Helaas pas de reviews gelezen nadat ik had besteld en betaald. Leren schoenen besteld. Deze kwamen binnen. Leken niet op de schoenen en waren ronduit lelijk. Meerdere malen via email contact gehad... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik blijf maar negatieve recensies schrijven in de hoop dat er eindelijk een eindelijk komt aan mijn al half jaar durende strijd om mijn geld terug te krijgen. Blijkbaar hebben ze liever vele negatiev... Se mere
Alles ging mis. Pantoffels opstelling niet. Het terugsturen kostte €15,00, want het moest naar China. Kon een vervangend artikel bestellen, heb dit gedaan Poloshirt besteld, gekregen, maar dit kun... Se mere
KOOP HIER NOOIT IETS, ALLEMAAL CHINEES SPUL! KLEIN, SLECHTE KWALITEIT EN RETOUNEREN IS EEN DRAMA. ALS JE IETS TERUG WIL STUREN MAG JE HET TEGEN BETALING VAN ZO'N 25 EURO TERUG STUREN NAAR EEN ADRES I... Se mere
WANPRESTATIE!!!!
Ik heb via de website linnen overhemden bestemd, maar kreeg, weliswaar qua model de overhemden, maar dan van 35% katoen en 65% polyester. Schoolvoorbeeld van wanprestatie. Vervolgens wordt mij doodleuk verteld dat ze mij hooguit 20% terug kunnen betalen en dat de producten dan voor €20 á €25 teruggestuurd kunnen worden naar het magazijn. Gelukkig heb ik betaald met een creditcard, dus dat komt wel goed. Maar mensen, alsjeblieft, begin er niet aan.
Pure oplichters
Zeer slechte kwaliteit van de kleding. Ze prijzen iets aan als linnen wat goedkope polyester is. Lange levertijd en retourprocedure is waardeloos.
Pure oplichterij!
NIET KOPEN!!
Echt waardeloos bedrijf..
Echt waardeloos bedrijf... Chinese rommel, hartstikke nep, lange levertijd... retour kost minimaal 20 euro omdat het naar China terug moet... en kontakt/service is via chatbot... lang leve de oplichting.. kom maar op Kees van der Spek ;-)
Eigenlijk kan ik dit bedrijf niet eens…
Eigenlijk kan ik dit bedrijf niet eens 1 ster geven.
3 korte broeken besteld en helaas een maat te klein. Krijg gelijk een mail op mijn retour vraag van we geven u 10% van het aankoop bedrag terug. Daar ging ik niet mee akkoord. 2e mail 20% van het aankoop bedrag en daar moet ik het mee doen. Had ik maar voorgaande reviews gelezen. Dom van me. Dus beste mensen. Wees gewaarschuwd en bestel hier niks.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Je denkt dat je bij een Nederlands bedrijf bestelt, maar na bestelling kom je er achter dat het uit China komt. Levertijd ontzettend lang, kwaliteit slecht. Als je wilt retourneren geven ze aan dat het tussen de 15-25 euro kost en dat het naar China teruggestuurd moet worden. Pure oplichting.
besetllingen blijven zeer lang weg en…
besetllingen blijven zeer lang weg en het retour beleid deugd niet.
Bij kopen weet je niet dat de goederen nog uit China moeten komen maar bij retour worden zeer hoge retour kosten in rekening gebracht. Puur bedrog. Op de website staat dat ze 100% garantie geven op kwaliteit. Bedrog.
Bedrijf liegt en bedriegt
Bedrijf liegt en bedriegt. Kopen veel spullen in bij Chinese bedrijven voor zeer lage bedragen en vragen Nederlandse bedragen aan klanten. Onlangs shirt gekocht waarvan gezegd werd dat het niet uit China zou komen......wel dus!
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. Ga er niet mee in zee!!!!!
Bestelde een blouse met korte mouwen die er leuk uit zag in hun webshop. Ontving een blouse met lange mouwen van zeer slechte kwaliteit. Een letterlijk waardeloze prul!!!
Miskoop
Ik koop bij jullie een G star raw zwemshort komt uit China. Een regelrechte miskoop
Logo op geplakt?geen binnen broek,raar voor een zwembroek? En een flutmodel.
Hij ligt nu in de kliko
Hou op met flauwe kul.
DAnk voor de feedback mensen
DAnk voor de feedback mensen! Ik zag een mooie aanbieding, mooi shirt, bijna uitverkocht. Ik dacht, ik check even trustpilot. Uiteraard niets gekocht :)
Moest verboden worden
Moet toch echt verboden worden dat zulk soort oplichters tegen betaling een advertentie op google kunnen plaatsen wordt 100% linnen belooft en je krijgt 95% polyester en 5% katoen. Ben er ook ingetrapt en als je dan de reviews leest wordt je eigenlijk gedwongen om de 20% terugbetaling te accepteren omdat je anders nog een keer €20,- moet betalen voor verzending en de kans klein is dat je je geld terug krijgt.pure oplichting 😡
Niet hier bestellen!!!!
Niet hier bestellen!!!!! Ik wil een broek retour sturen, maar je moet een mail sturen voor retourinstructies. Vervolgens krijg ik een mail dat ik een foto moet sturen van het te retouren artikel zodat ze kunnen beoordelen of het aan hun (voor ons onbekende) retourvoorwaarden voldoet. Daarna krijg ik een mail of ik het artikel niet wil behouden voor 10% korting. Nee! Het is de verkeerde kleur. Ik vraag of ik het voor een andere kleur kan ruilen. Daarop antwoorden ze dat ik 20% korting op het te retouren artikel kan krijgen. Mijn antwoord blijft nee en dan vertellen ze me doodleuk dat de retourkosten 20/25 euro zullen bedragen!!!! Zijn ze helemaal gek geworden???????? Hoe durf je zo met je klanten om te gaan? Ik ga dit op zo veel mogelijk plekken melden en aangifte bij de politie doen!
Terrible clothes. Might as well buy from Temu
This company advertises itself as an Amsterdam based clothing store...it isn't. Everything is made and shipped from China. I ordered some summer trousers that were described as a linen/cotton mix, when they arrived about 2 weeks later, they were 100% polyester. They look like trousers from Temu.
Don't buy from this company.
NIET KOPEN BIJ DEZE WEBSHOP
NIET KOPEN BIJ DEZE WEBSHOP! IS EEN DROPSHIPPER!
Heb een heren sport-/zwembroek azuurblauw met G-Star Raw opdruk gekocht. Een aanbieding voor de helft van de prijs. Heerlijk koopje, dacht ik. Binnen tien dagen geleverd.
Na ontvangst en openen van de verpakking blijkt het een NEP G-Star uit China te zijn. En de mooie azuurblauwe kleur is geleverd in een babyblauwe. Totaal niet de kwaliteit die je voor de prijs zou kunnen verwachten. De maat, die ik tevoren via de matentabel intensief heb gecheckt, klopt niet.
Retourneren? Naar mogelijk door naar China terug te sturen tegen minimaal 15 euro eigen kosten. Geen gekd terug maar een waardebon.
Oplichters
Oplichters, je bestelt een zwembroek voor veel geld en je krijgt gewoon een kort broekje van 3 euro of zo uit China.
Niet kopen troep + retourbeleid is onzin
Wat een waardeloos bedrijf. Trap er niet in.
Super oplichters!
Super oplichters!
Klopt niets van levering en ook retourzenden met hoge kosten loopt verkeerd af! Na maanden pakket weer op de stoep. Adres lijkt niet te kloppen… en naar het geld kun je fluiten van de aankoop maar ook van de retourkosten € 26,-
Nooit iets kopen daar!
Oplichters
Hemd gekocht en 2 minuten na aankoop proberen te annuleren. Dat kon niet meer want was al onderweg……leugenaars.
Product eindelijk ontvangen en zat voor geen meter (Chinese troep).
Retour is 75% vd waarde….terwijl t maar een magazijn in Rozenburg gaat.
Chinese neppe rotzooi
Chinese neppe rotzooi. Pure oplichting...onbegrijpelijk dat mensen hier nog steeds bestellen. Altijd aangifte doen!
Ik heb sandalen besteld na weken krijg…
Ik heb sandalen besteld na weken krijg ik ze blijken er hele lange bandjes aan te zitten en je kunt ook niet aanpassen!
Dus kan ik ze ook niet dragen!
Ook gemaild kon ook 10% krijgen daarna kon ik 20% krijgen of ze retour sturen voor 20 / 25 euro?
Koop er niks het zijn gewoon oplichters!!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.