!

Fungerede perfekt

Fungerede perfekt, ren tør bil

5. august 2024

Hej,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at vasken fungerede perfekt og at din bil er ren og tør. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Wash World🚗✨

Hvor er jeg træt af jeres ekstremt tit…

Hvor er jeg træt af jeres ekstremt tit lukket om morgenen i weekenden.

26. maj 2024

Hej Vivi,

Tak for din anmeldelse. Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Lana

Let at betjene automaten før vask.

Let at betjene automaten før vask.
Fin vask.

22. maj 2024

Hej Brita.

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra.
Kirsten. Wash world.

Det er anden gang jeg vasker virker…

Det er anden gang jeg vasker virker ikke højt Tryksprøjte/rens.

22. maj 2024

Hej Auto Mc Service.

Jeg vil anbefale, at du skriver til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Låsning af 120kr i 5 dage….. ikke ok!

Har igår forvasket min bil i vask selv området da der hverken er spand eller børste til dette. Jeg brugte måske 3min. Men så finder jeg ud af at i låser 120kr i banken i 5 dage. Det må da kunne gøres hurtigere. Ligeledes vasker automaten ikke ret godt der sad masser af døde fluer på hjelm og spoiler. Og efter tørring var vinduerne fulde af kalkpletter og jeg tog den næst dyreste vask. Ligeledes er der ingen undervognsvask på systemet det virker i hvertfald ikke.

15. maj 2024

Hej Hemrik,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne.

Jeg forstår din frustration over den låste beløb på 120 kr. i 5 dage. Vi arbejder på at forbedre hastigheden. Angående manglen på spand og børste i vask-selv området, samt problemerne med kalkpletter og døde insekter efter vasken, er dette ikke den standard, vi ønsker at levere.

Jeg vil gerne opfordre dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning.

Jasmin.

super vask

rigtig god vask

29. april 2024

Hej Preben,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.

Det virker fint

27. marts 2024

Hej Michelle,

Tak for de fire stjerner og din positive anmeldelse. Det er skønt at høre, at alt fungerer fint for dig. Skulle du have brug for assistance eller ønsker at dele yderligere feedback, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Ahad

Fælger på bilen bliver kun vasket på…

Fælger på bilen bliver kun vasket på den ene side

17. marts 2024

Hej,

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og beskriver din oplevelse. Du må også gerne komme med forslag til forbedringer.

Wash World

Fin vask

Fin vask, fair pris og på de rigtige tider sjældent kø.

10. marts 2024

Hej Søren.

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden.