Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schaduwdoek zeer slechte kwaliteit en geen garantie, schaduwdoek heeft 2 zomers buiten gehangen.. maar deel van de dag in de zon en schaduwdoek valt na 2 jaar helemaal uit elkaar bij minste aanraking.... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

30 april besteld en meteen bevestiging. Na week gemaild waar het product bleef,direct 2 mails terug,1 Duits en 1 in Nederlands. Lange wachttijd ivm corona. Voordeel van de twijfel gegeven na alle slec... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

slechte reviews kloppen. Zitten in Duitsland, websites en tenaamstellingen veranderen waar je bij staat. Dat zegt al genoeg. Mijn levering kwam een week te laat. Tussentijds bellen of mailen volstrek... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Twee vloermatten voor onder burostoel besteld. Ze zijn zo strak opgerold dat bij uitrollen er golfjes in komen. Na 4 weken nog niet vlak. Communicatie zeer zeer moeizaam. Inmiddels hebben we 6 matt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zware teleurstelling

Heb trapmatten gekocht, deze waren heerlijk zacht.
Nu na drie weken zijn ze helemaal plat en keihard.
En als je dit aan ze doorgeeft krijg je te horen dat 't komt door de lange gebruiksperiode (3 weken!!) en externe invloeden (welke dan??).

22. august 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle correcte levering, mooi en stijlvol produkt !

Ik heb deze week een bamboe badmat Mia gekocht en zag daarna pas slechte reviews. Echter: snelle levering en faktuur zat er gewoon bij (wel op verpakking bevestigd dus even goed kijken), correcte faktuur. Betaald na levering, geen probleem.
Mooie stijlvolle badmat, mooi afgewerkt.
Aan te raden !!

Elisabeth

21. august 2020
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Afbeelding vh doek komt niet overeen

Afbeelding vh doek komt niet overeen met de werkelijkheid. Vierkant doek bestaat uit 3 aan elkaar genaaide delen. Verkleurde strepen en vlekken in het doek. Vanwege de verzendkosten een korting geaccepteerd.

17. august 2020
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Drop shipping uit Duitsland

Pas heel erg op, dit is drop shipping uit Duitsland. Onmiddelijk verzonden in mijn geval bleek na 5 werkdagen aangekomen bij GLS. Daarna bleek dat het pakket groter was dan het was aangemeld. Dus nog een paar dagen vertraging. In totaal 8 werkdagen gewacht, terwijl de verwachting ongeveer 3 dagen was.
Communicatie is traag (tijdens kantoor uren >1 dag)
Product lijkt goed, maar ik had het, bij wijze van, ook in China kunnen bestellen qua levertijd.

15. august 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Besteld eind juni tijdens de hitte

Besteld eind juni tijdens de hitte.
Product komt beduidend na de hitte (schaduwdoek) aan. Dus ik wacht met uitpakken tot de volgende hitte.
Dat was zo’n drie-en een halve week later.
Product bevatte een productiefout. Grote ladder in het doek. De afgebroken breinaald hing er als bewijs nog in zelfs!!!
Vervolgens wordt er niets mee gedaan.
Ik krijg geen ander doek, mag niet retourneren.
Had ik het moeten uitpakken en binnen twee weken moeten reageren.
Dat is niet logisch toch?
Niks, nada, niente service!!
Boeh! Wat slecht. 👎🏻👎🏻

9. august 2020

Beschrijving klopt niet / hoge retourkosten want naar Duitsland

Hun beschrijving klopt niet. echt een afwijking van 30%.

Dan wil je retourneren (eigen rekening wat ik wist) maar dat is naar Duitsland. dat wist ik niet. Oftewel, kosten EUR 20!!!

Omdat de afwijking zo groot is dat je, conform BW, niet hoeft te betalen en ja dat lees je vast hieronder al dan dreigen ze met een deurwaarder.

Nu dus hier geklaagd, bij Consuwijzer, Autoriteit consument en Markt, ESS etc etc. Hopelijk doet een instatie wat aan deze oplichters.

4. august 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voel me opgelicht door boete truc, slecht product en veel te late levering

1. Maken het vrijwel onmogelijk te betalen en sturen daarna rekening 15 euro administratiekosten met dreiging incassobureau
2. Levering veeeel te laat zonder communicatie over vertraging. Je zit er toch aan vast.
3. Geleverde direct al stuk, ongezond en slecht voor milieu

Verbergen hoe je kunt betalen en rekenen vervolgens onterecht 15 euro administratie kosten o
Bij bestelling is direct betalen niet mogelijk. Een puzzel hoe je kunt betalen. Zelfs op de factuur staat geen bankrekening nummer !!! Daarna moet je administratiekosten betalen onder dreiging van incasso bureau. Juridisch moeten ze bij particulieren vooraf eerst duidelijke aanmaning sturen met betaalmogelijkheid alvorens ze met administratie kosten kunnen komen. Dus niet betalen.

Levering duurde 3 weken ipv enkele dagen, zonder communicatie over vertraging. Als je hebt besteld zit je eraan vast.

In de buitenlucht stinken de matten naar chemische weekmakers en verbrokkelen al bijna direct. Zeer slecht voor milieu en gezondheid. Ook voor de portemonnaie.

Betalen moet naar Duitse rekening.

26. juli 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vloermat24 probeert extra kosten in rekening te brengen!

Vloermat24 nodigt je uit om op rekening te kopen maar verzuimt (bewust is mijn stelling!) vervolgens tijdig een factuur te mailen of mee te sturen met de zending. Ze wachten vervolgens net zo lang tot de betaaltermijn verstreken is en sturen vervolgens een aanmaning met EURO 15 aan extra administratiekosten en dreigen direct met een incassobureau.....en uiteraard doen ze alsof het niet hun schuld is en zijn ze niet van plan deze extra kosten te crediteren. Mijn advies: niet bestellen dus! En als laatste: verzending kost meestal 1 tot 1.5 weken dus ook niet al te snel.

26. juli 2020

Product was prima

Product was prima. Echter: zij versturen géén factuur! Vervolgens betaal je 'te laat', maar de betalingsherinnering is meteen opgehoogd met € 15 euro administratiekosten. Ik heb terug gemaild of ze deze kosten wellicht willen herzien en zo niet, dat het wellicht de laatste keer is dat ik daar iets zou bestellen. Hier kreeg ik enkel een mail terug van Emily Sanders-Vermeulen met 'prima, bedankt voor uw bericht'. Hiermee bedoelde zij niet dat de kosten werden herzien. Ik bestel hier nooit meer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erop gewaagd, prima resultaat.

Na al die negatieve ervaringen hier te hebben gelezen het er toch op gewaagd (omdat zij de enige webshop zijn met het soort trapmatten dat ik wilde) en trapmatten besteld. Tijdens het doorlopen van het bestellingsproces voor de zekerheid een screenshot gemaakt van elke stap. De trapmatten zijn snel geleverd, kwalitatief goed product zoals verwacht en er zat gewoon een rekening bij (geplakt in plastic op de doos). Tip voor mensen die er geen rekening bij krijgen en klagen over het niet (op tijd) kunnen betalen: op de website van Vloermat24 staat gewoon een rekeningnummer en dat je het moet overmaken onder vermelding van het bestelnummer. Je weet ook hoeveel je moet betalen aangezien je een bestelbevestiging krijgt. Dus ik begrijp de ophef niet zo. Daarnaast over de dreiging met incasso/onterechte aanmaningskosten: juridisch heeft Vloermat24 geen sterke zaak als jij kunt aantonen dat je contact hebt opgenomen over het niet ontvangen van de rekening (bewaar alle mailtjes). Betaal als je aanmaningskosten hebt alleen voor het product en verzending, dan mogen zij achter de 'achterstallige' aanmaningskosten aan. Eindconclusie: prima webshop, gewoon doen. Trouwens: het is een Duits bedrijf, waarschijnlijk vandaar het 'rare Nederlands' waar sommige mensen het over hebben.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Besteld nooit bij dit malafide bedrijf!

Besteld nooit bij hun!
Geen factuur bij de bestelling, factuur vergeten te betalen daardoor.. bij de eerste mail, wat een 1ste herinnering zou moeten zijn.. gelijk 15 administratiekosten erbij en dreigen met binnen 5 dagen niet betalen dat ze een incassobureau inschakelen..
Echt een stelletje criminelen! Heb ze gemaild en uiteraard niks erop gehoord.. heb het openstaande bedrag betaald en mijn lesje hier van geleerd.. nooit meer bij dit bedrijf wat bestellen!

Waardeloos bedrijf!

Dekzeil besteld. Nooit een factuur ontvangen. Ook ik ontvang nu ineens een aanmaningsmail met extra kosten van €14,90 + het dreigen met een incassobureau. Dit alles zonder een telefoontje of herinneringen. Waardeloos! Ik heb het bedrag zonder de extra kosten overgemaakt. Ik hoop dat niemand ooit nog iets besteld bij hen!

22. juli 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dagenlang mailen over factuur die niet klopt

Hierbij de email die ik hen heb gestuurd, dat zegt genoeg:

Goedemorgen,
Dank voor uw mail waarin u mij de optie geeft u vragen te stellen bij onduidelijkheden.
ik heb namelijk wel een paar vragen dus dat komt goed uit.

Waarom reageert u niet op de kopie van de factuur die ik u stuurde? Op deze manier gaat de mailwisseling nog dagen duren, waar ik helemaal geen tijd voor heb en ik vind dit ook behoorlijk irritant worden.

U kunt wel doodleuk een ander document naar mij opsturen, maar ik heb u gisteren een e-mail gestuurd, waar u nog niet inhoudelijk op hebt gereageerd. Doe dat eerst even, voordat u mij bombardeert met allerlei e-mails en documenten.

Voor mij is het helemaal niet zo ingewikkeld: ik heb een factuur ontvangen van €36,10,-. Deze factuur heb ik u overlegd. Ik heb dat bedrag ook betaald. Het betreffende afschrift heb ik eveneens overlegd.
Voordat u mij allerlei andere documenten toestuurt, legt u mij dan eerst eens uit wat er niet klopt aan de factuur die ik u hebt overlegd en aan de betaling die ik u heb gedaan.

Het moet me van het hart dat ik deze gang van zaken erg onverkwikkelijk vind. U had me ook gewoon even kunnen bellen, dan was de zaak binnen vijf minuten opgelost. Nu zijn we al dagen aan het mailen, en ik heb niet de indruk dat u de moeite neemt of zelfs maar in staat bent om uit te zoeken waar een en ander wellicht is fout gegaan en hoe het komt dat u over andere gegevens en afrekeningen beschikt dan ik.

Daarom een tip: bekijk de documenten goed. Leg ze gewoon eens naast elkaar. Vind dan uit waarom er iets niet klopt en hoe dat zo is gekomen en leg dat vervolgens netjes uit. Neemt u de klant serieus? Bel dan gewoon eens even. Dat werkt!
Marc

22. juli 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

sterk staaltje accouting.... to be continued

Zelfde verhaal als de vele die ik hieronder las, helaas las ik ze te laat...
---------
Ik kreeg wel meteen bij mijn bestelling een orderbevestiging via email, maar vervolgens bleef het weken stil.

Dus, geen mail met info dat het pakket onderweg was, geen track and trace. Dit was wel als service vermeld in de orderbevestiging en ik was al bijna vergeten dat ik iets besteld had toen weken later ineens iemand voor de deur stond met mijn vloermat.

Er was geen rekening bijgevoegd.
12 weken later een betalingsherinnering per mail (onder vermelding van verkeerd ordernummer), maar wel incluis 14,90 aanmanings- en administratie kosten en dat dit binnen 5 dagen betaald diende te zijn anders werd een deurwaarder ingeschakeld.

Dit leek mij onterecht. Ik ben dus gaan googelen en kwam helaas pas toen op de vele klachten over dit bedrijf.... Lesje voor een volgende keer online shoppen: eerst checken, dan bestellen.

Maargoed, hopelijk is het als volgt opgelost:
- In de herinneringsmails stonden nl wel de bankgegevens, dus ik heb meteen (vandaag) het uitstaande bedrag van de originele order betaald en bezwaar gemaakt tegen de extra kosten via mail.
- Eventuele extra kosten mogen nl pas middels een 2de aanmaning in rekening gebracht worden, nadat er een 1ste aanmaning/herinnering gestuurd is met een betalingstermijn van 14 dagen.
- Deze uitleg heb ik naar [service] email account gestuurd, wat zowel als klantenservicedesk als accounting lijkt te fungeren.
- Het [rekening] email account die ook in de betalingsherinnering email wordt genoemd bestaat overigens niet (meer).

Hopelijk helpt dit anderen.

20. juli 2020
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Binnen een week ontvangen

Binnen een week ontvangen! Ziet er mooi afgewerkt uit.
Geen rekening, dus nu een mail eruit dat deze mist.
Op vorige mails werd binnen 24 uur gereageerd. “Nog” geen klachten ... nu even wachten op de factuur.

20. juli 2020

Zeer onprofessioneel

Materiaal was slecht verpakt. De mat was beschadigd tijdens het versturen. Nooit een factuur gezien. Vervolgens bij de 'eerste herinnering' gelijk 15 euro administratiekosten in rekening brengen en dreigen met een incasso bureau. Ik kan er met m'n hoofd niet bij dat een bedrijf zo onprofessioneel kan zijn. Bijna misdadig.

Dreigen direct met incasso

Dreigen anderhalve maand na levering direct met incasso en brengen al verhoogde kosten in rekening, omdat de rekening (die misschien in de doos zat) niet was betaald. Vanwege de grote termijn ertussen kan ik niet meer controleren of de rekening in de doos zat.
Lijkt eerder een verdienmodel om de rekening min of meer in de verpakking te verstoppen ipv te mailen en geen herinneringsmail sturen na drie/vier weken en enkel een mail sturen met al verhoogde kosten in rekening gebracht.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ook wij hebben een slechte ervaring met…

ook wij hebben een slechte ervaring met dit bedrijf, na een late levering en geen factuur bij de bestelde badmat, kregen wel een mail met aanmaning om te betalen. Dus inclusief de € 14,90 kosten incasso/administratie.
beste mensen bezint eer gij begint met dit bedrijf.
zelfs hun website heeft geen beveiligings certificaat.

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.