Vintello Anmeldelser 313

TrustScore 1 ud af 5

1,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas pas de reviews gelezen nadat ik had besteld en betaald. Leren schoenen besteld. Deze kwamen binnen. Leken niet op de schoenen en waren ronduit lelijk. Meerdere malen via email contact gehad... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik blijf maar negatieve recensies schrijven in de hoop dat er eindelijk een eindelijk komt aan mijn al half jaar durende strijd om mijn geld terug te krijgen. Blijkbaar hebben ze liever vele negatiev... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alles ging mis. Pantoffels opstelling niet. Het terugsturen kostte €15,00, want het moest naar China. Kon een vervangend artikel bestellen, heb dit gedaan Poloshirt besteld, gekregen, maar dit kun... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

KOOP HIER NOOIT IETS, ALLEMAAL CHINEES SPUL! KLEIN, SLECHTE KWALITEIT EN RETOUNEREN IS EEN DRAMA. ALS JE IETS TERUG WIL STUREN MAG JE HET TEGEN BETALING VAN ZO'N 25 EURO TERUG STUREN NAAR EEN ADRES I... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hier echt niet bestellen!!!

Hier echt niet bestellen!!!
Is absoluut niet wat op de foto's staat. Goedkope troep uit China en retourneren moet nasr China en kost bijna 100 euro.
Trap er niet in!!!

1. juli 2025

zeer slecht

zeer slecht, ze geven aan 30 dagen teruggarantie. klopt niet je moet het aangetekend op eigen kosten terugsturen naar CHINA , oplichters zijn het

11. juli 2025

Pas op

Pas op! Vintello is pure oplichting – blijf uit de buurt!

Vintello blijkt één grote scam. Bij het bestellen wordt nergens vermeld dat de producten uit China komen. Pas nadat je betaalt, kom je erachter dat een retour ook naar China moet – met belachelijk hoge verzendkosten als gevolg. Terugsturen is praktisch onmogelijk tenzij je bereid bent om tientallen euro's kwijt te zijn aan porto.

De klantenservice is al helemaal een farce. Je krijgt standaardmails terug van "Mai van het Klantenserviceteam", die waarschijnlijk een bot is. Het maakt niet uit wat je vraagt of zegt – het antwoord is altijd hetzelfde: "Stuur foto's van de verpakking en het product". Je komt geen stap verder. Ze doen er alles aan om het retourproces onnodig moeilijk en frustrerend te maken.

Kortom: slechte communicatie, misleidende informatie bij aankoop, en een retourbeleid dat alleen op papier bestaat. Vintello is niet betrouwbaar en absoluut geen serieuze webshop. Laat je niet misleiden!

29. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vintello staat voor leugenachtige afzetters

Het zijn smerige afzetters die idioot kleine Chinese schoentjes sturen als Europese maten die je vervolgens niet terug kan sturen. Ze doen alsof ze een Europees bedrijf zijn maar het zijn gewoon criminele Chinese oplichters. Als je een klacht instuurt dan doen ze een voorstel om 10% terug te betalen en ook dat doen ze niet. Het zijn enorme afzetters en leugenaars die ook bekend zijn bij de politie. Ook zij kunnen niets doen. Kijk uit voor deze criminele oplichters want ze zijn tot meer in staat volgens de politie!!

28. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het intersseert hen geen zak je maar betaald…

Het intersseert hen geen zak je betaald en de rest is onzin . Deze jomgens lichten de boel op . Ze moeten die web stie cancelen en verwijderen.
Rommel en geld afperseing.Je betaald 25 euro voor een zwembroek je krijgt een plasti c zak en bent je geld kwijt.
Zo werkt Vintello service je mag het houden en ze willen 10procent teriug storten. 22,50 euro foetsie. Geen retour label . Pure oplichting. VINTELLO is internet plichting.. aangifte doen.

26. juli 2025

Ik ben er ook ingetrapt

Ik ben er ook ingetrapt.
Zogenaamd kwaliteit artikelen leveren.
Kwaliteit sandalen met ademende materialen aanbieden met 50% korting maar leveren van goedkope plastic rommel. Terugsturen is geen echte optie vanwege de kosten. Uiteindelijk maar genoegen genomen met 20% refund en de nu toch wel erg dure plastic sandalen maar als slippers gebruiken in de douche op de camping en sauna.
Oplichters in optima forma zijn het in mijn ogen. Een paar gasten die net drop shipment mensen willen belazeren en daarmee zichzelf verrijken. .

25. juli 2025

Aankoop niet naar verwachting

Aankoop niet naar verwachting. Terug sturen zou 20-25 euro moeten kosten. Kwaliteit was ook zeker niet wat je zou kunnen verwachten, van in ons geval linnen blouse. Erg jammer.

24. juli 2025

Pure oplichting

2 zwembroeken besteld, pas later zag ik hetzelfde product voor de helft op Temu staan, 1 broek was totaal anders dan op de foto, eerst 10% refund geboden uiteindelijk 20% maar geaccepteerd, standaard verhaal zoals vele anderen, pure oplichting dit, niet bestellen.

21. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Momenteel verwikkeld in retour…

Momenteel verwikkeld in retour discussie met Vintello. Inderdaad zoals velen mogelijk via chatbot. Ik kreeg aanbod 10% terugbetalen en dan mocht ik t item houden. Slechte namaak laarsjes van € 45,-. Toen kreeg ik optie 20%. Terugsturen willen ze via China en is niet in overeenstemming met de Europese Consumentenwet. Dan kunnen ze net zo goed 50% terugbetalen en dan nemen we allebei een verlies. Maar zover zijn we nog niet. Ik ben benieuwd waar dit eindigt. Let op mensen ben je erin getrapt (foutje is menselijk) wees op de hoogte van je rechten! En mocht het niet lukken meld de misstanden van Vintello via Autoriteit Consument & Markt (ACM) en het Europees Consumenten Centrum (ECC Nederland), die consumenten ondersteunen bij grensoverschrijdende aankopen binnen de EU. Mogelijk sluit deze dropshipper zijn webshop dan!

Edit: na 3 dgn heen en weer mailen omtrent rechten consument en plichten webshop is er een akkoord. Ze vergoeden 50% en hoef geen +\- €25,- te betalen voor een retour naar China. Dat is een 50% verlies voor mij en voor hen. Nog steeds niet fair maar daarmee wel afgesloten. Ik ben weer opgefrist met de wetenschap dat er nog veel dropshippers actief zijn. Laat je niet afschepen beste mensen!

19. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En damesbroek en een heren overhemd…

Een damesbroek en een heren overhemd besteld. Zeer slechte kwaliteit en zeker niet hoe omschreven op de website. Het bestelde overhemd was van een inferieure synthetisch materiaal en leek in de verste verte niet op linnen, maar op bedrukte voeringstof. En de dames broek was ook geen linnen, zoals omschreven op de website.
Zeker hier niet gaan bestellen! Valt hoogst waarschijnlijk tegen en dan begint de ellende met terug sturen: tussen de € 15 en € 25 verzendkosten omdat je het dus naar China moet terug sturen.

18. juli 2025

🔥 “Lijkt Nederlands

🔥 “Lijkt Nederlands, maar is pure misleiding – trap er niet in!”

Besteld bij Vintello.shop – zag er mooi uit op de foto's, maar wat ik kreeg leek nergens op. De broeken waren van slechte kwaliteit en totaal anders dan op de website.

Na betaling bleek retourneren alleen te kunnen naar China (!) en dat kost €20 tot €25, op eigen kosten. Dat stond nergens duidelijk.
Ze communiceren in het Nederlands, doen alsof ze Europees zijn, maar je krijgt gewoon goedkope troep via een dropship uit Azië.

Ze boden me “40% terug” als ik zou zwijgen, maar dat voelt als afkoop van hun verantwoordelijkheid.

Trap er niet in – deze webshop is misleidend en onbetrouwbaar.

2. juli 2025

Bestel hier niks ! Oplichters

Waardeloze webshop.
Product dat ik ontving was namaak.
Product was te klein toen ik het stukje terug sturen moest ik het naar China retour sturen op eigen kosten of kreeg 20% van mijn aankoop bedrag maar terug.

15. juli 2025

Trap hier niet in

Wat een slechte service. Na 3 weken product binnen gehad. Paste niet dus wil het retouren krijg ik eerst 10 procent korting en mag je het product houden. Wat snap je niet aan iets wat niet past!!! Daarna 20 procent korting en als ik het alsnog wil retouren kost het 20 tot 25 euro verzendkosten. Bestel hier nooit iets je wordt gewoon in de maling genomen.

9. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Webwinkel uit China die net doet of ze…

Webwinkel uit China die net doet of ze een Nederlands zijn.kledong voelt en ziet er niet uit zoals op foto en dan moet je het voor minimaal 15 euro aan porto kosten retour sturen naar China. Terwijl ze een postadres in Nederland hebben

1. juli 2025

Erin getuind

Valse voorlichting. Erin getrapt. Je denkt fraaie Italiaanse schoenen te krijgen, maar wat je verdient de naam schoon nauwelijks. Goedkope Chinese troep waarvan ik zelfs betwijfel of ze een wandeling buiten zullen overleven. Retourzending moet naar China en kost tussen 15 en 35€. Stelletje oplichters.

15. juli 2025

Oplichters

Oplichters! Kreeg schoenen pas na 3 weken verkreukeld binnen (zaten niet in schoenendoos). Schoenen bleken goedkope Chinese kopieën. Leken niet op origineel. Retour sturen (15-25 euro) niet de moeite omdat ik las dat retouren soms niet eens geaccepteerd worden in China. Toen met klantenservice gemaild, dat ging wel snel, via chatbot vermoed ik. Uiteindelijk me verlies genomen en kreeg na een dag 40% van aankoopbedrag teruggestort. Dat dan weer wel. Lesje geleerd….

14. juli 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.