Schaduwdoek zeer slechte kwaliteit en geen garantie, schaduwdoek heeft 2 zomers buiten gehangen.. maar deel van de dag in de zon en schaduwdoek valt na 2 jaar helemaal uit elkaar bij minste aanraking.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
slechte reviews kloppen. Zitten in Duitsland, websites en tenaamstellingen veranderen waar je bij staat. Dat zegt al genoeg. Mijn levering kwam een week te laat. Tussentijds bellen of mailen volstrek... Se mere
Twee vloermatten voor onder burostoel besteld. Ze zijn zo strak opgerold dat bij uitrollen er golfjes in komen. Na 4 weken nog niet vlak. Communicatie zeer zeer moeizaam. Inmiddels hebben we 6 matt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Amphitheatre Parkway 1600, 94043, Mountain View, USA
- vloermat24.nl
Eind goed al goed.
Snelheid van leveren is niet hun sterkste kant en daarover communiceren misschien ook niet maar na wat wachten stond daar de doos toch netjes op de stoep. Kwaliteit was prima en de factuur bijgesloten. Achteraf betalen kom daar tegenwoordig nog eens om.
Eind goed al goed
Wat een kutzooi...je besteld hoort…
Wat een kutzooi...je besteld hoort vervolgens niets meer en 3 dagen later staan ze voor de deur met je bestelling.
Zit ik nu met een wilgen takkenrol van 5 mtr in me maag .
Had hem na 2 dagen elders besteld en daar wel fatsoenlijk een order bevestiging gehad
Bijzondere wijze van serviceverlening…
Bijzondere wijze van serviceverlening houdt dit bedrijf er op na. Werk zelf op Customer Care van een groot electronica bedrijf dus ik weet wat service verlening is-->> dat is hier niet het geval. Zou me als bedrijf rot schamen als je zo omgaat met betalende consumenten.
Besteld 8/5, en nu, 21/5 krijg je slappe excuses over corona eerst en dan is het de schuld van GLS, dus pakket zou manco zijn. Dan haal je alles uit de kast om je betalende consument tevreden te houden, en stuur je een nieuwe af. Denk Thuisborgwinkel er maar eens opzetten.....aanbevelen? No way.
Zeer slechte service!!
Zeer slechte service!!! NIET BESTELLEN...
1 maand niks gehoord komt het pakket veelste laat binnen terwijl er staat snelle levering. Wil ik het pakket terug sturen omdat ik inmiddels al kunstgras had gekocht, moet dat op Eigen kosten wat Rond de 67 EUR Kost!!! belachelijk dat ze niet zelf voor retour kosten opdraaien als ze zich zelf ook niet aan de afspraken houden!!!!!! Als ik deze reviews eerder had gezien had ik hier nooit besteld!
Aparte maar goede ervaring
Ik las helaas alle slechte reviews pas na mijn bestelling. De betaling is op rekening, waardoor het door de vertraging voelde alsof ik vergeten was, maar na een reactie naar de klantenservice was ik gerustgesteld. Mijn bestelling had wat vertraging opgelopen ivm de pandemie. Eenmaal verzonden was deze goed te volgen door de GLS flex tracking.
Je betaald op rekening en het telefoonnummer op de website is niet in gebruik, waardoor het voelt alsof je bent opgelicht, maar het ontvangen product is van topkwaliteit en de service (via de mail) was ook goed.
mooi product
30 april besteld en meteen bevestiging. Na week gemaild waar het product bleef,direct 2 mails terug,1 Duits en 1 in Nederlands. Lange wachttijd ivm corona. Voordeel van de twijfel gegeven na alle slechte recensies. En vandaag pakket ontvangen zoals gemeld in de track en trace van GLS. Rekening netjes erboven op geplakt in sealplastic. Duidelijke rekening,meteen betaald. Voor ons dus niet slecht bevallen maar inderdaad langere wachttijd.Product voldoet zeker aan de verwachtingen.
Ik wou dat ik die reviews eerder had…
Ik wou dat ik die reviews eerder had gezien dan had ik er nooit bij besteld. Ik wacht nu bijna 2 maand op een tapijtje. Niemand weet van iets, en als ze iets sturen is het in het duits. Ganse mails in het duits, dan terug mailen om iemand in het nederlands te kunnen spreken. Tot op heden nog geen reactie! Ook facturatie was een probleem door een fout in hun systeem. Echt een ramp!!
Snelle levering was geen sprake van
Snelle levering was geen sprake van! uiteindelijk wel de bestelling gekregen en inderdaad geen factuur.... wel een herinnering met aanmaningskosten... maar die heb ik dus niet betaald!
Tip: niet bestellen
Zorg dat je meteen een faktuur krijgt
Ook hierArtikel besteld, kreeg gelijk bestel bevestiging.
Inderdaad niet direct duidelijk wanneer te betalen. Duurde even voordat artikel binnen was.
Aangezien factuur niet meeverzonden wordt is, door mijn eigen fout, betaling blijven liggen. Je ontvangt echter geen factuur of herinnering. Na 6 weken ontving ik ook meteen een aanmaning met 14.90 administratie kosten er boven op. En binnen 5 dagen betalen anders sturen we een incasso bureau.
Let op wanneer je daar iets besteld. Zou er twee keer over nadenken!
Geen prettige manier van zaken doen...
Gelijk een aanmaning ipv eerst een factuur
Artikel besteld, kreeg gelijk bestel bevestiging. Echter hierop stond geen rekening nummer of voorwanneer het betaald moet zijn en via ideal betalen kan niet.. Maar inplaats dat je een factuur ontvangt, ontving ik direct een aanmaning met 14.90 administratie kosten er boven op, en die moest binnen 5 dagen betalen anders sturen ze een incasso bureau.
Ik heb hierop gereageerd en als antwoord krijg je hierbij de factuur waarom u vroeg... pardon?
Nooit meer dat ik hier iets bestel!!
Bestelling toch ontvangen!
Ook ik heb een aantal weken geleden besteld en nooit een bevestiging per email ontvangen en ook op mail wordt niet gereageerd. Ik dacht vandaag zelfs dat ik de bestelling misschien niet eens gemaakt hen. Immers geen orderbevestiging, niets op de bank te vinden van een afschrijving... wilde opnieuw ergens bestellen want ik dacht ik mijn dromen de bestelling te hebben gemaakt. Tot 2 uur later ineens de courier voor de deur stond met onze bestelling! Ze leveren dus wel, uit Duitsland, maar duurt lang. 3 sterren omdat ze wel leveren maar géén orderbevestiging sturen of reageren op emails.
Nooit bestellen hier!!!
20 maart wat besteld nog steeds niet binnen, was retour gestuurd, weer opgestuurd nog niks binnen en nu sturen ze rekening en als ik niet betaal gaan ze het verhogen. Na ik ga niks betalen als ik niks binnen krijg!
Na drie dagen en 4 mails geen…
Na drie dagen en 4 mails geen orderbevestiging of wat dan ook. Je kunt gewoon niet vooruit want dadelijk bestel je het bij een ander en mosachien krijg je het van hun alsnog. Echt 4 keer geschreven je krijgt een mail met bestelling wordt nirmaal 3 of 5 dagen gelevwrwd. Maar geen antwoord op je vraag.het ia gewoon frut bedrijf qat order afhandeling beteeft
27 april wat besteld en nog steeds niks…
27 april wat besteld en nog steeds niks van gehoord en gezien stelletje oplichters
NOOIT BESTELLEN BIJ HUN
Na een week nog geen track&trace
Na een week nog geen track&trace ontvangen. Bij telefonisch contact neemt er niemand op, ook niet op het telefoonnummer dat op de Duitse website vermeld staat. Na mail verstuurd te hebben advies gekregen de bestelling ( mocht die ooit bezorgd worden) aan de deur te weigeren. Gaat dan retour afzender. Annuleren van bestelling is namelijk onmogelijk want ‘zit al in bestelproces’. Lijkt me stug als artikel nog niet eens verzonden is.Ik zal alle mails goed bewaren voor het geval er alsnog een incassobureau aan de deur klopt. Je weet maar nooit gezien ervaringen van anderen. Je bent bij deze website helaas minder alert omdat je pas na ontvangst hoeft te betalen. Daardoor geen reviews opgezocht. Mijn advies: bestel hier niet.
9 april een bestelling geplaatst en …
9 april een bestelling geplaatst en nog steeds niet binnen.??
Bestelling dekzeil
Ik heb afgelopen vrijdag 17 april een bestelling geplaatst voor een dekzeil. Wel een orderbevestiging gekregen maar verder niets gehoord, ook al staat er op de website ‘onmiddelijke verzending’. Nu snap ik dat het in coronatijd allemaal wat anders kan lopen maar heb gisteren toch even een mailtje gestuurd dat ik niets meer heb gehoord over een eventuele verzending oid. Nog geen antwoord dus op zoek naar reviews en nu kom ik hier terecht. Had ik dit maar eerder geweten! Gelukkig met ‘betalen met factuur’ gekozen en niet op vooruitbetalen. Ik ga proberen mijn bestelling te annuleren. Zij hebben zich aan dezelfde rechten en plichten houden als ieder andere online webshop.
Bestelling komt niet binnen
Ook een bestelling gedaan bij dit bedrijf.
Ik zou het met 2 a 3 dagen in huis hebben, we zijn nu 10 dagen verder en hoor er ook niks meer van.
Ik bestel hier dus ook nooit weer.
Voorlopig ben ik nog helemaal niet…
Voorlopig ben ik nog helemaal niet tevreden: na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik vrij snel bericht dat het pakket aangemeld zou zijn bij de vervoerder, dat bericht staat er nog steeds en het lijkt er dus op dat er niets gebeurd is. Ik heb een mail gestuurd naar Vloermat24, daar heb ik geen antwoord op gekregen.
Prima levering en service
Prima levering! 2 badmatten besteld. Producten zijn precies zoals omschrijving, ben er erg blij mee. Contact gehad met de klantenservice wanneer mijn pakket geleverd zou worden. Binnen een dag antwoord en twee dagen laten was het product bezorgd. Tussen door ook updates gehad via de mail. Vriendelijk en snel mailcontact.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.