Ondertussen een jaar geleden via de telefoon opgezegt ( wat al met veel moeite ging) en krijg nu alsnog bijna wekelijks mailtjes en post om weer mee te spelen. Vaker al gebeld dat dit gewoon verwvelnd... Se mere
Virksomheden har svaret
Gisteren 27-07 naar de Apenheul geweest. Staat een jongen namens de Vriendenloterij bij de ingang. Erg opdringerig, duwt ons onder een een constant geratel van wat we allemaal kunnen krijgen etc. twee... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb mij voor 1 lot opgegeven tijdens een gesprek met een medewerker van de vriendenloterij. Ik kreeg na afloop nog een folder mee om aan iemand anders te geven. Bij thuiskomst krijg ik via email de... Se mere
Virksomheden har svaret
Echt alles doen zij fout; verkeerd afschrijven van je bankrekening (4 loten ipv 1, dus 64,- ipv 16,-); Als je vervolgens belt wordt je 10 minuten in de wacht gezet en daarna gooien zij de hoorn erop;... Se mere
Skrevet af virksomheden
Met de VIP-KAART is door heel Nederland elke dag plezier te beleven. De kaart geeft gratis toegang tot ruim 180 musea én tot 50% korting op meer dan 200 uitjes door heel Nederland. Van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera.
De VriendenLoterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels heeft opgezet in vijf landen. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen met behulp van het organiseren van een loterij. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld en heeft over 2025 een recordbedrag van 1 miljard euro aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.
Beethovenstraat 200, 1077JZ, Amsterdam, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ben sinds 6 januari bezig om mijn loten op te zeggen. Twee keer een bandje met een medewerker gehad en acht verschillende medewerkers aan de lijn gehad. Ze beloven van alles en proberen nog meer loten te verkopen. Ze liegen over bevestigingen die keer op keer niet worden gestuurd! Hoe kan dit in Nederland!! Oplichters!!!
Niet intrappen mensen!
Ik speel al jaren mee en wil stoppen, maar het lukt niet! Nu moet ik het schriftelijk doen en hopen dat het goed komt.

Besvarelse fra VriendenLoterij
Super tevreden! TOP dag gehad door de vriendenloterij.
Ik had recent een 'prijs naar keuze' gewonnen en tot mijn verbazing kon ik twee wedstrijdkaartjes selecteren voor Ajax. Het was echt een topdag voor mijn zoon en man. Wij blijven meespelen!

Besvarelse fra VriendenLoterij
Er kwam een verkoper namens vriendenloterij aan mijn deur. Toen ik zei nee geen interesse werd ik onbeschoft behandeld. Hij vond me niet vrolijk en maakte hatelijke opmerkingen.
Een bedrijf die dit soort mensen langs de deur stuurt deugt niet. Maar ja alle reviews laten een negatief beeld zien!

Besvarelse fra VriendenLoterij
Ik weet niet precies hoe, maar ik ontvang nu post van de VriendenLoterij. Dit keer met de actie "Gouden kaart gevonden?". Ik had al een vermoeden dat dit alleen maar als lokmiddel dient, maar wie weet, dus laat ik het eens bekijken. De brief komt inderdaad met een pakje kaarten, en natuurlijk, zoals verwacht, ook een gouden kaart. Het is dan logisch dat je denkt: ik heb gewonnen want ik heb de gouden kaart. Nee, dat moet je eerst online checken, en daarvoor hebben ze heel wat persoonlijke gegevens nodig, zoals je adres en geboortedatum. De laatste stap vraagt om een bankrekeningnummer onder het mom "waar mogen we het geld naar overmaken als je gewonnen hebt", maar van dat rekeningnummer zullen vervolgens de betalingen afgeschreven worden om mee te doen aan de VriendenLoterij. De brief suggereert dat je wint zodra je een gouden kaart vindt, maar ondertussen zijn het ontransparante praktijken waarbij je uitkomt op de pagina om eerst te betalen. Je wordt gelokt, i.p.v. dat je er bewust voor kiest om mee te doen met een GOKspel. Niet netjes.

Besvarelse fra VriendenLoterij
Ik heb de afgelopen maanden al 2x telefonisch doorgegeven geen post meer te willen ontvangen van de vriendenloterij, vandaag toch weer een brief ontvangen. Ik ga nu doorgeven dat ik verhuisd ben , mijn nieuwe adres is Beethovenstraat 200, 1077JZ Amsterdam (dit is het adres van de vriendenloterij ) kijken of de spam post eindelijk stopt .

Besvarelse fra VriendenLoterij
In December 2025 een produkt gekocht bij Mediamarkt.
Na enkele weken kreeg ik een mail van Vriendenloterij ( hoe kwamen zij aan mijn emailadres ????). Blijkbaar van Mediamarkt, dat ik 1 lot gratis kreeg omdat ik een produkt voor de kerst had gekocht. Een gratis lot is altijd meegenomen ,maar wil niet zeggen dat ik dan automatisch een abonnement bij Vriendenloterij wil hebben, zeker niet.
Er is al 3 a 4 keer getracht om € 16,00 van mijn rekening af te schrijven, heb het laten terugboeken. Maar ze snappen het nog steeds niet dat ik geen lid wil worden.

Besvarelse fra VriendenLoterij
vriendeloterij geeft bericht dat abonnement gestopt is maar blijven incaseren elke maand al vanaf nov 2024

Besvarelse fra VriendenLoterij
Blijven stalken per post terwijl ik meermaals heb aangegeven geen post te willen ontvangen.

Besvarelse fra VriendenLoterij
ILLEGAL AND SHADY BUSINESS PRACTICES.
THEY SEND YOU POST WITHOUT YOUR PERMISSION, YOU OPEN THE POST AND FIND 5X €10,000 AND YOU THINK OH HOW NICE AND THEY SAY MONEY GUARANTEED ETC. AND THEN YOU FOLLOW THE QR CODE TO MAKE AN ACCOUNT AND THEY SAY “GIVE US YOUR IBAN SO WE CAN SEND YOU IF YOU WIN” BUT THEY NEVER MENTION THAT YOU ARE GIVING IBAN TO THEM FOR AUTOMATIC MONTHLY SUBSCRIPTION !!!! THEN THEY TRY TO TAKE €16 PER MONTH FROM YOU. I SAW A NOTIFICATION BY MY BANKING APP AND IMMEDIATELY CALLED THEM TO CANCEL AND DELETE MY ACCOUNT AND NEVER SEND ME ANY POST. THEY ALSO SPAM YOU WITH PHONE CALLS 9 IN THE MORNING. SO COMPLETELY PATHETIC COMPANY WHICH JUST ANNOYS PEOPLE, GOVERNMENT SHOULD CLOSE THIS COMPANY IMMEDIATELY

Besvarelse fra VriendenLoterij
Do not participate. They utilize shady and misleading advertisement tactics, and you may unknowingly sign up, which will lead to money being automatically withdrawn, and also being flooded with spam email and mail.

Besvarelse fra VriendenLoterij
Als je een actie doet, zorg er dn voor dat iedereen eens krijgt. Afgelopen weekebd pas de code ontvangen voor mijn psv shirt en alles is al op!! Blijlbaar konden veel mensen 2 wekrn eerder al bestellen
Zo kan ik ook wel acties verzinnen

Besvarelse fra VriendenLoterij
Delen je gegevens ongevraagd met derden
Sturen ongevraagd reclame
Bellen ongevraagd telefonisch
Verlengen ongevraagd je abonnement
Reactie op reactie: Wat een onzin, Jullie hebben mijn gegevens gedeeld met de postcodeloterij. ONGEVRAAGD. Nu krijg ik weer dezelfde spam, maar dan via hun. STOP hiermee.

Onlangs abonnement opgezegd.
Vandaag word ik gebeld om 16:07 uur door iemand van VriendenLoterijs die aangeeft een aanbieding voor mij als ouddeelnemer te hebben. Ik geef aan bij deze jongen dat ik geen interesse heb. Vervolgens krijg ik te horen dat ik best even naar hem kan luisteren. Nogmaals geef ik aan geen interesse te hebben. Vervolgens word ik opnieuw gesommeerd om toch echt te luisteren. Gevraagd wat deze jongen niet begrijpt als ik 3x aangeef geen interesse te hebben. Verbinding wordt verbroken en er volgt een bandje. Erg bijzonder dat je zo met mensen omgaat die jou met respect te woord staan. Ben hier echt niet van gediend.

Besvarelse fra VriendenLoterij
Ze terroriseren met advertentie .Ik krijg vaak een grote enveloppen en moet ik dat opruimen. Ik heb nooit(!) vrienden loterij gekocht en ik ga nooit kopen, ik ga nooit openen dat rotbrieven. Ik wil dat ze mij met rust laten!

Besvarelse fra VriendenLoterij
Deze balle organisatie noemen ze vriendenloterij nou zo maken ze geen vrienden ik heb me aangemeld om met 1 lot mee te spelen schrijven ze er steeds 2 af gebeld maar blijven toch afschrijven ik heb me opgezegd krijg een bevestiging dat ik uit geschreven bent maar ze blijven maar afschrijven ik laat het steeds weer terug sturen je komt niet van deze vrienden af ik ga nu Radar maar inschakelen

Besvarelse fra VriendenLoterij
Opzeggen gaat heel moeilijk met valse verhalen verleiden ze je om nog 1 maand af te wachten. En dan terug te bellen. Toen ik het verhaal op de site checkte en het niet klopte en ik meteen terugbelde moest ik veel moeite doen om het opgezegd te ktijgrn. Ik ben ook echt boos geworden. Ze wilde me ook verplichten om een reden op te geven. Mij zien ze nooit meer terug, zo ga je niet met klanten om.

Besvarelse fra VriendenLoterij
Bij activatie van een gratis lot (gekregen bij de Mediamarkt) blijkt dat de vriendenloterij een betalend tweede lot zonder toestemming heeft toegevoegd. Meteen hier actie op ondernomen maar dan begint de ellende. Na eindelijk iemand te pakken te krijgen proberen zeer onbeleefde medewerkers jouw de schuld te geven en weigeren dit meteen stop te zetten.
Dat deze organisatie zegt zich in te zetten voor goede doelen etc. doet mij vermoeden dat dit geld komt van mensen waar willens en wetens een lot wordt aangesmeerd en die hier een tijd aan vast zitten. Inmiddels een klacht ingediend bij de ACM wegens misleiding.
Op 09-02 een verontschuldiging van de Vriendenloterij. Op zich is dit natuurlijk netjes maar er zit hier ook een groot probleem.
Als je alle reviews over de afgelopen jaren leest (en dat gaat heel ver terug) komen een aantal zaken steeds weer naar boven.
1. Opdringerige lotenverkopers
2.Onduidelijke voorwaarden over gratis loten
3.Men schrijft altijd 1 of meerdere termijnen af bij opzegging (ook al doe je het op dezelfde dag)
4.Een slecht bereikbare klantenservice die niet mee wil werken zonder dat er eerst nog wordt betaald
Dit geeft aan dat de Vriendenloterij precies weet wat ze doen en niet van plan zijn om hun werkwijze te veranderen. Er moet natuurlijk geld binnen komen.
Blijkbaar zijn zij geraffineerd genoeg om zich net binnen de wettelijke kaders te houden en hier gewoon mee door te gaan.
Hopelijk lezen meerdere mensen de reviews en trappen zij niet in hun werkwijze.

Besvarelse fra VriendenLoterij
We gingen meespelen met de vriendenloterij icm met de actie om een PSV shirt naar keuze te krijgen. Tegelijkertijd met 2 vrienden aangemeld. Slechts 1 van ons heeft een code gekregen voor het PSV shirt. Wij ontvingen niks en na telefonisch contact beweren ze dat wij ons niet voor die actie hebben aangemeld, terwijl ik zeker weet dat dat wel het geval was. Teleurstellend dit. Meteen opgezegd.

Besvarelse fra VriendenLoterij
Ik heb half december 2025 een mail gehad dat ik een meet & greet gewonnen zou hebben bij PSV.
Verder hoor ik niks meer en krijg ik geen verdere info.
De chat weet niet waar ik t over heb.
Het staat zelfs op hun site met mijn naam bij PSV. Mijn zoon was zo blij en nu vraag ik me af of dit alleen voor de show is. Ik hoor graag wanneer het is
Het contactforn ook nog maar eens ingevuld op 9 febr met alle gegevens van mij en de meeting
Vreemd hoe jullie proberen eronder uit te komen en alleen loten willen verkopen, daarom moet ik bellen.
Ik verwacht gewoon per mail De datum wanneer we kunnen gaan is dat zo moeilijk?
En nee, meerdere mails kreeg ik niet
HET IS NU 13 FEBR 2026 EN IK HEB NOG GEEN DATUM VOOR DE MEETING
KUNNEN JULLIE DIE SNEL MAILEN. STRAKS BEN IK TE OUD.

Besvarelse fra VriendenLoterij
Dit neigt naar oplichting. Vrouw vorig jaar overleden, in november 2025 telefonisch opgezegd, nooit een bevestiging ontvangen. Toch wordt alsnog elke maand incasso uitgevoerd. Weer gebeld, krijg aanbod om gratis lot voor Maart te nemen, ik wilde per direct stoppen maar zij bleef aandringen op gratis lot voor Maart!!
Laatste bedrag gestorneerd en incasso geblokkeerd.
Hopeloos irritant, totaal geen empathie.
Conclusie: Geldwolven!