Vivaldi Odense Anmeldelser

2,5

Den 16. Juli var min datter og jeg i Odense, hvor vi spiste frokost på Vivaldi. Hurtig og nem betjening, hvor man kunne bestille ved bordet, men betalingen skulle alligevel foregå indenfor. Aldrig har... Se mere

Vi har i dag d 25/6-2026 været ude og spise Vi ankom ca 17:30 og lagde en ret enkel bestilling - 1x pasta med oksekød - 1x vivaldi steak medium Og 1x Ribeye der skulle være RØD!! Da... Se mere

Vi besøgte ViValdi i Odense for brunch og havde desværre en meget skuffende oplevelse. I stedet for en varieret og indbydende buffet, blev alt serveret samlet på én tallerken – hvilket i sig sel... Se mere

Vi afholdte vores årlige julefrokost i deres vinkælder, hvor vi sad for os selv og blev opvartet i hoved og r.., en ren fornøjelse med god service, god mad og lækker drikkelse, så kan varmt anbefale... Se mere

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super god betjening

Super god betjening, god mad , vi fik anvist en plads hurtigt og fik vores mad og drikkevarer hurtigt selvom vi faktisk var dukket op en halv time for tidligt.

René

10. februar 2024

Idag har vi som gæst fået en dårlig…

Idag har vi som gæst fået en dårlig oplevelse hvor vi var 7 personer der blev afvist af café Vivaldi Odense. Hvor vi som gæst fra Sjælland kommet til Odense, at vi tænker café Vivaldi vil være den bedste café som vi ikke har set eller oplevet dårlig oplevelse København område. At vi som gæst til venner i Odense oplevere afvisning på grund af personale mangel. Mens vi med blåte øje kan se de ikke har travlt eller mangel på personale der de tog imod andre kunder der kom ind efter os…

Nu ved jeg ikke om grundet etnisk baggrund eller andre årsag..

Mvh FT

2. december 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Et alt for stort sted der ikke kan leve op til at betjene så mange kunder af gangen. Fordi der var nemlig selvbetjening på, vi skulle selv komme ind og bestille samt betale også skulle vi også selv hente vores drikkevarer med ud, det eneste de serverede var maden.

En omgang slatne nachos hvor ost bare var i midten også smagte deres kylling af sur fiskekutter! Aldrig mere igen

17. august 2023

Brug ikke app til betaling

Stor portion. Men brug ikke Horago app. Jeg betalte 2 gange via mobilepay i søndags (6 dage siden) det var selvfølgelig en fejl men appen bad om betaling. Siden har jeg forsøgt at få pengene tilbage. Og har brugt tid på at snakke med både Vivaldi og Horago men endnu er pengene dukket op. Det er ikke mange penge men rent principielt skal de da bare returnere pengene asap.
Maden var mad. Billigt og hurtigt men ikke det værd når man ikke får penge retur. Der kan vores kasseapparat ikke klare. Det må du klare med Horago. De har en QR kode på deres borde.
Hvem er ansvarlig for at returnere pengene?

27. august 2023

Dybt uprofessionelt

Kunne jeg give færre stjerner, så gjorde jeg det. Grundet jeg blev færdiguddannet jurist, valgte jeg, at jeg på min dimensionsdag ville ud at spise med min familie. En dag jeg havde gjort mig umage for skulle blive speciel og mindeværdig - der blev den, bare ikke på den positive måde. Jeg havde reserveret bord en 1,5 måned før jeg skulle bruge reservationen. Jeg tager fysisk derind og bliver ekspederet af en mand der taler gebrokkent dansk. Vi aftaler at en bestemt flaske sødt som velkomstdrinks og at jeg kunne få et bord ovenpå, da vi bliver 15 mennesker. Jeg ringer derind på dagen for at sikre mig der var styr på alt. Jeg fortæller jeg skal bruge velkomstdrinksene ved ankomst og hun siger blot, at vi finder ud af når vi kommer derind. Da vi ankommer står der hverken velkomstdrinks klar og vores reserveret bord er nedenunder og ikke ovenpå som aftalt. Jeg snakker med en skaldet mand om situationen, muligvis ejeren, og hold kæft en oplevelse. Han hverken beklagede eller gjorde andet der indikerede at det var beklageligt, tværtimod bebrejdede han mig, og sagde det ikke var noget han kunne gøre , at han ikke kendte den person der ekspederede mig, at jeg skulle have skrevet en e-mail for de kunne opfylde vores aftale korrekt - og det er til trods jeg både havde været derinde fysisk at lave en aftale og havde ringet på dagen! Ingen kompensation. Trist oplevelse. Kommer der ikke igen. Ingen anbefaling herfra

30. juni 2023

Kunne jeg give nul

Kunne jeg give nul. fik i det.
i sender fint en mail. hvor man skal skrive om sin oplevelse. jeg svare at hele næsten dag. sad min kone og jeg på tønden. godt vi har 2 tønder.
men hører ikke noget fra jer. så os ser i ikke mere.

30. maj 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Havde bestilt en klassisk burger og bad udtrykkelig om at den skulle være gennemstegt.
Fik en total rå bøf og resten var koldt. Tjeneren sagde bare, det siger jeg til køkkenet.
Det var en meget smagsløs oplevelse.
Et alt for stort sted uden sjæl og varme

24. februar 2023

Virklig dårlig oplevelse

Virklig dårlig oplevelse. Vi var 4 personer ved 16 tiden der hvor 3 af os fik oksemørbrad til 249kr stk hvor de var nermest rå ingen tjener der kom og spurgte til om maden var iorden selvom vi hade bedt om medium stegte da vi bestildte. Hele natten og en del af formiddagen har os der fik oksemørbrad. Skidt os halv ihjel. En af os har kastet op. Det her kan der være flere grunde til mht maden Men formanden man ber om medium stegt og får så rå bøffer. Normalt kommer en tjener lige ned. Og spørger om maden er iorden. Hvad den ikke var men så slipper de jo self os for at høre noget brok fra gæsternes side. Hvis deres mad ikke er godt nok. Med så mange timer hvor vi 3 af os ud af 4 har haft det dårligt. Kommer vi aldrig. Der. Mere

24. januar 2023

En ærgelig oplevelse

En ærgelig oplevelse. Bestilte to x gløgg, den var lunken, ingen teske. Bestilte æblekage - bad om cremefraiche - fik den ikke… ingen servietter. Øv, øv. Jeg skulle have sluttet af med kaffe, men den drikker jeg hjemme.. MVH Solveig

22. december 2022

Super lækker brunch. Og virkelig god service. Medarbejderne var så søde og servicemindede, de fortjener helt klart at lønforhøjelse. For hold da op de knoklede rundt og trods det, stadig havde plads til smil og et venligt ord. Stor ros.

18. august 2022

Gitte er fantastisk til at se muligheder ;-)

Gitte er fantastisk til at finde det, jeg måske ikke lige havde i tankerne og som bare falder i god smag.
Og hun er ærlig når det hun ser ikke gør noget godt for kunden, tak.
Der er altid en positiv og skøn stemning i butikken og der er rigt udvalg af tøj, noget for alle.
Bestemt et besøg værdigt !!!!! Masser af tilbud også ;-)

21. juli 2022

Kylling med salat - og ikke kyllingesalat

Forstår godt, at man egentligt skal bestille fra en app ved bordet. Problemet er bare, at de fleste ikke fortsår det, og køen til bestilling bliver alen lang. Der var heller ikke nogen vejledning fra personalet til, hvordan appen ville lette bestillingen. Fik en halv kylling med salat på og ikke en kyllingsalat. Min mand havde bestilt en clubsandwich og der var ca. lige meget kylling til os hver. Det store kyllingestykket lå ikke udskåret i salaten, der lystigt flød rundt i kyllingesaft sammen med en overmoden avocado. Det samme gjaldt club-sandwichen der indeholdt enorme kyllingestykker. Konklusionen var, at det var alt for meget og ikke særligt godt tilberedt. Vi forlod en stor del af maden, fordi det simpelthen ikke var vel-tillavet, og fordi det var alt for voldsomt. Mit glas "husets vin" kostede 79 kr., og glasset var halvt fyldt op, selvom det havde betegnelsen "et stort glas".
Gad nok se - hvor meget man fik, hvis man havde bestilt et lille glas? Alt ialt er Vivaldi prøvet, og næste gang bliver det bare ikke der.

4. august 2021
Vivaldi Odense-logo