Heb vaak aankopen gedaan bij Vouchervandaag, en het ging goed. In november 2023 kreeg ik een mail van de curator dat Vouchervandaag failliet is verklaard. Mensen voor online aankopen lees eerst de rev... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Eergisteren net een nieuwe fleespanty binnen gekregen voorzichtig aangedaan. Gelijk één melding er van gemaakt, vandaag bericht gekregen dat ze mij geen andere kunnen geven omdat ze geen garantie ge... Se mere
Op 1 september bestelling gedaan van pantoffels en muts. En betaald. Op 10 oktober 2023 bericht dat het pakket bij lan delijk sorteercentrum ligt. Verschillende malen gebeld naar Myvoucher voor aktie/... Se mere
Duurt lang voor je antwoord krijgt. Nog steeds geen geld terug. Retourprocedure helemaal doorgelopen, zelfs track n trace en screenshot gestuurd. Mevoruw schrijft dat ze geld heeft overgemaakt. 3 we... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dagelijks nieuwe producten en voucher aanbiedingen met hoge kortingen tegen outlet prijzen op Vouchervandaag.nl
Kontaktoplysninger
Diamantlaan 10, 2132 WV, Hoofddorp, Holland
- 088-5577555
- support@vouchervandaag.nl
- vouchervandaag.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Pan met deuken
Ik heb een prachtige pannenset gekocht bij vouchervandaag. 1 pan had 2 deuken bij ontvangst. Ik heb Mies gesproken en gemaild en ik zou een nieuwe pan ontvangen. Omdat ik maar niets heb gehoord heb ik contact gehad met Lisa. Zij zou mij mailen met duidelijkheid maar ook nu heb ik niets meer gehoord. Ik zou werkelijk nooit meer iets bestellen via hun. Niet vanwege slechtere kwaliteit maar slechte service.
Waardeloze service
Waardeloze service!
Ik had een jas besteld. De kleur was anders dan op de foto, dat kan...vind ik niet erg. Helaas waren de mouwen ook nog eens verkeerd gestikt, kwaliteit was echt slecht. Nu wilde ik het retour sturen om die reden maar zou ik ook retourkosten moeten betalen. Als het artikel alleen niet naar verwachting zou zijn dan had ik dat begrepen... echter was het artikel wat ik besteld had gewoon een productiefout. Ik had al een retourcode aangemaakt, ingepakt en klaarliggen om terug te sturen. Nu kreeg ik van ene Mies de reactie dat ik de kosten niet terug krijg omdat ik had gezegd dat ik het nog niet retour had gedaan! Ik had het inderdaad nog niet terug gestuurd maar wel de retourkosten van dhl betaald! Hoe kan ik nou weten dat hun een link hebben om het kosteloos terug te sturen?
De manier waarop ik werd aangesproken, totaal niet netjes. Kort door de bocht. Bestel hier nooit meer wat!

Paar lijsten waren beschadigd
Paar lijsten waren beschadigd. Heb ik mooie lijsten voor in de plaats gekregen. En de beschadigde lijsten hoefden niet terug.

Heb planten besteld!
Heb planten besteld!! Doe dit nooit!
Bij de aanbieding stond dat ze 25- 40 cm waren!
Bij aankomst waren ze 18 en 20 cm!!!!!
Bij reclamatie werd er gezegd dat ik de pot moest mee meten!!!!! Nooit gehoord dat de pot ook een plant is!!!
Schandalige manier van een klacht oplossen!!!

Riekt naar bedrog
Ik had 4 eenpersoons overtrekken besteld...bleken niet naar mijn zin...ik heb ze retour gezonden en zou bedrag gecrediteerd krijgen op de betaalde methode. Echter kreeg ik er maar 2 gecrediteerd. Tientallen keren ge mails en gebeld maar blijven volhouden dat ze wel alle 4 hebben gecrediteerd.

Super klantenservice
Kussensloop besteld maar dat kwam maar niet binnen. Klantenservice gebeld en het werd gelijk opnieuw gestuurd, binnen 2 dagen had ik het. Super service. Even later kreeg ik toch nog het eerste pakketje binnen, waarschijnlijk door de feestdagen beetje zoek geraakt bij de post. Dus ik had het nu 2 maal gekregen. Klantenservice weer gebeld want ik wilde het terug sturen. Tot mijn verbazing mocht ik het beide houden, dank u wel klantenservice. Top service.
Goedkope ali express meuk
Meeste producten zijn met exact dezelfde foto vele malen goedkoper te vinden op ali express. Deze site zijn gewoon oplichters met neppe kortingen en gewoon goedkope ali express meuk!!!
Ik heb 4 pakken gordijnen besteld
Ik heb 4 pakken gordijnen besteld, 3 m breed, verduisterend, beige incl haken enz. Je hoeft ze alleen nog maar te strijken. De gordijnen zijn erg mooi en hangen perfect. En dat voor zo’n zacht prijsje. Toen ik het 4de gordijn ophing viel mij wel op dat er een soort weeffoutje in zat. Hierop een mailtje verzonden en fotos meegestuurd. Ik kreeg vrijwel meteen reactie. Men deelde mij mede dat ik de gordijnen niet terug hoefde te sturen en er meteen een nieuw gordijn zou worden opgestuurd. Binnen 2 dagen had ik het pakket al binnen. Een top service dus. Ik vind het een aanrader.
Product niet op voorraad
Mijn product was niet op voorraad. Dit duurde een week voordat ik op de hoogte werd gebracht terwijl ze aangeven binnen 2 dagen te leveren. Heb geannuleerd. Was geen probleem en kreeg snel mijn geld teruggestort. Ze reageren goed op email en telefonisch waren ze heel correct.
Ik heb 2 gordijnen besteld
Ik heb 2 gordijnen besteld, waarde 86€ heel mooi eenmaal thuis en opgehangen zaten er allemaal vlekken op heb een foto genomen en opgestuurd! En hun antw “ ja indd we zien het goed terug in de foto’s” stuur de gordijnen terug en dan kun je nieuwe bestellen? Dit is absoluut geen service!
Bij bestellen bij Tingsz is iets fout…
Bij bestellen bij Tingsz is iets fout gegaan blijkt bij navraag. Kadobon beloven ze alsnog na te sturen. Contact met Tingsz via mail blijft meestal onbeantwoord en telefonisch bereiken is helemaal een crime .
Kadobon na 5 weken overigens nog steeds niet ontvangen
Diamond painting stickers
Diamond painting stickers voor m'n kids besteld. Snel geleverd en goeie kwaliteit.
Vilten kerstboom
Vilten kerstboom voor mijn kleinzoon besteld, na het uitpakken bleek dat de stukjes klittenband die op het boompje zaten er spontaan afvielen dus de kerstversiering bleef er niet opzitten. Het was een hele grote teleurstelling voor een jochie van nog geen drie jaar.
Heel jammer dat ik 2 kerstkadootjes heb…
Heel jammer dat ik 2 kerstkadootjes heb gekocht en achteraf 2 kadootjes heb gekregen van wat waarde was van alie expres. Kwaliteit zeer slecht.
Het artikel dat ik ontving was…beschadigd
Het artikel dat ik ontving was beschadigd, na een mail aan de support afdeling kreeg ik supersnel een reactie van Lisa en kreeg een nieuw exemplaar toegestuurd. Die was gelukkig wel ok! Top service!
dikke chapeau voor deze firma !!!!
ik had een verkeerde bestelling ontvangen. na mail te hebben gestuurd héél vlug een antwoord ontvangen van Lisa! waarvoor mijn beste dank! en dat is nog niet alles!!! de dag erop kreeg ik al de mail dat mijn correcte bestelling verstuurd werd (heb deze reeds ontvangen!!) en de kers op de taart was het antwoord dat ik het verkeerde artikel mocht behouden!!! welke firma zou er dat dus doen???? chapeau voor deze Lisa en deze firma dus !!!!!
Beschadigd pakje via DHL ontvangen
Vandaag een pakje via DHL ontvangen. Pakket beschadigd. Heb de twee pakjes direct gecontroleerd. Één pakje was beschadigd en uit een doosje was een onderdeel verdwenen. Direct gebeld en door Michelle zeer correct te woord gestaan. Ogenblikkelijk zal een nieuw product worden toegezonden. Zeer prettige reactie en geen gezeur. 5 Sterren waard.
Had een kattenspeeltje besteld een…
Had een kattenspeeltje besteld een beweegbare vis maar deze bewoog niet heb de klantenservice gebeld andere dag al een nieuw exemplaar en deze doet het prima dank hiervoor
Super service
Verduisterende gordijnen besteld. Prachtige kwaliteit en fantastische snelle service!
GPS horloge verbrand om onze dochter haar pols…
In juli 2020 een horloge met GPS voor onze dochter aangeschaft, reviews leken goed dus zijn voor een moooe blauwe gegaan. Onze dochter heeft hem circa 3 maanden gebruikt toen de batterij met rap tempo leeg liep en het eigenlijk niet meer deed. Echter was zij zo trots op haar horloge dat zij er nog weleens mee speelde en hem voor de sier droeg. Onze dochter kwam van buiten even wat drinken toen zij opeens begon te gillen, er zat iets in haar jas gaf ze aan. Ik probeerde te kijken wat er aan de hand was maar zij raakte in paniek. Opeens een flinke brandlucht en rook uit haar horloge. Ik heb uiteraard snel het horloge van haar pols verwijderd maar een brandplek op haar pols was onvermijdelijk. God zij dank was zij thuis toen het gebeurde en kon ik haar helpen het horloge te verwijderen. Als zij buiten was geweest en in blinde paniek was geraakt weet ik niet wat er gebeurt was. Het horloge hebben wij snel in een glas water buiten gelegd om af te koelen, waarna het glas knapte. Onze dochter is helaas erg angstig geworden en wil geen horloge meer dragen. Zij droomde de eerste dagen vreselijk over deze gebeurtenis.
Wij hebben contact gezocht met voucher vandaag over deze zeer kwalijke zaak maar het enige wat zij aanbieden is een knuffelbeer als troost. Mijn dochter heeft een flink litteken overgehouden aan deze gebeurtenis en het enige wat zij bieden is een KNUFFELBEER. Nu hebben zij intern onderzoek gedaan en geven zij aan dat het horloge valschade heeft opgelopen waardoor dit gebeurt is en dit valt niet onder de garantie aldus vouchervandaag. Wij weten 100% zeker dat deze conclusie niet klopt en voelen ons absoluut niet gehoord en serieus genomen. Dit mag bij andere kindjes namelijk never nooit meer gebeuren!!!!!!!!!!!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.