Vouchervandaag.nl Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Heb vaak aankopen gedaan bij Vouchervandaag, en het ging goed. In november 2023 kreeg ik een mail van de curator dat Vouchervandaag failliet is verklaard. Mensen voor online aankopen lees eerst de rev... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 1 september bestelling gedaan van pantoffels en muts. En betaald. Op 10 oktober 2023 bericht dat het pakket bij lan delijk sorteercentrum ligt. Verschillende malen gebeld naar Myvoucher voor aktie/... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Duurt lang voor je antwoord krijgt. Nog steeds geen geld terug. Retourprocedure helemaal doorgelopen, zelfs track n trace en screenshot gestuurd. Mevoruw schrijft dat ze geld heeft overgemaakt. 3 we... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Motionscenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dagelijks nieuwe producten en voucher aanbiedingen met hoge kortingen tegen outlet prijzen op Vouchervandaag.nl

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helft nooit geleverd, inmiddels geen reactie meer op emails van de support afdeling

Ik heb 2 maanden geleden 2 zitzakken besteld, er werd er echter maar 1 geleverd. Support meldt eerst dat ze apart geleverd worden, na 2 weken heb ik weer geklaagd dat ik nog steeds niets ontvangen heb.. Men ging er mee aan de slag. Herhaaldelijk contact opgenomen, steeds was het antwoord 'het komt er nog aan' / 'we houden u op de hoogte'

Inmiddels zijn we dus 2 maanden verder en op mijn 3e bericht dat ik nog steeds niets heb ontvangen wordt inmiddels niet meer gereageerd.
Ik vermoed dat dit nooit opgelost gaat worden, eerste en laatste keer dus dat ik hier iets besteld heb.

12. april 2023

Besvarelse fra Vouchervandaag.nl

Jeetje wat vervelend dat u het bestelde artikel nog niet heeft mogen ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij helpen u graag verder. U kunt ons tussen 10 en 13 uur telefonisch bereiken via telefoonnummer 088 557 7555, wij helpen u dan graag verder!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Product komt niet overeen met de…

Product komt niet overeen met de foto's.
Prijs-kwaliteit verhouding ver onder de maat.
daarbovenop een omslachtige manier van retourneren waar je ook nog eens voor moet betalen.

24. marts 2023

Besvarelse fra Vouchervandaag.nl

Wat vervelend dat u niet tevreden bent met het ontvangen artikel. U kunt eventueel tussen 10 en 13 uur telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u uiteraard graag verder. Ons telefoonnummer is 088 557 7555.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toppers!

Toppers!

Ik begrijp de negatieve reviews niet. Heb vaker een bestelling geplaatst en tot nu toe alleen maar positieve ervaringen!

23. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klacht correct opgelost

17. marts 2023

Besvarelse fra Vouchervandaag.nl

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Wij helpen u graag verder. Neemt u even direct contact op met onze klantenservice? U kunt ons bereiken op nummer 088 557 7555 of eventueel mailen naar support@vouchervandaag.nl

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een flexibele tuinslang besteld en…

Een flexibele tuinslang besteld en ontvangen op 14 maart 2023. Gelijk dezelfde avond getest.
Ten eerste miste ik een onderdeel.
Ten tweede ging er meer water langs de slang dan door de tuinslang. Een natte bedoening in mijn keuken.
Ik heb contact opgenomen met Vouchervandaag. Het contsct verliep voor mijn gevoel in eerste instantie niet echt prettig. Vandaag 16 maart kreeg ik de toezegging dat het aankoop bedrag aan mij wordt terug gestort.

14. marts 2023

Activiteiten tracker

Beetje naïef, 2 armbanden/smart activiteitenarmband besteld en ja ze doen het, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Wilde ze eigenlijk gelijk weer retourneren maar had de verpakking per ongeluk al in de container gegooid en gezien de reacties hier neem ik mijn verlies maar. Als je een sportarmband/watch koopt, deze activiteitentracket van 18,99 is zonde van je geld ;)

4. marts 2023

Besvarelse fra Vouchervandaag.nl

Wat jammer dat u geen contact heeft opgenomen met onze klantenservice, dan hadden we de kwestie kunnen bekijken. Indien u de artikelen nog heeft, wilt u ons dan mailen met de klacht? We komen dan vast tot een oplossing!

Ongewenste nieuwsbrieven

Ik krijg ineens nieuwsbrieven van dit ‘bedrijf’. Hoe komt u aan mijn mailadres en nog belangrijker: hoe stop ik het toezenden van de nieuwsbrief?

20. februar 2023

Besvarelse fra Vouchervandaag.nl

Het komt wel eens voor dat er een link is tussen verschillende sites, dat is helaas niet te voorkomen. Stuurt u alstublieft een mail naar support@vouchervandaag.nl met uw email adres en het verzoek tot uitschrijven. Dan komt het dik voor elkaar!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Doe ze nooit opbellen ... kost veel geld

Doe ze nooit opbellen. Is met 0900 nr. Kost heel veel. 2 telefoontjes gepleegd. Was 29.00 euro. Moest omdat hun een fout hadden gemaakt met een bestelling. Waardeloos. En oplichting

9. januar 2023

Besvarelse fra Vouchervandaag.nl

Wat merkwaardig, ons telefoonnummer is 088 557 7555. Graag ontvangen wij van u een mail met daarin uw klacht, we helpen u graag verder. Ons mailadres is support@vouchervandaag.nl

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Eergisteren net een nieuwe fleespanty…

Eergisteren net een nieuwe fleespanty binnen gekregen voorzichtig aangedaan. Gelijk één melding er van gemaakt, vandaag bericht gekregen dat ze mij geen andere kunnen geven omdat ze geen garantie geven bij een ladder of stuk. Dus mensen kijk eerst ergens anders of deze wel garantie geven voordat je hier je fleespanty besteld! Deze panty,s zijn niet goedkoop dus één beetje service zou wenselijk zijn lijkt mij.

Een ontevreden klant!

2. februar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik wacht al weken lang op mijn geld

Ik wacht al weken lang op mijn geld. Ben het zat om elke keer een mail te schrijven. Vouchervandaag ik ga een klacht indienen bij de geschillencommisie, indien nodig ga ik nog hogerop komen. Nu is het echt genoeg!!!!!

3. januar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

die gasten melden aan acm. parasieten zijn het

Ben je ineens aangemeld voor hun nieuwsbrief. Nooit met het bedrijf te maken gehad, en nee ik doe niet mee met wedstrijden en prijsvragen, dit is gewoon puur opkopen van mailadressen en...spammen maar! parasieten zijn het. heb ze doorgegeven aan acm. hoop dat iedereen dit doet

27. november 2022

Spammers.

27. november 2022

Bestel hier niks!

Bestel hier niks!! Product is na 1x gebruiken al kapot. Product heb ik een week geleden ontvangen maar omdat ik de originele verpakking niet meer heb kan ik mijn geld niet terug krijgen.
De schuld wordt bij mij gelegd: had ik het product maar beter moeren checken.

25. oktober 2022

1x nooit meer.

Als ik een wollen dekbed bestel. Van 140 x 220. En ik krijg een dekbed van 140 x 200 geleverd. En ik stuur een email daarover, dat ik een verkeerde maat heb ontvangen en dat het spijtig is omdat ik de deken dit weekend had willen gebruiken. En dat ik dan binnen no time een reactie krijg. Dat hij bij de buren bezorgd zal zijn. En als ik dan vervolgens daarop reageer. Met KAN JE LEZEN? Want mijn email was vrij duidelijk. Dan krijg je vervolgens geen reactie meer.

14. oktober 2022