Bestelling gedaan voor 4 rode wijn en mystery pakket rose, krijg ik een pakket rode wijn die ik niet wilde..!! Ook geen Nederlandse telefoon alles in Duitsland terwijl er een Nederlandse site is.. :-... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We hebben een pakket wijn besteld en betaald op 19/04. Na 10 dagen is deze echter nog niet geleverd en geen idee of en wanneer dit nog zal gebeuren. Geen antwoord op mijn mails naar meer informatie. D... Se mere
Website was gebruikers vriendelijk en makkelijk te bestellen. Bezorgen was ook redelijk snel. Wat meeste weegt bij mij is dat ze mijn lieveling wijn in voorraad hadden. Die kan ik nergens anders vinde... Se mere
Heerlijke wijn, zowel de riesling als de weisserburgunder En de box van 3 liter vinden we super handig Ook voor het milieu, scheelt veel glasafval
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
VINELLO is een internationale groothandel en detailhandel in wijn en sterke drank, gevestigd in Dresden, Duitsland. Sinds onze oprichting streven we één doel na: wijnvariatie voor iedereen toegankelijk maken. Met een assortiment van meer dan 20.000 producten uit ongeveer 37 landen behoren we vandaag de dag tot de grootste wijnhandelaren van Europa. Ons aanbod varieert van vertrouwde klassiekers tot spannende nieuwe ontdekkingen, die onze klanten uitnodigen voor nieuwe smaakervaringen. Een bijzondere kracht van VINELLO is onze digitale toeleveringsketen. Door de nauwe samenwerking met meer dan 250 wijnboeren, wijnhuizen, wijncoöperaties, importeurs en groothandels zorgen wij ervoor dat wijnen betrouwbaar beschikbaar zijn – of ze nu afkomstig zijn van kleine familiebedrijven of van internationaal gerenommeerde producenten. Dit aanbod wordt aangevuld met een zorgvuldige selectie sterke dranken en delicatessen. Ons magazijn bevindt zich in het centrum van Dresden en dient niet alleen als verzendcentrum, maar ook als regionaal afhaalpunt voor Click & Collect-bestellingen. Elke fles die ons huis verlaat, wordt persoonlijk gecontroleerd, verpakt en klaargemaakt voor veilig transport door een van onze medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit en de staat van de producten voldoen aan de hoge eisen van onze klanten. VINELLO beschouwt zichzelf als onderdeel van een internationale “winefamily” die producenten, handelaren en klanten met elkaar verbindt. Met competentie, passie en een breed netwerk openen we de deur naar wijnverscheidenheid – betrouwbaar, toegankelijk en met de ambitie om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden.
Kontaktoplysninger
Bärensteiner Str. 30, 01277, Dresden, Tyskland
- +49 351 46925655
- wine@vinello.eu
- vinello-wijn.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
goede afhandeling
goede afhandeling; kreeg helaas niet direct een bevestiging via email
De bestelling kwam veel te laat aan
De bestelling kwam veel te laat aan. Een fles die in de bestelling zat werd niet geleverd en zonder enig commentaar afgeleverd. Toen ik navraag deed kreeg ik als response dat de fles niet leverbaar was en dat ze bestelling snel (14 dagen na bestelling???) wilde leveren. Gaan niet in op vargen/opmerkingen. Een aanfluiting.
Prima service en snelle verzending
+ updates over de status van het pakket
+ updates over de verzending tussentijds
+ snelle service
+ stevige en goede verpakking van de bestelling
Het pakket is keurig afgeleverd
Het pakket is keurig afgeleverd en de heerlijke wijn was al bekend bij ons
Deze leverancier is top
Zeer snelle service. Groot assortiment. Contact is makkelijk indien nodig.

Makkelijke bestelling
Makkelijke bestelling, goede informatie over bezorging,
Onduidelijk de kosten voor bezorging
So wie erwartet
geen idee, tot nu heb dat noch niet mee gemaakt
ik heb een bestelling gedaan en een bevestiging ontvangen. Daarna heb ik een niets zeggende e-mail ontvangen. Of die bestelling noch doorgaat, weet ik niet.
Met vriendelijke groeten,
Christel van Oldenmark
Goede prijs
Goede prijs, duidelijke website, prima communicatie en snelle levering vanuit Duitsland.
Goede wijn voor een mooie prijs
Goede wijn voor een mooie prijs. Stevige verpakking en duidelijke melding van de bezorging.
Familie vinden de wijnen super lekker
Correcte en snelle levering van een…
Correcte en snelle levering van een heerlijk wijntje
Snelle levering in keurige verpakking!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.