Schaduwdoek zeer slechte kwaliteit en geen garantie, schaduwdoek heeft 2 zomers buiten gehangen.. maar deel van de dag in de zon en schaduwdoek valt na 2 jaar helemaal uit elkaar bij minste aanraking.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
30 april besteld en meteen bevestiging. Na week gemaild waar het product bleef,direct 2 mails terug,1 Duits en 1 in Nederlands. Lange wachttijd ivm corona. Voordeel van de twijfel gegeven na alle slec... Se mere
slechte reviews kloppen. Zitten in Duitsland, websites en tenaamstellingen veranderen waar je bij staat. Dat zegt al genoeg. Mijn levering kwam een week te laat. Tussentijds bellen of mailen volstrek... Se mere
Twee vloermatten voor onder burostoel besteld. Ze zijn zo strak opgerold dat bij uitrollen er golfjes in komen. Na 4 weken nog niet vlak. Communicatie zeer zeer moeizaam. Inmiddels hebben we 6 matt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Amphitheatre Parkway 1600, 94043, Mountain View, USA
- vloermat24.nl
Vreselijke ervaring
Vreselijke ervaring. De eerste bestelling( 27-07), via GLS verzonden, bleek retour te zijn gegaan. Waarvan Vloermat24 mij nooit heeft bericht. Ik ben er zelf achteraan gegaan om het opnieuw te laten versturen.Want we zaten maar te wachten op de bestelling.
Vervolgens meerdere keren naar een factuur met BTW gevraagd, We kregen een "netto" factuur;-) dus nooit eentje met BTW erop gekregen. Het laatste contact was 27-08: er zou een nieuwe mat verstuurd worden. Daarna nooit meer iets gehoord van ze, ook geen nieuwe factuur van de opnieuw verstuurde bestelling, en op 9-10 sturen ze een incasso bureau op je af. Het opgevraagde Factuur met BTW is nooit gekomen, en ook sturen ze geen betalingsherinnering, maar dus meteen een incasso bureau. Lastig ook, omdat het een Duits bedrijf betreft, maar wel met een Nederlandse website.
Ik hoop nu op coulance van hun kant. Want het verdient geen schoonheidsprijs. Want laat ik zeggen, we willen gewoon betalen met het juiste factuur.
Een koude douche
Mooie bestelling gedaan. Helaas niet mogelijk om naderhand te betalen volgens hun systeem stond in hun mail, dus vooraf betaald. Krijg ik dagen erna een mail dat ik nog 50 euro extra moet betalen vanwege een fout in hun verzendsysteem. Alsof het niets is! Ik moest ze laten weten of ik daarmee akkoord ga. Natuurlijk niet! Dus ben nu afwachtend of ze het alsnog opsturen of dat ze het geld retourneren. Die keus is aan Floordirekt zoals dit bedrijf in Duitsland heet.
En trouwens wel een Nederlandse website maar geen Nederlandse klantenservice. Gebeld naar de Duitse maar dat duurde veel te lang.
Super kleed en prima service.
Op 13 oktober een vloerkleed op maat besteld. Op 19 oktober bericht dat het kleed mee was gegeven aan de vervoerder. Op 21 oktober is het geleverd.
Tussendoor nog even contact gehad met de klantenservice om te vragen naar een update, waar ik snel antwoord op kreeg.
Kleed is precies zoals op de website omschreven. Helemaal blij mee.
Aankoopbedrag teruggestort
De problemen met de vloermat werden snel en klantvriendeljk opgelost: het aankoopbedrag werd zonder mankeren teruggestort.
Bestelling online gedaan
Bestelling online gedaan. Betaald na de mail met het verzoek toch voor uit te betalen. Betaald aan de Duitse Bank..product netjes afgeleverd.👍zonder problemen.
Binnen 4 weken afgehandeld.
Erg waardeloze en intransparante manier van omgaan met je klanten!
Heb afgelopen vrijdagochtend een bestelling geplaatst en na veel vragen aan de klantenservice krijg ik dinsdagochtend pas de volg link van GLS. Op donderdagochtend echter ligt het pakket echter nog steeds bij Vloermat24!!! We zijn inmiddels 5 dagen verder en er is nog steeds NIETS verzonden.Ik heb inmiddels mijn bestelling geannuleerd via een herroepingsformulier. Kreeg een mail dat ze het niet meer konden tegenhouden en dat ik pakket moest weigeren aan de deur. Onmiddelijke verzending zetten ze dan bovenaan de website!!! Ben gewoon eerlijk en transparant naar je klanten en zet op je website dat leveren lang kan duren (ze weten zelf niet hoelang overigens?!) dan had ik niets besteld en me een hoop ergernis en moeite bespaart.
Super slechte klantenservice
Super slechte klantenservice! Heel onvriendelijk! De maten op de website komen niet overeen met het product. Zodra je een e-mail stuurt krijg je geen antwoord of een standaard antwoord waar je niets aan hebt. Nu moet ik bijna €20 euro gaan betalen omdat hun productbeschrijving niet klopt? Te gel voor woorden!!
Ontzettend slechte ervaring
Ontzettend slechte ervaring.
Levering ging op zich redelijk vlot, al was het product niet goed verpakt.
Daarna begonnen de problemen; product kwam niet overeen met wat er op de website stond. Vandaar dat we het product wilden retourneren. Dat kon maar wel voor 18 euro en zelf betalen..
klantenservice ontzettend slecht te bereiken. Per mail wordt niet gereageerd, telefonisch alleen in het Duits.
Ronduit slecht..
Op zich prima levering
Dit bedrijf krijgt veel negatieve reviews. Bij mij ging de levering op zich prima. Ik heb een vloerbeschermer voor onder een bureaustoel besteld.
Na een dag of twee kreeg ik bevestiging dat de order verstuurd was. Dat had wat sneller gekund, maar op zich so far so good.
De levering door GLS liet lang op zich wachten. Aan de track en trace was duidelijk te zien dat hij in het depot lag te wachten. Daar kan vloermat24 niet veel aan doen. Het is GLS die vertragend werkte en die beroepen zich op het Corona virus. Het duurde nog een dag of 4-5 voordat de levering uiteindelijk bij mij verscheen.
Ik heb vloermat24 gevraagd naar de status en ze reageerden overigens binnen 24 uur.
Dus 7 dagen levertijd is wat traag maar die komt voornamelijk voor de rekening van GLS. Product in goede staat en goed verpakt afgeleverd. De factuur zit op de doos en op het rode plastic is duidelijk beschreven dat de factuur er in zit.
Dus ja... ik heb niet veel klachten.
Uiteindelijk niets gekocht
Ik heb uiteindelijk niets gekocht. De site geeft als enige mogelijkheid voor betaling 'rekening', dus je denkt: achteraf betalen. Maar dan komt er een heel onduidelijke Duitse factuur met meerdere Duitse banknummers dat je toch vooraf moet betalen. Geen uitleg. Ik heb geen zin in extra betaalkosten, en vind dat een Nederlandse site voor een Nederlandse betaalmogelijkheid moet zorgen. Nu ik de andere reviews zie ben ik blij dat ik er niet aan begonnen ben.
Na bijna een maand mijn bestelde mat…
Na bijna een maand mijn bestelde mat geannuleerd. Telkens berichten dat het binnen een aantal dagen geleverd zou worden. Reden dat het zo lang duurde was volgens hen een mat op maat maar ik had gewoon 4 meter besteld wat van een rol komt. Nu bij ander bedrijf besteld en volgende dag geleverd. Heel vreemd dat het bij hun zolang moet duren zonder concrete leverdatum.
Good experience, fast delivery
Good experience, fast delivery
After reading all negative reviews had some doubts using Vloermat24. In the end I gave it a try and my experience was positive. The company indeed doesn't have online payment system and you need to pay the bill after shipment. Therefore 4 out 5. There rest is fine:
1) Ordered on Monday morning, delivered Thursday morning same week to the Netherlands;
2) GLS tracking number was provided by email;
3) The invoice was provided by email and also arrived on the packaging.
Erg slechte ervaringen met dit bedrijf.
Erg slechte ervaringen met dit bedrijf.
In eerste order een schaduwdoek ontvangen wat er goed uitzag en relatief snel geleverd was. Na 1 gebruikmaand scheurde het doek bij de lussen uit. Na wat mailwisseling werd er na enige tijd besloten om tegen gereduceerde prijs en nieuw doek te bestellen omdat ze dit nog nooit meegemaakt hadden. Ondertussen het huidige doek op eigen kosten laten maken. Na een week scheurde een andere zijde uit. En tevens ging het doek van een kennis kapot op exact dezelfde locatie. (Nog nooit van gehoord...)
Mail gestuurd om 2de order te annuleren met als reactie een bevestiging.
Bedrijf heeft doek toch geleverd en vervolgens worden er facturen gestuurd om dit product te betalen of ik moet dit op eigen kosten naar Duitsland terug sturen.
Met beide niet ingestemd en momenteel nog in discussie omdat er nu ontkent wordt dat ze niet de 2de order maar een andere hebben geannuleerd.( Dat zou dan alleen order 1 kunnen zijn)
Kortom een ellendig bedrijf die niet reageren op onderwerpen in je mail maar met gebrekkig NL alleen een reactie sturen op wat ze willen hebben.
Slecht produkt en slechte service!
Produkt van erg slechte kwaliteit en reageren niet op mail. Gewoon niks bestellen hier. Dit ruikt gewoon naar goedkope oplichting.
Levering is ook niet op tijd.
Blijf van dit bedrijf en alle afgeleiden daarvan weg.
Simpel...zegt het voort
STAY AWAY FROM THIS COMPANY!!!!!!!
STAY AWAY FROM THIS COMPANY!!!!!!!! IF YOU DON"T WANT TO FLUSH YOUR MONEY.
I orded a producted at this company. They promised immediate shipment, received the product eventually after three weeks. Never received an invoice only a rude invoice about delayed payment and the threat of a collection company. Poor communication with company, not very service minded at all. Made additional costs because product from vloermat24 was not delivered on time.
Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf. Sturen geen rekening met betalingsgegevens, geen betalingsherinnering en sturen je vervolgens direct aanmaningskosten en dreigen een incassobureau op je af te sturen. Echt oplichters. Heel naar!
Vloermat24 is a very bad shop.
Vloermat24 is een heel slechte zaak:
1-Komt levertijden niet na
2-Laat leveringen op het verkeerde adres bezorgen
3-Gaat niet in op correspondentie
4-Blijft aanmaningen sturen, en gaat niet in op op- en aanmerkingen
Kortom een heel slechte zaak, waar je geen gebruik van moet maken
eerste klas oplichtings praktijken geen…
eerste klas oplichtings praktijken geen factuur erbij en meteen incasso kosten berkenen het product viel ook nog eens tegen
Zo doe je geen zaken!
Ik kreeg de bestelling +/- 2 weken later (was op voorraad) en via mail een orderbevestiging hiervan.
Er was geen rekening bijgevoegd.
8 weken later een betalingsherinnering per mail (onder vermelding van verkeerd ordernummer), maar wel inclusive 14,90 aanmanings- en administratie kosten en dat dit binnen 5 dagen betaald diende te zijn anders wordt er een deurwaarder ingeschakeld.
Waarschijnlijk bewust ander factuurnummer vermeld om meer vertraging (dus extra kosten) op te lopen. Op de orderbevestiging stond een ander nummer.
Dit leek mij onterecht. Ik ben dus gaan googelen en kwam helaas pas toen op de vele klachten over dit bedrijf.... Lesje voor een volgende keer online shoppen: eerst checken, dan bestellen.
Maar goed, hopelijk is het als volgt opgelost:
- In de herinneringsmails stonden nl wel de bankgegevens, dus ik heb meteen (vandaag) het uitstaande bedrag van de originele order betaald en bezwaar gemaakt tegen de extra kosten via mail.
- Eventuele extra kosten mogen nl pas middels een 2de aanmaning in rekening gebracht worden, nadat er een 1ste aanmaning/herinnering gestuurd is met een betalingstermijn van 14 dagen.
- Deze uitleg heb ik naar [service] email account gestuurd, wat zowel als klantenservicedesk als accounting lijkt te fungeren.
- Het [rekening] email account die ook in de betalingsherinnering email wordt genoemd bestaat overigens niet (meer).
Trapmatten onjuiste kleur
Ik had trapmatten besteld, maar de kleur van de geleverde matten kwam niet eens in de buurt bij wat er op de site staat. Dan blijkt ineens dat je het naar Duitsland moet terugsturen à 25 euro. Gedaan en na bijna een maand komen ze aan dat ze het niet hebben ontvangen terwijl op de site van PostNL gewoon staat dat het is bezorgd. Ik krijg er een zeer unheimisch gevoel bij. Voor mij nooit meer in elk geval.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.