VINELLO retail GmbH | vinello-wijn.nl Anmeldelser 64

4,1

Bestelling gedaan voor 4 rode wijn en mystery pakket rose, krijg ik een pakket rode wijn die ik niet wilde..!! Ook geen Nederlandse telefoon alles in Duitsland terwijl er een Nederlandse site is.. :-... Se mere

We hebben een pakket wijn besteld en betaald op 19/04. Na 10 dagen is deze echter nog niet geleverd en geen idee of en wanneer dit nog zal gebeuren. Geen antwoord op mijn mails naar meer informatie. D... Se mere

Website was gebruikers vriendelijk en makkelijk te bestellen. Bezorgen was ook redelijk snel. Wat meeste weegt bij mij is dat ze mijn lieveling wijn in voorraad hadden. Die kan ik nergens anders vinde... Se mere

Heerlijke wijn, zowel de riesling als de weisserburgunder En de box van 3 liter vinden we super handig Ook voor het milieu, scheelt veel glasafval

1. Vingrossist og -importør
  2. Vinhandel

VINELLO is een internationale groothandel en detailhandel in wijn en sterke drank, gevestigd in Dresden, Duitsland. Sinds onze oprichting streven we één doel na: wijnvariatie voor iedereen toegankelijk maken. Met een assortiment van meer dan 20.000 producten uit ongeveer 37 landen behoren we vandaag de dag tot de grootste wijnhandelaren van Europa. Ons aanbod varieert van vertrouwde klassiekers tot spannende nieuwe ontdekkingen, die onze klanten uitnodigen voor nieuwe smaakervaringen. Een bijzondere kracht van VINELLO is onze digitale toeleveringsketen. Door de nauwe samenwerking met meer dan 250 wijnboeren, wijnhuizen, wijncoöperaties, importeurs en groothandels zorgen wij ervoor dat wijnen betrouwbaar beschikbaar zijn – of ze nu afkomstig zijn van kleine familiebedrijven of van internationaal gerenommeerde producenten. Dit aanbod wordt aangevuld met een zorgvuldige selectie sterke dranken en delicatessen. Ons magazijn bevindt zich in het centrum van Dresden en dient niet alleen als verzendcentrum, maar ook als regionaal afhaalpunt voor Click & Collect-bestellingen. Elke fles die ons huis verlaat, wordt persoonlijk gecontroleerd, verpakt en klaargemaakt voor veilig transport door een van onze medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit en de staat van de producten voldoen aan de hoge eisen van onze klanten. VINELLO beschouwt zichzelf als onderdeel van een internationale “winefamily” die producenten, handelaren en klanten met elkaar verbindt. Met competentie, passie en een breed netwerk openen we de deur naar wijnverscheidenheid – betrouwbaar, toegankelijk en met de ambitie om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden.

4,1

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

De bestelling kwam veel te laat aan

De bestelling kwam veel te laat aan. Een fles die in de bestelling zat werd niet geleverd en zonder enig commentaar afgeleverd. Toen ik navraag deed kreeg ik als response dat de fles niet leverbaar was en dat ze bestelling snel (14 dagen na bestelling???) wilde leveren. Gaan niet in op vargen/opmerkingen. Een aanfluiting.

28. august 2024

Deze leverancier is top

Zeer snelle service. Groot assortiment. Contact is makkelijk indien nodig.

27. marts 2024

Besvarelse fra VINELLO retail GmbH | vinello-wijn.nl

Marie-Jose, heel erg bedankt voor de beoordeling van onze wijnwinkel. We waren erg tevreden. Bezoek ons snel weer! Uw VINELLO.team!

De wijn was op tijd

De wijn was op tijd.
Er werd waar gemaakt, wat ze beloofde

8. februar 2024

Bedankt Acj,

❤️ hartelijk dank voor uw bestelling, uw tijd en uw beoordeling. komt u gerust nog eens terug! uw VINELLO.team.

Zeer ruim assortiment

Zeer ruim assortiment. De gekozen Blanc de Noir is heerlijk.

30. januar 2024

Besvarelse fra VINELLO retail GmbH | vinello-wijn.nl

😋 Proost, we zijn blij dat je van de wijn hebt genoten. 🙌Ons assortiment zal blijven groeien, dus bezoek ons nog eens - uw VINELLO.team!

Snelle afwikkeling

Snelle afwikkeling, heerlijke wijn en op tijd bezorgd.

26. januar 2024

Proost Adirane,

Dank u voor uw zeer goede beoordeling, bezoek onze wijnwinkel nog eens 👀 uw VINELLO.team!