Schaduwdoek zeer slechte kwaliteit en geen garantie, schaduwdoek heeft 2 zomers buiten gehangen.. maar deel van de dag in de zon en schaduwdoek valt na 2 jaar helemaal uit elkaar bij minste aanraking.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
30 april besteld en meteen bevestiging. Na week gemaild waar het product bleef,direct 2 mails terug,1 Duits en 1 in Nederlands. Lange wachttijd ivm corona. Voordeel van de twijfel gegeven na alle slec... Se mere
slechte reviews kloppen. Zitten in Duitsland, websites en tenaamstellingen veranderen waar je bij staat. Dat zegt al genoeg. Mijn levering kwam een week te laat. Tussentijds bellen of mailen volstrek... Se mere
Twee vloermatten voor onder burostoel besteld. Ze zijn zo strak opgerold dat bij uitrollen er golfjes in komen. Na 4 weken nog niet vlak. Communicatie zeer zeer moeizaam. Inmiddels hebben we 6 matt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Amphitheatre Parkway 1600, 94043, Mountain View, USA
- vloermat24.nl
Duistere praktijken VLOERMAT 24
Ook ik heb een zeer slechte ervaring met Vloermat24. Inderdaad bij het geleverde artikel (trage levering moet uit duitsland komen) geen factuur kunnen vinden, en vervolgens direct een aanmaning met 14,90 euro extra administratiekosten en dreiging met incasso.
Ik zou iedereen willen waarschuwen om niets bij dit bedrijf te bestellen!
Zelfde verhaal als alle andere klanten
Zelfde verhaal als alle andere klanten. Geen factuur sturen en dan een mail met administratiekosten € 19,50 extra betalen en dreiging met incasso. Vloermat24.nl is het zelfde als floordirekt.de en mattenlager.de of .nl ze gebruiken de zelfde fotos. Schaduw doek wel tevreden over, maar ja nu wel € 19,50 extra betalen. Oplichterij dus.
Schaduwdoek gekocht
Schaduwdoek gekocht, helaas andere kleur dan gevraagd.
Door het ontbreken van een rekening ben ik de betaling achteraf vergeten. Krijg nu (2,5 maand later) een betalingsverzoek met extra kosten i.v.m. het negeren van meerdere betaalverzoeken (nooit ontvangen) en dreiging met incassoburo.
Natuurlijk betaal ik de kosten van het schaduwdoek. De manier waarop het gaat is minder netjes.
De website vloermat24.nl is inmiddels niet meer bereikbaar...
Rare gang van zaken
Ik heb hier een bestelling gedaan met ondermeer een bruin schaduwdoek. Er werd een witte geleverd. Na een week mailen, meer dan 1 mail per dag krijg je niet, werd er een nieuwe verstuurd en de oude werd opgehaald. Al met al heeft dit ruim twee weken geduurd. De enige manier van betalen is via rekening. In deze tijd zou dit niet meer moeten kunnen. Je krijgt 1 betalingsherrinering met gelijk een 'boete' van 14,90. In dezelfde mail wordt met een incassobureau gedreigd. Waardeloze zaak. Dit was de eerste en laatste bestelling.
herstel van slecht onderdeel product
had trapneuzen besteld en gekregen, de plakstrip van diverse trapneuzen was niet goed waardoor rubber antislip strip liet los, mail verstuurd en netjes beantwoord en mij kosteloos 6 nieuwe trapneuzen gestuurd.
Geen garantie
Loper besteld alles ging aardig goed maar na 2 dagen gebruik ging de afwerking aan de zijkant los berichtje met een paar foto,s gestuurd wat ik hier mee moest konden ze niks aan doen ik had meteen alles moeten controleren ik kreeg een sorry en excuses maar verder niks ,ik raad dan ook niemand aan om hier wat te kopen de service is 3 x niks
Mijn bestelling kwam uit DE en hier was…
Mijn bestelling kwam uit DE en hier was ik dus niet op de hoogte. Kosteloos retour kon ik dus vergeten. 13 euro moeten betalen voor retour terwijl de waarde van mijn artikel 27 euro was. Heel dubbel gevoel. Tot nooit meer.
Hele slechte kwaliteit
Hele slechte kwaliteit, tuindoek gekocht en binnen een maand kapot. (Bij slecht weer doek eraf gehaald om storm schade te voorkomen) Helaas toch kapot gegaan en uitgescheurd.
Heel slecht retourbeleid
Product prima ontvangen. Aangegeven dat ik het wilde retourneren en hier akkoord op gehad. Dit heb ik vervolgens ook gedaan (let op pakket moet naar Duitsland, kosten zijn voor jezelf dus je betaald al snel tussen de 10 en 20 euro.).
Zes weken later kreeg ik een bericht dat ik nog niet betaald had en dat er administratiekosten voor de herinnering toegevoegd zouden worden aan het te betalen bedrag voor het product. Hierbij kwam nog een dreigement dat ze een incassobureau in zouden schakelen als ik het niet binnen een week zou betalen. Ik uitgelegd dat ik de producten geretourneerd heb en dat het pakket ontvangen was door hun met handtekening. Hierop kreeg ik een factuur toegestuurd zonder reactie op mijn mail. Hierop heb we nog meerdere mailtjes (minimaal twee per week) over en weer gedaan om uiteindelijk nog eens acht weken later een bevestiging te krijgen dat ze de producten retour hebben gehad.
Pure ellende. Veel te veel moeite om een retour te verwerken en gezien de andere reviews hier en de mail van hun was ik er bang voor een incassobureau aan de deur te krijgen. Gelukkig is dit niet gebeurd maar ik zal hier nooit meer iets bestellen en ook iedereen afraden hier iets te bestellen.
Het meest verschrikkeijke bedrijf qua…
Het meest verschrikkeijke bedrijf qua communicatie... insinuerend, achterdochtig en weing klantvriendelijk.. lange levertijden. Niets over gecommuniceerd. Vervolg order geannuleerd.
Ook ik heb een zeer slechte ervaring…
Ook ik heb een zeer slechte ervaring met Vloermat24. Inderdaad bij het geleverde artikel (dat zeer lang op zich liet wachten) geen factuur kunnen vinden, en vervolgens direct een aanmaning met 15 euro extra administratiekosten en dreiging met incasso.
Ik zou iedereen willen waarschuwen om niets bij dit bedrijf te bestellen!
Schofterige winkel.
Schofterige winkel.
Bestelde artikel voldeet niet, vloermat schoof en frommelde op.
De reactie was dat het raar is waarop ik de koop ontbonden heb en aangeboden heb dat ze het defecte artikel konden ophalen of eerst de verzendkosten te vergoeden, geen reactie.
Daarop een mail met rekening plus extra kosten (€ 14,90) en dreiging van incassobureau.
Omdat ik geen zin heb in een hoop gedoe over 50 euro betaald maar kan het ten zeerste afraden hier je zuurverdiende geld te verspillen.
Zeer slecht.
Ik had 2 vloermatjes besteld en die…
Ik had 2 vloermatjes besteld en die werden pas na 3,5 week geleverd. In de doos zat geen factuur en ik nam aan dat ik die per mail zou krijgen. Ik had geen zin meer om ook dáár weer achteraan te moeten bellen. Nu een betalingsherinnering gekregen met extra aanmaningskosten. Slechte communicatie bij dat bedrijf!
Super mooi schaduwdoek gekocht
Super mooi schaduwdoek gekocht. Perfecte kwaliteit. Levering binnen een week en bij iedere mail die ik stuurde gelijk antwoord en prima service. Heel blij mee!
Levering duurt lang, geen communicatie, wel goede kwaliteit.
Besteld op 13-5. Direct de factuur ontvangen. Vervolgens na 2 dagen de GLS track en trace. Na een week geen verandering gemaild met ze, geen reactie.
Weer week verder maar weer gemaild. Ik kreeg als reactie weer een GLS mail. En de dag er na weer een GLS mail. Dit geeft geen goed gevoel.
Nu 2-6 is de bestelling afgeleverd (2 lossen pakketten vandaar 2 track en trace).
Ik moet zeggen prima kwaliteit en de prijs was ook scherp. Aan de producten ligt het niet.
Dit bedrijf moet hun communicatie verbeteren, onmiddelijke verzending van hun website afhalen (of onmiddelijk verzenden) en iemand inhuren om te reageren op mails. Dan hadden ze meer sterren gekregen.
slechte informatie geen service zeer…
slechte informatie geen service zeer slechte levertijd en als je afbesteld leveren ze toch en willen ze ook nog dat je betaald voor het terugsturen. Het zijn gewoon oplichters vanuit Duitsland.
De orderafhandeling duurt wat langer…
De orderafhandeling duurt wat langer dan aangegeven op website "onmiddellijke verzending". Na 2 weekjes bestelling keurig ontvangen met kloppende factuur. Na het lezen van de reviews had ik wat argwaan gekregen en gebeld, telefoon werd niet opgenomen. Toen gemaild en antwoord gehad in gebrekkig Nederlands. Ik zou een mail krijgen als de order verzonden werd, die heb ik niet gehad. Kortom, een bedrijf dat goed vindbaar is in zoekresultaten maar de afhandeling niet helemaal op orde heeft. Het duurt wat langer maar als je geduld hebt...betaling is achteraf dus geen risico
Netjes volgens afspraak geleverd
Netjes volgens afspraak geleverd. Factuur is bijgevoegd en kan dus achteraf betaald worden. Ik zal er de volgende keer weer bestellen.
Amateur company, professional liers
Time wasters.
Cannot deliver, but lie very well.
After one month asking and asking and asking, and receiving every time a lie as an answer, they finally sent a message that the product is not available.
Avoid at all costs.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.