Vintello Anmeldelser 313

1,1

Helaas pas de reviews gelezen nadat ik had besteld en betaald. Leren schoenen besteld. Deze kwamen binnen. Leken niet op de schoenen en waren ronduit lelijk. Meerdere malen via email contact gehad... Se mere

Ik blijf maar negatieve recensies schrijven in de hoop dat er eindelijk een eindelijk komt aan mijn al half jaar durende strijd om mijn geld terug te krijgen. Blijkbaar hebben ze liever vele negatiev... Se mere

Alles ging mis. Pantoffels opstelling niet. Het terugsturen kostte €15,00, want het moest naar China. Kon een vervangend artikel bestellen, heb dit gedaan Poloshirt besteld, gekregen, maar dit kun... Se mere

KOOP HIER NOOIT IETS, ALLEMAAL CHINEES SPUL! KLEIN, SLECHTE KWALITEIT EN RETOUNEREN IS EEN DRAMA. ALS JE IETS TERUG WIL STUREN MAG JE HET TEGEN BETALING VAN ZO'N 25 EURO TERUG STUREN NAAR EEN ADRES I... Se mere

1,1

Dårlig

PAS OP -OPLICHTERS-

KOOP HIER BESLIST NIET. Het zijn oplichters van de bovenste plank. Niets op voorraad en de bestellingen worden gedaan in China en vanuit China naar je toe gezonden. De kwaliteit is bedroevend. DOE HET NIET!

24. august 2025

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard. Plastic troep verkopen als orthopedische sandalen. De site van dit bedrijf zou als oplichting van het internet afgehaald moeten halen. Ben echt zo boos. E-Mailadres werkt niet wat erbij staat. OPLICHTERS..

22. august 2025

Oplichters..

Oplichters... die belachelijke Chinese synthetische shirtjes verkopen als katoenen T-shirts voor € 35.- per stuk... 2 weken wachten en retour sturen kost € 25.- met grote onzekerheid of je je aankoopbedrag terug krijgt.......... heel ver van weg blijven van deze oplichters!

Niet kopen! Fraude

Niet kopen!! Fraude. Slechte kwaliteit kleding (komt direct uit China) en zonder retour mogelijkheden. Dan wel op eigen kosten terug sturen naar China (!!) waar het noet geaccepteerd wordt en vervolgens terugbetaling niet doen.

18. august 2025

Ronduit misleidend

Ronduit misleidend. De site en kleding ziet er gelikt uit. De kwaliteit is dramatisch. Had een groen kleurig spijkerjasje besteld, het was meer een bloes met totaal geen pasvorm.
Retouren moeten voor €15 tot €25 terug naar China. Trap er niet, je komt bedrogen uit.

16. august 2025

Dacht met een bedrijf in Amsterdam te…

Dacht met een bedrijf in Amsterdam te maken te hebben. Naïef misschien maar dat het uit China op deze manier komt zonder tussen stop. Mocht het ook drie weken duren voor het binnen was!Materiaal staat nergens beschreven. Foto lijkt t linnen en naïef ga ik er weer van uit, blijkt 65%polyester. En zoals iedereen al meld te klein (waarschijnlijk Aziatische maten)
Ik ga niet eens proberen het terug te sturen!! Als iemand interesse heeft maat L / maar is M … zie Vinted ;)

1. august 2025

NOOOOOOIT HIER BESTELLEN

NOOOOOOIT HIER BESTELLEN. Ik heb ook een artikel gekocht en ik had geen idee dat dit een of andere vaag bedrijf uit China is waar je gewoon troep koopt. Ze hebben een mooie website, maar wat je krijgt is totaal iets anders. Slechte kwaliteit en retour is echt bagger. Je krijgt je geld dus niet terug.Waarom is deze website in godsnaam nog in de lucht? Dit is echt gewoon totale Scam.

14. august 2025

Firma list en bedrog😡

Firma list en bedrog😡
Bestelde blouses passen niet, na veel discussie, 18 mei terug gestuurd , tegen €25 retourkosten. Tot op heden mijn geld niet ontvangen.
Ronduit schandalig dat je op deze manier wordt opgelicht.

14. august 2025

Weer rotzooi…

Weer zo een website met prachtige fotoos maar bestel hier niet. Dropshipping. Alles komt uit China. Terugsturen dus ook naar China op eigen kosten. Hoe lang kunnen slechte mensen dit nog ongestoord volhouden. Aanpakken entrap er dus niet in.

13. august 2025

Oplichting

OPLICHTERS de
website moet zo snel mogelijk van internet af ze sturen goedkope kleding uit China Retour beleid waardeloos NIET DOEN DUS. Je bent anders nog meer geld kwijt .

13. august 2025

HIER NOOIT BESTELLEN

HIER NOOIT BESTELLEN! PURE OPLICHTING.
2 blousjes besteld. Maten klopt totaal niets van, ik kreeg het niet eens over mijn hoofd.
Vlgs regels retour aangemeld, echter eerst bieden ze 10% retour. Toen ik dat weigerde 20% maar toen ik dat ook weigerde werd het me onmogelijk gemaakt retour te sturen. Het retour sturen moest naar een persoon in China maar kosten 20/25 Euro en met risico dat het nooit aankomt. Pure oplichterij !

Misselijkmakende oplichters

Misselijkmakende oplichters, troep vanuit China verkopen tegen (veel te) hoge tarieven. De maten komen daarnaast niet overeen met hoe deze zijn aangegeven het is namelijk veel te klein. Als kers op de taart kun je het ENKEL retourneren naar een of ander vaag adres in China! NIET KOPEN

1. august 2025

Rommel!

Kijk uit met deze site. Je wordt bedonderd. De schoenen die ik besteld heb blijken van plastic. De site en de prijs doen heel anders vermoeden.
Heb een kat in de zak gekocht.
Ik wil graag nog goed blijven lopen maar als ik deze schoenen aantrek kan ik volgende week een afspraak bij de orthopedie maken. Wat een rommel.

WAARSCHUWING BESTEL HIER NIETS

WAARSCHUWING BESTEL HIER NIETS!
Het zijn oplichters.
Goedkope producten uit China.
Ik ga er zeker werk van maken om mn geld terug te krijgen.
En zal er alles aan doen dat ze hun oplichterspraktijken moeten stoppen!

9. august 2025

Dramatisch

Dramatisch! Slechte service! Wilde item retourneren wat te klein is. 7 mails heen en weer met onnozele vragen om tenslotte 10€ terug te krijgen 20%… ( is er overigens nog niet)
Retourbeleid is ruk en ze dreigen met een chinees warehouse

9. august 2025

Er dette din virksomhed?