Vi købte en VW Golf Variant R-Line 1,5 TSI 150 HK 110 kW DSG7 EVO i december 2021. Vi har kørt 110.000 og overholdt alle services. Vi kører ikke ræs eller har vilde accelerationer. Desværre er DS... Se mere
Jeg har flere gange prøvet at booke tid på værkstedet i Roskilde. Indtaster alle oplysninger, men når jeg bekræfter booking, får jeg en fejlmeddelelse om at prøve igen senere eller ringe. Jeg ringer,... Se mere
Min 1 år gamle VW Up er revnet i lakken ved støbekant i venstre side af forkofanger. Det samme er ved at ske i højre side. VW afviser reklamation, da de mener det er udefrakommende påvirkning. Den... Se mere
Kære VW Afventer spændt priserne på nye Tiguan Må sige I er en kende langsommelige med at melde det ud også fordi, både Sverige og Tyskland har haft de priser liggende over et måned på deres... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi har biler til alle behov. Alle fortjener en Volkswagen og derfor er der også helt sikkert en VW, der passer til dig. Se modelprogram, find forhandler, værksteder, brugte og vores servicetilbud.
Danmark
- vw.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fejl og defekter på dysser Tdi diesel
Der er fejl og defekter på VWs dysser - et erkendt problem fremgår det af nettet. VW vil ikke nu ikke hjælpe os. Vores Caddy har defekte dysser og dyssefejl VW Diesel TDI Caddy. Motor kun 5 år gået 140000.
De ønsker ikke at hjælpe pga vi har brugt en lokal mekaniker fremfor deres værksted. De kalder det noget med loyalitet.
Måske skal VW være loyale over for os kunder i stedet.
Er det sådan I behandler os og fører jeres forretning?
Dårlig oplevelse
d. 1/6-17 var jeg udsat for at min forkæde "hoppede" over i min Golf 6 årgang 2010 1,4 ltr. TSI. Fik den straks kørt til nærmeste værksted da motoren gik ujævnt, turboen larmede og motorlampen lyste. Dette er et problem som VW vedkender sig, da der i både nogle Polo og Golf var sat en forkert type kæde i. Scandinavisk Motor Co meldte ud til sine kunder kort tid efter købet af bilerne at man skulle få tjekket kæderne som var af dårlig kvalitet, hvilket jeg da også fik da 2 mekanikere fra Auto huset i Glostrup tjekkede kæden, men ifølge dem var min kæde ok, hvilket den så ikke var alligevel må man sige. I øvrigt er alle services overholdt.
Jeg kontaktede straks Scandinavisk Motor Co., men her fik jeg at vide, at de ikke kunne hjælpe med garantirep., da der var lavet en fuld kulance garanti til bilens 7. leveår eller 250,000 Km. Min bil har kørt 105,000 KM kun, men er så lige rundet 7 år og 3 mdr.. Jeg blev blankt afvist og uden yderligere diskussion. I min verden er det ringe uflexibel kundeservice, da årsagen til problemet skyldes VW selv. Slut med VW og en dårlig oplevelse. Rep hos Autohuset vil beløbe sig til ca. kr. 25,000, tak for den.
Ole
klage vedr reklamation og arbejdsgang i vw koncernen danmark
Hej,
jeg er ejer af en Skoda fabia. og klagen omhandler en viskermotor til værdi 600 kr. som jeg har købt i vw gladsaxe.
Siden købet er jeg flyttet til hillerød, hvor vw hillerød høre til.
jeg har købt en bagviskermotor som jeg selv har påsat min bil, og efter 1 år rystede gevindet væk. i min verden er det en tydelig reklamation.
jeg ankommer til vw hillerød reservedele hvor jeg henvender mig i reservedele afdelingen, her viser jeg kvittering samt et billed af fejlen på viskermotoren. ekspedienten siger med det samme at det er ikke dækket af reklamation, da fejlen sidder på visker armen og ikke motoren.
jeg går ud til bilen og tjekker det igen, og kommer ind til en anden medarbejder, som jeg også viser kvittering og billed af reklamationen. og forklare at jeg lige har været ude og tjekke fejlen på bilen igen, for at være sikker på at fejlen er på viskermotoren.
ekspedienten fortæller mig at han ikke kan vurdere om det er en reklamation, selvom han er ansat i reservedel afdelingen, ligesom den første medarbejder. han henviser mig til en kontor ansat som står for reklamationer.
det er altså nr 3 jeg snakker med.
jeg viser ham kvittering og fortæller om fejlen og hvad jeg har snakket med hans medarbejder om. han vil have den ind på værkstedet for at få undersøgt reklamationen da han ikke kunne vurdere reklamationen.
efter noget tid ser han "ordentlig" på kvitteringen og siger at det jo er en skoda reserverdel, hvilket jeg giver ham ret i.
nu henviser han mig til at gå ind ved siden af (en glas dør adskiller skoda og vw) da de hos vw ikke behandler skoda reklamationer, også selvom det kun er muligt at købe reservedele hos vw. jeg er nu total rundt på gulvet, men går modvilligt ind til skoda.
jeg går igennem den samme process en gang til overfor nr 4 medarbejder, og ekspedienten siger hun vil oprette en sag og beholder kvitteringen. hun skal dog have hjælp af en anden medarbejder.
nr 5 medarbejder kommer hen til mig, og jeg forklare sagen igen.
nr 5 medarbejder forstår dog ikke helt sagen, men vil gerne se viskermotoren, så vi går sammen ud til bilen hvor han tilser reklamationen.
han kigger på den 5 sek og giver mig ret i at det er en reklamation.
FEDT!
da vi kommer ind i butikken kigger nr 5 ekspedient på kvittering som hans kollega nr 4 har haft hele tiden, og fortæller mig at han ikke kan hjælpe mig da reservedelen er købt i vw gladsaxe.
og jeg derfor skal henvende mig hos vw/skoda i gladsaxe, da de ikke kan hjælpe mig.
efter at have fortalt 5 mennesker historien og vist ALLE kvitteringen, er det først nr 5 medarbejder, som kan fortælle mig at jeg er det helt forkert sted.
det her må ikke ses som en kritik af skoda i hillerød, da den første medarbejder for hjælp af en anden kollega som ikke får set kvitteringen med det samme. der er altså tale om 1 ekspedition som gik godt.
dette er en kritik af VW i Hillerød, som ikke engang ville se på reklamationen, eller kigge ordentlig på kvitteringen. og vi har altså med reservedel ansvarlige personer at gøre, som burde vide hvordan deres egen reklamation fungere.
tillæg: hver gang jeg nævner at jeg selv har monteret reservedelen hos vw, kigger de alle sammen mærkeligt på mig, og spørger igen om jeg selv har påsat den. hvilket fik mig til at føle mig ikke velkommen. køber bestemt ikke min næste bil der.
opsummering:
snakkede med 5 kvalificeret medarbejder før de fotalte mig, at de ikke kunne bytte min reklamation på en viskermotor til 600 kr. da jeg havde købt den i en anden butik.