Den 16. Juli var min datter og jeg i Odense, hvor vi spiste frokost på Vivaldi. Hurtig og nem betjening, hvor man kunne bestille ved bordet, men betalingen skulle alligevel foregå indenfor. Aldrig har... Se mere
Vi har i dag d 25/6-2026 været ude og spise Vi ankom ca 17:30 og lagde en ret enkel bestilling - 1x pasta med oksekød - 1x vivaldi steak medium Og 1x Ribeye der skulle være RØD!! Da... Se mere
Vi besøgte ViValdi i Odense for brunch og havde desværre en meget skuffende oplevelse. I stedet for en varieret og indbydende buffet, blev alt serveret samlet på én tallerken – hvilket i sig sel... Se mere
Vi afholdte vores årlige julefrokost i deres vinkælder, hvor vi sad for os selv og blev opvartet i hoved og r.., en ren fornøjelse med god service, god mad og lækker drikkelse, så kan varmt anbefale... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
To fadøl mega doven
To fadøl mega doven , blev dog byttet .
Bøffen i vores burger,??
Ved ikke hvad det var men tanken leder ikke hen på hakket oksekød .
Virkede som noget der kom fra frost og derpå er tur i Micro ovnen .
Underlig konsistens.
Fritterne var ok , derfor den ene stjerne , eller skulle man give en .?
På ingen måde børnevenlig - ejeren ønsker tydligt ikke børn i restauranten
På ingen måde børnevenlig. Man må hverken have barnevogn/klapvogn ikke engang en mindre lift eller lignende stående hos sig (hverken på jorden/på bordet/på en stol). Spisning skal foregå med barn på armen. Og det på trods af, at der er rige plads. Den del glemmer de dog at reklamerer synligt med.
Vi kommer der ikke igen. Det var under al kritik. Ejeren ønsker tydligt ikke børn som gæster i restauranten.
Maden er middelmådig ikke dårlig/ikke god. Der er voldsomt meget madspild.
Kundeservice...min bare R..
Kundeservice .... min bare R..
Det er over 2 mdr. siden jeg kontaktede kundeservice, da jeg efter et besøg i Odense ikke kunne få udskrevet et fysisk konto-bilag efter at have besøgt restauranten i arbejdsembede med kunder, - dette tilsyneladende fordi jeg havde bestilt via deres QR kode. Kvitteringen skulle ligge online, men ikke ubegrænset medmindre man er oprettet med et log in., og har bestilt mad derigennem.
Jeg har nu rykket kundeservice for en kvittering 4 gange første gang, da jeg sad i restauranten, og sidenhen på mail igennem kundeservice.
Selvom restauranten ligger centralt i Odense, og derfor er velegnet til kundemøder, så har jeg ovenpå den oplevelse ikke lyst til at poste flere penge i det brand.
Overhovedet ikke børnevenligt
Overhovedet ikke børnevenligt, måtte ikke have barnevognen ved siden af bordet udenfor, da slet ikke indenfor
Skuffende oplevelse
Har altid været glad for at komme på Vivaldi, men torsdag i sidste uge var en skuffelse.
Tjeneren hørte forkert ved bestilling, så kun 2 ud af 3 gæster fik mad efter lang ventetid,( det plejer at gå hurtigt) gjorde opmærksom på at vi skulle have haft 3 portioner, bestilte og betalte den sidste portion, desværre gik der så lang tid, at de 2 første havde spist færdig inden den sidste fik mad.
Vi ventede herefter længe på at der ville blive taget af vores bord, da vi ønskede at bestille the og kage. efter 1 time, går vi i baren for at bestille the og kage, og først da bliver vores bord ryddet.
Vi sætter os igen til bords, og theen bliver severet ret hurtigt, men ingen kage...... efter noget tid går vi i baren og spørger til vores kage, det havde de glemt.... igen øv.
Kagen bliver herefter severet, men ikke flødskum til den ene kage som aftalt ved bestillingen, så igen måtte de afsted før det blev som bestilt.
Overvejer seriøst om det var sidste gang at vi besøgte dem.
Har skrevet det samme til deres feed back mail, men har intet hørt fra dem, så hvad er disse feed back værd???
Super god service og lækker mad
Super god service og lækker mad.
En speciel tak gives til Arten som var utrolig serviceminded. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi spiste på Vivaldi i aftes
Vi spiste på Vivaldi i aftes. Pænt sted med venligt personale.
Vi bestilte pastaret med laks og tigerrejer, som smagte dejligt. Dog var portionerne ALT for store, det halve gik retur. Bordene omkring os levnede også meget. Vi snakker så meget om at begrænse madspild, det har I ingen forståelse for. Det må I arbejde på.
Jeg giver den tre fordi vi var inde og…
Jeg giver den tre fordi vi var inde og spise i november 2023
Hvor jeg fik noget dårligt mad ejeren lover mig at sende pengene tilbage dette er ikke sket endnu og jeg venter stadigvæk på mine penge
Har dog stadigvæk venner rykke to gange ved ham hvor han sagde ja ja de kommer det er ikke kommet endnu jeg kunne godt tænke mig at vide om de penge han har lovet det skulle være sendt tilbage aldrig kommer eller om jeg skal begynde at være ligeglad
Stresset betjening
Stresset betjening - de dumpede maden hen over rækværket hvor vi sad med ældre person som var ved at tabe denne - ingen bestik ….
Stresset tjener, da vi ville bestille kaffe bagefter, han bad selv os komme over til ham og havde gang i flere ting og hvorfor vi måtte bede ham geare lidt ned og tage imod bestilling. Vi kom kl 17.00 og bestilte kaffe kl. 18:30, hvad pokker gør de når der er rigtigt travlt????
Har i dag besøget Vivaldi Odense
Har i dag besøget Vivaldi Odense -
Har i jeres penge kært, så drop dette sted ! Tarvelig oplevelse. Burgeren kunne lige så godt ha været købt i mcd drive - nå nej, så havde den været varm, og langt bedre bøf - Fik en burger det “lugtede” langt væk at samlebånds burger…. Stensikkert en købebøf og så generelt slatten og smagsløs. Sodavand uden brus. Så alt i alt en oplevelse der gjorde mig i utrolig dårligt humør - og frygter faktisk at blive syg af det. Dårligste oplevelse i mange mange år.
Dårlig service
45 min. ventetid fra drikkevarer blev betalt og indtil de blev serveret. Rykkede 3 gange uden nogen respons.
Brunch🤩
Indbydende og lækker brunch, mere end vi kunne spise. Smilende og venlig betjening. Nemt at bruge gavekort fra Smartbox.
Lækkert tøj,
Lækkert tøj,
Super service, - handler sjældent andre steder!!
Cafe Vivaldi vestergade Odense
Fantastisk sted det er ikke sidste gang vi har besøgt stedet, har fået en Vivaldi Club sandwich med Pomesfrits. Det var helt fantastisk og super betjening
Fik en Vivaldi burger
Fik en Vivaldi burger, jeg var glad for at kniven var så stor, eller var jeg ikke kommet igennem bøfen.
Hvordan kan man stege en bøf så tør.
For 2 uger siden besøgte jeg Vivaldi Horsens, super fin mad, måske kokken skulle på besøg fra Odense.
Hår i suppen
5 personer. En bestilte tomatsuppe til min datter, hvor der var hår i suppen, med anden hårfarve end min datters.
Hun ville ikke have noget andet fra det køkken.
Jeg bestilte en kyllingesalat, hvor selve salaten var sovset ind i pesto. Kyllingen var fint men salaten var uspiselig. Resten ok, men kedeligt. Oplevelse: uprofessionelt og low-class
Brunch med datter og børnebørn
Vi havde inviteret vores datter og to børnebørn til brunch på mors dag den 12.5.24. Vi havde bestilt bord, og da vi kommer har de ikke reserveret noget bord, men vi får at vide vi bare kan sidde udenfor eller på 1. salen, som jo ikke var en mulighed med små børn. Buffeten var hele tiden tom, så man skulle gå flere gange for at finde noget på fadene. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.
Nemt og hurtigt
Vi spiste burger fredag den 22. Marts 2024 - der var mange pommes frites dog Uden salt eller andet form for krydderi - burger kedelig og smagsløs -
Vi bestiller via QR kode på bordet - nemt - dog skal være opmærksom på den automatisk ønsker drikkepenge - og man selv skal klikke det fra - hvis man ikke vil give det -
Drikkepenge er noget man i vores verden giver efter endt spisning - god behandling og super service -
De var søde og rare personalet og havde travlt - men ydede som sådan ikke nogen form for ekstra service - de kom med drikkelse og mad som er forventeligt
Top klasse vinsmagning
Vi har været på vivaldi i Odense
Hvor vi fik en vinsmagning som var i topklasse 👍
Vi aftale alt Yesil bestyrelsen hvad vi gerne ville opleve og må sige det gjore han til topkarakter
Vi alle 14 var mega imponeret over oplevelsen
Derefter fik vi en mega god mad oplevelse forskellige slags kød alt stegt til top karakter
Vi alle vil gerne takke personalet for en dejlig aften
Mvh
Kalle og Co
2 x Vivaldi med 5 *
Både den 29.01. og den 28.02.24 har vi spist lækker mad og fået god betjening på Cafe Vivaldi i Odense. Og så til en meget fair pris. Vi kommer gerne igen på Vivaldi, men det bliver i Esbjerg, hvor vi bor.