Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 103 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed, venlighed og kompetence, hvilket ofte resulterer i enestående kundeservice. Mange fremhæver, at medarbejderne er tålmodige, lyttende og effektive til at løse problemer, selv når de er komplekse eller kræver vedholdenhed. Dog oplevede nogle kunder problemer med produktet, herunder ustabil internetforbindelse og manglende undertekster på tv. Enkelte var også utilfredse med kundeservicen, især i forbindelse med returnering af udstyr, hvor der opstod uenigheder om udstyrets tilstand og uventede opkrævninger.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service. Mens mange forbrugere roser den hurtige og hjælpsomme... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker tilfredshed med kundeservicen. Mange fremhæver medarbejdere som Victor og Anne for deres... Se mere

Website

Kunder deler tvetydige meninger om websitet. Nogle kunder oplevede udfordringer med bestilling og... Se mere

Product

Kunder havde tvetydige oplevelser med produktet. Mange rapporterede problemer med, at produktet ikke... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Servicemindede Mikael, udleverede mig et modem. Mit gamle var stået af. Han gav mig kabler med, hvis nu det var dem, der var defekte. Det var det ikke - det var modemmet. Sådan. God service. Og. Patri... Se mere

Vios havde ikke åbnet signal til aftalt dato, Yousee var også fejlinformeret . Dette fik Vios dog hurtigt rettet . Kommer altid hurtigt igennem til særdeles kompetente medarbejdere. Yousee lavede fe... Se mere

Jeg fik bestilt en internet forbindelse igennem VIOS, og der var lidt udfordringer med modem og forbindelse til at starte med. Jeg skrev til VIOS over weekenden, og var overrasket over et svar... Se mere

Jeg fik hjælp i en situation, hvor mit internet havde været nede, hvorfor jeg havde brug for login igen. Da jeg ikke huskede brugernavn og adgangskode fik jeg hjælp til en ny adgangskode hvorefte... Se mere

1. Internetudbyder

Hos Vios får du lynhurtigt internet, underholdningsfyldte tv-pakker, masser af streamingløsninger, billige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til ethvert behov. Og det bedste? Det hele fås til fantastiske priser, hvor alle kan være med. Hos Vios gør vi det nemt og overkommeligt for dig, at få den bedste løsning til hele husstanden!

4,2

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

God hjælp af Victor fik mig fra…

God hjælp af Victor fik mig fra rødglødende til smilende.

30. oktober 2025

Hej Bent

Mange tak for din anmeldelse det sætter vi pris på, at du har taget dig tid til.
Rosen er givet videre til Victor

Sig altid til, hvis vi kan hjælpe.

Team Vios

Kom hurtigt igennem på mobilen !!

Kom hurtigt igennem på mobilen !!! og fik utrolig god, tålmodig og venlig støtte fra jeres medarbejder - Jonas. Han fik mig , der er digital amøbe, guidet tålmodigt gennem, så jeg nu er på nettet igen, og som han også måtte arbejde ihærdigt med !

21. oktober 2025

Hej Franck

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Rosen er givet videre til Jonas.

Sig altid til, hvis vi kan hjælpe.

Kan godt lide Vios.

Kan godt lide Vios.
Har bestilt internet hos dem og har haft ingen problemer med internet.
Det var IT problemer med at stifte mit abonnement men de var nemt at kontakte dem til at løse problemet.

21. oktober 2025

Hej Bjarki

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Du må altid sige til, hvis vi skal hjælpe dig i fremtiden.

Der var hurtig forståelse

Der var hurtig forståelse for, hvad mit spørgsmål gik ud på og jeg fik også lige tilbudt at spare penge fremover - efter min flytning. Dagen efter havde jeg fået flyttet mit internet og det tog 5 minutter af få det koblet op til funktion.

15. oktober 2025

Hej Karen

Mange tak for din anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på, vi er rigtig glade for at kunne hjælpe.

Du må endelig sige til, hvis du har andet vi skal hjælpe med i fremtiden.

Team Vios

André gjorde samtalen til en oplevelse

André gjorde samtalen til en oplevelse. Mageløs betjening og hjælp, som jeg ikke syntes jeg ofte oplever. Wauw han var sød :-)

15. oktober 2025

Hej Elisabeth

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Jeg sender rosen videre til André.

Sig altid til, hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Team Vios

Super god service Anne gav mig over…

Super god service Anne gav mig over tlf.
Kan kun anbefale dem :-)

14. oktober 2025

Hej Signe

Mange tak for din anmeldelse, det værdsætter vi, at du har taget dig tid til.

Jeg sender rosen videre til Anne, sig altid til, hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Team Vios

Meget kompetent og venlig medarbejder

Meget kompetent og venlig medarbejder, som
klarede problemet på bedste vis. Så 5 stjerner.

9. oktober 2025

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse og at tage dig tid til at skrive den.

God og venlig hjælp.

Det var rart at blive mødt med enlig hjælp.interesse for det opståede problem, et kabel som havde sluppet forbindelsen med tilsluningsskruen til modemet. Jeg fik et nyt kabel og hjælp til koder til oprettelse af WiFi forbindelse til min telefon.

6. oktober 2025

Hej Lilly

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Sig altid til, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Team Vios

Vios sælger Allente-TV som ikke virker

Købte en Allente tv-pakke som stadig ikke virkede efter 14 dage, fem lange telefonopkald til Vios og Allente - og 10-15 mails.
Vios bliver ved med at ville sende nye passwords, som ikke virker. Nu vil Vios ikke refundere pengene for det hele, halve år man låser køberen. Så nu: en klage til Nævnenes Hus og betaling på 100 kr mere for at slippe af med Vios.

15. september 2025

Hej Anders

Det er ved at være lidt tid siden, men det fortjener fortsat et svar og vi har endelig fået adgang til Trustpilot igen, til at kunne give et svar.

I løbet af de 10-15 mails som vi sender frem og tilbage skriver du også at "nu virker det" endda dagen efter produktets valgte opstart.
Hvad der sker efterfølgende siden det så pludseligt ikke virker for dig længere, er meget svært for os at blive kloge på.

Men vi ved at du var meget ihærdig på at få det løst og det er fuldt forståeligt.
Men når du ringer til os og Allente på skift, hvor Allente får ryddet din data i deres system, så kan vi ikke sige andet end det bliver selvforskyldt, når man inviterer mange kokke til at pille i maden på skift uden at stoppe op og se hvad der virker.

Sagen blev sendt ind og det var du i din gode ret til.
Det er bare ikke korrekt som du skriver i din anmeldelse at produktet ikke virkede, det bekræfter du selv til os, at det gjorde.

Forløbet derefter bliver noget mudret, vi er selvfølgelig ærgerlige over at dit valg af Allente produktet ikke gik som du ønskede det skulle.

Team Vios

Fin service . Vios havde ikke åbnet signal til aftalt…

Kommer altid hurtigt igennem til særdeles kompetente medarbejdere. Yousee lavede fejl på fejl på fejl på fejl i 12 dage før det lykkedes at få TV.
Gennem den tid var Patrick ( VIOS) altid venlig, hjælpsom, kreativ, ihærdig og vedholdende i forhold til Yousee . Holdt alle aftaler og meldte altid tilbage . TAK FOR DET !!!

3. oktober 2025

Hej Yvonne/Bente

Tak for at tage jer tid til at skrive denne anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi er rigtig glade for vi hjalp med en hurtig løsning som hjalp jer.
Jeg sender rosen videre til Patrick, det er vi sikker på han værdsætter :)

Aney har reddet min dag.

Aney har reddet min dag.

Han fik skiftet rundt i mit abonnement, så det hele gik op!

Mega fedt!

29. september 2025

Hej Magnus

Det sætter vi stor pris på.
Jeg har givet rosen videre til Aney :)

Skift fra Yousee til Nul-stjerne VIOS

Jeg har lige skiftet fra yousee fiber internet til Vios 2200mb internet - sikke en skuffelse.
Jeg har placeret mit vios model samme sted som mit yousee modem sad, for det virkede, med god signal styrke til hele huset. Men ak, det er ikke godt nok for vios, jeg oplever signal udfald - hvor ingenting kan downloade i 2-3 min.
Wifi signal styrke i stuen ligger typisk mellem 75 og 110mb ud af potentielt 2200mb, ved yousee fik jeg stabile 350~450mb. De 2200mb kan resten af mit udstyr så ikke håndter, fred være med det, men 100mb :( Jeg har så prøvet at sætte mig på loftet, ved siden af modem hvor jeg får 750mb wifi på telefonen men hvis jeg bevæger mig 3 skridt væk falder signalet til 350mb, og ved 6 skridts afstand falder signalet til max 200mb.
Jeg har så snakket med Vios i både butik og internet support for om der kunne være en løsning på dette, mit forslag - lad os prøve med et nyt modem - det vil de gerne, men det koster kr 1295.- hvis de ikke finder nogle fejl på det gl. modem. ingen kommentar vedr. signaludfald.
Deres forslag jeg skal flytte modem ned i stuen og sætte det i ca 1m højde for bedste signal. stuen ligger så isoleret i den ene ende af huset og vil kræve opsætning af mesh netværk til 1500~2500kr for evt. dækning af huset.
De tager ikke stilling til at tidligere modems har haft samme placering med god signalstyrke.
De tager ikke stilling til signaludfald.
De vil ikke åbne op for muligheden at deres udstyr kan have en fejl med mindre jeg vil smide 1300kr efter dem.
hjælp... den er sku sparsom - for de har jo ingen fejl.
Så nu venter jeg bare på min bindingsperiode er ovre så jeg kan skifte til et andet selvskab.

26. september 2025

God og høflig betjening

God og høflig betjening, som tog sig tid til at hjælpe relevant.

23. september 2025

Hej Casper

Mange tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

5 stjerner i service

Super god service fra Lauritz. Meget behjælpelig i forhold til nye informationer til mine forældres tv pakke.

22. september 2025

Hej Mette

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Jeg giver rosen videre til Lauritz, det er jeg sikker på varme.

De bedste hilsner.

Victor E var ekstrem hjælpsom

Victor E var ekstrem hjælpsom. Han var venlig, tålmodig og meget dygtig
En stor anbefaling herfra

19. september 2025

Hej Marta

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på, vi har givet rosen videre til Victor.

Vios er i toppen...

Vios kundeservice er super hurtig med prof. hjælp ved tekniske problemer

18. september 2025

Hej PM

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.