VierVakantie Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Contact met eigenaar: geweldig, reageert razendsnel. Keurige afspraken kunnen maken, twee fietsen extra gehuurd, complete inboedel + toebehoren. Prima uitleg over de auto zelf. Helaas kampte de wagen... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2 weken door Normandië getrokken met de Just 90. Nieuwe, zeer complete camper. Rijdt heerlijk, mooie korte draaicirkel. Lekker wendbaar. Fietsen mee op het handige fietsenrek achterop. Bij kou kon... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben een hele gave vakantie gehad. Doordat de camper zeer compleet was. Fijne communicatie met de verhuurder. Echt een aanrader.

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Autocamperudlejning

Skrevet af virksomheden

Wij bieden je een unieke en exclusieve camper voor een onbezorgde vakantie!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

JUST do it

Wij hebben de de camper JUST gehuurd met onze twee kinderen!

Super vakantie gehad!

Laat je ontzorgen en JUST do it :)

Goed, professioneel en betrouwbaar bedrijf.

4. juli 2022

Besvarelse fra VierVakantie

Bedankt voor de originele en positieve review!

We verwelkomen jullie de volgende keer graag weer!

Top bedrijf

Top bedrijf ! Van begin tot het eind een goede service en een prachtige schone camper ingericht met alles wat je nodig hebt. Een aanrader en op zeker dat we klant blijven.

20. juni 2022

Besvarelse fra VierVakantie

Bedankt voor de leuke review!

Uiteraard staan we de volgende keer weer voor jullie klaar!

Fantastisch verhuur bedrijf

We hebben een hele fijne tijd gehad met de camper die we hadden gehuurd bij VierVakantie. De camper was helemaal compleet afgeleverd. De uitleg was super duidelijk en er wordt goed de tijd genomen om alles door te nemen. Als je tijdens de reis ergens tegenaan loopt, kan je direct contact opnemen en wordt je ook direct geholpen. Dit is super fijn.

16. juni 2022

Besvarelse fra VierVakantie

Bedankt voor de review en de prachtige foto's die we van jullie hebben gekregen!

De eerste keer

We hadden de Adria bus camper voor een week gehuurd om uit te proberen of camperen wat voor ons is. We zijn helemaal om ...en vinden het geweldig. Mede dankzij vier vakantie wat een bedrijf niks is teveel ze zijn heel goed te bereiken mocht je vragen hebben . De bus was completer dan compleet,en schoner dan schoon. Heel vriendelijk en goed geholpen en een reuze geweldige ervaring rijker. Kortom gewoon een goed en eerlijk bedrijf.

13. juni 2022

Besvarelse fra VierVakantie

Leuk om te zien hoe enthousiast jullie waren! Tot snel!

Adria Twin

Wij hebben de Adria Twin voor een week gehuurd. De bus rijdt comfortabel en is overzichtelijk op de weg. Als er vragen en/of problemen op te lossen waren gedurende week zijn we steeds adequaat geholpen via telefoon of app. De camper is compleet ingericht, heerlijk geslapen en wij zijn een ervaring rijker.

Lenie en Peter Montagne

9. maj 2022

Besvarelse fra VierVakantie

Bedankt voor jullie recensie en we verwelkomen jullie de volgende keer weer graag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ongelofelijk GOED. onbezorgde vakantie.

Deze recensie/beoordeling is 100% echt. Van de familie van der Wal.
Wij hebben bij Cristian van VierVakantie.nl een camper gehuurd. Zeer zeer zeer flexibel met afhalen en terug brengen. Communicatie een dikke 10. Snel en correct. De camper met alles wat er bij hoort wat top. Zeer goede ervaring en zeker een aanrader.
Tijdens de vakantie is de auto gestald en tegen vergoeding keuring gewassen en gepoetst.

Mega bedankt en tot de volgende keer.

Mvg van der Wal

31. oktober 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Bedankt voor deze recensie! We zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent.

Uiteraard staan we volgende keer weer voor u klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Reizen met een camper is fantastisch !

Reizen met een camper is fantastisch !
Wij huurden voor het eerst een camper bij Viervakantie, een fijn en betrokken bedrijf !
De camper was goed verzorgd en schoon , een goede uitleg over het gebruik en de fijne contactmomenten onderweg zorgde ervoor dat we zorgeloos op weg waren. De elektrische fietsen reden heerlijk en gaven ons nog meer vrijheid ! Deze vakantie werd een prachtige herinnering welke we nog vaak zullen koesteren , Christian we komen terug😀

22. oktober 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Bedankt voor deze leuke review en we vinden het erg leuk om jullie een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Camper huren met een glimlach

Opzoek naar een camper voor de eerste vakantie samen met mijn vriendin.

Na wat zoekwerk uitgekomen bij viervakantie.nl en vanaf het eerste moment al een goed gevoel.

Na wat vragen aan de eigenaar, waar we al snel een vriendelijk antwoord op kregen gelijk de camper gereserveerd voor 2 weken.

Bij het ophalen van de camper stond de eigenaar met een glimlach klaar.

De camper was brandschoon en een fijne bijkomstigheid was dat er ook servies, beddengoed en handdoeken in de camper aanwezig waren.

Ook bij het inleveren stond de eigenaar met een glimlach klaar en werd gevraagd hoe de vakantie was en of alles naar wens was geweest.

Kortom dit bedrijf is zeker een aanrader.

12. august 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Fijn om te lezen dat u echt heeft kunnen genieten van uw vakantie en wij daarmee mochten helpen. Wij wensen jullie nog een prettige vakantie en wie weet, tot volgend jaar!

Weer super!!

Dit jaar voor de 2e keer met een camper van VierVakantie weggeweest. Heerlijk om een complete camper mee te krijgen die schoon is en waarvan de bedden zijn opgemaakt. Ook de hulp van Christian tijdens de vakantie was weer geweldig. We komen volgend jaar zeker weer!

10. august 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Fijn om klanten voor een 2e keer te mogen ontvangen. Wij waarderen het vertrouwen en zullen volgend jaar weer voor jullie klaar staan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima uitgeruste camper + uitstekende service

Volledig uitgeruste nieuwe camper met echt alle inventaris aan boord. Goede BBQ, prima keukenset, servies, koffiemachine, waterkoker…. en handdoeken, beddengoed!
Vriendelijkheid en uitstekende service bij het boeken, ophalen (duidelijke uitleg + echt de tijd nemen) en ondersteuning onderweg bij eventuele vragen.
Echt niks op aan te merken.
Een vertrouwd adres om je camper te boeken!

7. august 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Bij het lezen van deze mooie review voelen wij de motivatie nog meer stijgen! We zijn blij dat we jullie mochten helpen met een prachtige vakantie. Graag verwelkomen wij jullie volgend jaar weer!

Fantastische weken gehad

Fantastische weken gehad met een compleet uitgeruste camper, die van alle gemakken voorzien was, van afwasborsteltje tot airco, zonwering, horren, 2 e-bikes, met daarnaast een goede ontvangst, duidelijke uitleg, kunnen wij, die voor de eerste keer in ons leven kampeerden, terugzien op een super geslaagde vakantie! Top!

3. juli 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Wij worden blij met het lezen van deze mooie review! Jullie bedankt voor het vertrouwen en tot volgend jaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Luxe camper ever, clean and wow

We had a great holiday with luxe camper from VierVakantie, amazing experience with this complete camper, you only need bring your clothes because everything you need is alredy exist and you don’t need to have any concerns. Inside the camper was very clean, equipment was in good condition and works perfectly.
For sure we will reserve it for our next trip, and I am highly recommend this camper if you want to have careless holiday with family you have to do it in right way and the camper of viervakantie is the best option.

26. juni 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Thank you very much for the nice review Arash! For sure we will help you with one of our campers and service for your next holiday!

Geweldig

Schone en zeer nette camper geheel compleet, makkelijk rijdbaar, gezellige en vriendelijke mensen fijne ontvangst.

15. juni 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Bedankt voor deze leuke review Ruud! We hopen u de volgende keer weer van dienst te zijn!

VierVakantie TopTopTop!

Wij zijn bij VierVakantie.nl terecht gekomen via facebook. Dit contact was zeer prettig. Wij zijn ongelofelijk gastvrij op hun locatie ontvangen. Alles over de camper werd heel duidelijk uitgelegd. Wat een luxe en service bieden zij, de camper is zeer compleet en erg mooi en nieuw. Wij raden VierVakantie absolute aan!

28. maj 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Bedankt voor deze leuke review! We zien u graag nog een keer in de toekomst!

Prima camper

Prima camper, alles erop en eraan. Goede bereikbaarheid van Christian als je, zoals wij, tegen wat kleine dingetjes aanloopt doordat je voor het eerst met een camper op pad bent. Geslaagde week!

1. maj 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Bedankt voor de leuke review! Hopelijk mogen we u nog eens verwelkomen bij VierVakantie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een leuke vakantie gehad met de Trend…

Een leuke vakantie gehad met de Trend camper van viervakantie! Alles wat je nodig hebt is aanwezig, de elektrische vouwfietsen zijn ook erg handig. Makkelijk te besturen en je bent zo geïnstalleerd op de kampeerplaats. We gaan zeker nog een keer!

29. april 2021

Besvarelse fra VierVakantie

Bedankt voor uw review! Graag tot de volgende keer!

Læs mere om andre typer anmeldelser.