Vivaldi Odense Anmeldelser

2,5

Vi har i dag d 25/6-2026 været ude og spise Vi ankom ca 17:30 og lagde en ret enkel bestilling - 1x pasta med oksekød - 1x vivaldi steak medium Og 1x Ribeye der skulle være RØD!! Da... Se mere

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2,5

Ublu Pris på drikkevarer.

Den 16. Juli var min datter og jeg i Odense, hvor vi spiste frokost på Vivaldi. Hurtig og nem betjening, hvor man kunne bestille ved bordet, men betalingen skulle alligevel foregå indenfor. Aldrig har jeg fået så lille en smoothie - og så til 79 kr. Min datter bestilte en læskedrik. Det viste sig at være ren postevand med smagssirup i. Vi kunne både se og smage det var postevand, for det var ikke rørt rundt, da hun fik glasset. Det kan godt være prisen på madvarer er gået op, men det her er at flå kunderne hæmningsløst.

16. juli 2026

INGEN RØDE BØFFER!!!

Vi har i dag d 25/6-2026 været ude og spise

Vi ankom ca 17:30 og lagde en ret enkel bestilling

- 1x pasta med oksekød
- 1x vivaldi steak medium
Og 1x Ribeye der skulle være RØD!!

Da klokken runden 19:00 havde det stadig ikke lykkes dem at levere en bøf som var rød og havde været sendt retur 2 gang med hvad der lignede en totalt gennemstegt bøf som ikke havde set skyggen af rød

Efter at anden tallerken var sendt retur var håbet om en god bøf totalt slukket
Og alt maden var nu kold så herfra et mega nogo
vi kommer ikke tilbage en anden gang

25. juni 2026

En god oplevelse i Odense

Fin betjening - vi blev budt velkommen straks ved indgangen og anvist et bord af en venlig og smilende tjener - dejlig mad, som kom hurtigt - og god hjælp af Emma, som stod i kassen - hun er en stjerne! Alt i alt en god oplevelse, som må give 5 stjerner.

20. februar 2026

For dyr!

Hyggelig cafe, men kan kun give 2 stjerner. Vores pizza og smoothie var udmærket, men al for dyr i forhold til kvalitet og smag. Pizza til 160 kr. som Max burde ha’ kostet 99 kr. smoothie til 85 kr. som Max burde ha’ koste 55 kr.
Fin betjening.

13. februar 2026

Noget blandet oplevelse.

Personale søde og venlige!

1 stjerne fordi:
Renlighed i glas til drikkevarer, meget skidt. Ud af 4 glas var et defekt i foden på en måde hvor det kunne skære. Det blev dog ombyttet uden problemer.
Af de 4 glas der så landede på bordet (2 x vand 2 x øl) var et glas med øl beskidt. Der flød snavs i overfladen.
Begge glas med vand, også med skidt/grums.

Stram op! Jeres priser er for høje i forhold til den lave standard.

3. februar 2026

Vi kommer en søndag til brunch

Vi kommer en søndag til brunch
Okay der var mange mennesker men drikkelsen kom 5 kvarter efter vi bestilte så da vi var færdig med at spise 😡
Kom
Kommentaren var vi skynder os vi har travlt
Så er i for lidt ansatte iforhold til reserveringer/ bestillinger

25. januar 2026

Vivaldi +

Vivaldi +
Mangler fra valg af isterninger i drikkelse.
Tilvalg af remoulade til rødspætte
At kunne købe mer ind et brød til brunz og hyggetalerken

4. januar 2026

Sidste gang

Sidste gang
Skulle nok have tjekket reviews.
Kommer ind. God og høflig modtagelse.
Godt bord. Masser af plads.

Og så sker der INGENTING.

Ingen kommer hen og spørger om vi vil have noget at drikke eller spise.

Vi bestiller derfor via app.

Og så sker der INGENTING.

Kalder på en tjener. Lige et øjeblik siger han.
Og så sker der INGENTING.

Så går min mand op til baren og finder ud af at noget er gået galt i app bestillingen.
Det bliver løst og så sker der INGENTING!!!

Siger nu til tjeneren (som glemte os) om ikke vi snart får noget at drikke.
Svaret er “ DET KOMMER NÅR DET KOMMER”
Wow!!!!
1 stjerne for ualmindelig dårlig betjening…

21. december 2025

Vi afholdte vores årlige julefrokost i…

Vi afholdte vores årlige julefrokost i deres vinkælder, hvor vi sad for os selv og blev opvartet i hoved og r.., en ren fornøjelse med god service, god mad og lækker drikkelse, så kan varmt anbefale Vivaldi Odense til alle andre både hvis man skal derind privat, men også til arrangement med et større publikum🙌🏻🙌🏻

De får 12 ud af 10 stjerner herfra💪🏻💪🏻

1. november 2025

Skuffende smagsløs burger

Har i dag besøgt Vivaldi i Odense. Burger til 179kr - totalt smagsløs, knastør og kold bøf. Kan på ingen måder anbefales. Kødet har underlig/dårlig konstinstens og minder på ingen måder hakket oksekød. Vi gav op halvejs.
Dårligste burger jeg har fået i årevis.

17. oktober 2025

Hov, et faketilbud

Havde købt 2 stk burgermeny på SPOT, der tilbød en rabat på 50%, dvs. ca.fra kr. 199,-/stk til 99/stk.
Burger kostede imidlertid kun 169,- på menukortet, som ikke var nyt, så jeg bad om en ekstra bøf til 30,- ensbetydende med en samlet pris på 199,-

Det kunne desværre ikke efterkommes, så jeg betaltefor den ekstra bøf.

Personligt er jeg ligeglad med de 30,-, ønsker heller ikke kompensation, men mener det er dårlig stil, da udvalget af de burgermenuer man kunne vælge i blandt kostede fra 169,- til 179,- og således aldrig har kostet 199,-.
Jeg vil fortsat besøge Vivaldi og det handler ikke om penge, men troværdighed…

28. september 2025

Ejeren var meget uhøflig

Ejeren var meget uhøflig – det siger en del om hans opdragelse, den måde han talte til sin kunder på. Fadet, de serverede maden på, var beskidt, og kagen var tydeligvis fra dagen før.

Da vi på en pæn måde foreslog, at det ville være en god ide at servere frisk kage, svarede ejeren meget ubehageligt og sagde: “Kagen er frisk, I får hverken penge tilbage eller en ny kage, og jeg er ligeglad med, hvad I tænker om os. I må ikke komme her igen.”

Vores forslag handlede ikke om at få penge tilbage – det handlede om god stemning. Når man arbejder stort set hele tiden og endelig går ud på en restaurant for at hygge sig lidt med sine venner, forventer man en rar oplevelse. Men den behandling, vi fik, var slet ikke i orden. Vi bor i Danmark, og her hører man til at behandle gæster ordentligt altså.

30. august 2025

Skuffende brunchoplevelse – ikke pengene værd

Vi besøgte ViValdi i Odense for brunch og havde desværre en meget skuffende oplevelse. I stedet for en varieret og indbydende buffet, blev alt serveret samlet på én tallerken – hvilket i sig selv kan være fint, hvis kvaliteten følger med. Det gjorde den desværre ikke.

Brødet var en trist omgang: en lille, sammenkrøllet bolle og et stykke tørt rugbrød, der virkede som noget fra en pakke – nærmest som Schulstad. Blandt andet virkede skiveosten udtørret og kunne sagtens have ligget fremme siden dagen før. Det hele virkede uinspireret og uden kærlighed til detaljen.

Vi havde håbet på en hyggelig og lækker brunch med lidt variation og friskhed, men det hele føltes forhastet og sparsomt.

Vi kommer ikke igen.

11. juli 2025