Hele fijne deo!!
Hele fijne deo! Super voor mijn gevoelige huid, is effectief en ik vind vooral die geuren zoooo heerlijk, heel luxe.
Echt top product. ik ben fan.
EMPWR ontstond vanuit een persoonlijke zoektocht naar een deodorant die écht werkt — zonder aluminium, huidirritatie of concessies. Te vaak moest ik kiezen tussen een natuurlijke formule die onvoldoende bescherming bood en een effectieve deodorant die niet aansloot bij wat ik op mijn huid wilde gebruiken. Ik geloofde dat het anders kon. Daarom ontwikkelde ik EMPWR: hoogwaardige lichaamsverzorging waarin effectiviteit, huidverzorging en luxe samenkomen. Doordachte formules die ongewenste geurtjes aanpakken, de natuurlijke balans van de huid respecteren en je het vertrouwen geven om vrij door je dag te bewegen.
Pesetaweg 97, 2153 PJ, Nieuw-Vennep, Holland
Echt top product. ik ben fan.
Fijn in gebruik. Voelt natuurlijk en fijn op de huid met geweldige geur. En gaat lang mee!
Ik was al heel lang op zoek naar deo’s zonder troep. Deze werken echt goed en ruiken zo lekker, gaan superlang mee. Echt het geld waard.
Heerlijke geur en fris.
Helpt mij de dag door. Aanrader!
Heel de familie gebruikt deze. Het was tijdje op en we hebben intussen vele andere deo’s geprobeerd. Niks komt in de buurt. Super super tevreden over. Dit x meteen 6 besteld voordat het weer uitverkocht raakt
Ik heb een jaar geleden drie besteld en ben nu met de laatste begonnen. Je kunt er lang mee doen, ruiken alledrie lekker, laten geen strepen achter en het is ook nog eens goed!! Ik zweet erg veel, en nu met de warme dagen helpt het echt goed.Ik gebruik sindsdien geen andere deo’s meer! Is echt waar voor je geld. Ik ben echt tevreden en raadt het iedereen aan!
Heel tevreden met het product. Gaat lang mee en een aangename subtiele geur.
Heb al de 2e productie besteld.
Top product eerlijk gezegd. Het is het geld echt waard! Die gaan super lang mee, lekkere geuren EN er zit niacinamide in waardoor je oksels lichter worden van kleur ! Dus beter kan het niet ! Tevreden klantje hier ♥️♥️♥️
Sinds de release van empwr deo niets anders meer gedragen. Heel zuinig, goede ingrediënten en de geuren zijn unisex en luxe🥰 Fan!