Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Contact is prettig en ze reageren snel. We hadden ons al goed voorbereid, maar we kregen zeer uitgebreide informatie waar we zeker nog tips uit gehaald hebben.

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Autocamperudlejning

Skrevet af virksomheden

Campers Canada verzorgt de bouwstenen van de reis van Nederlandstalige vakantiegangers die met een camper door West - of Oost Canada willen reizen en een zorgeloos gevoel van vrijheid willen ervaren. Wij zijn ons bewust van het vertrouwen dat u als klant bij ons neerlegt en streven dan ook naar een 100% betrouwbaarheid in onze werkwijze, leveringen en afspraken. U maakt uw reis tot een onvergetelijke ervaring, wij leggen daar graag het fundament voor. Dat geeft ons elke dag weer plezier en energie.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Contact is prettig en ze reageren snel

13. november 2025

Besvarelse fra Campers Canada

Super om te horen, dank je wel voor je aardige review!

Camper avontuur Oost Canada

Geboekt via Campers Canada een Truck camper van CanaDream. We maakten een camperreis van 6 weken van Toronto naar Halifax. Het contact met het team Campers Canada is persoonlijk, vertrouwelijk, korte lijnen, meedenken met ideeen, komen afspraken na. Er staat alweer een boeking via Campers Canada voor augustus 2026 om de Yukon verder te ontdekken. Dus twijfel niet en boek gerust bij Campers Canada.

24. oktober 2025

Besvarelse fra Campers Canada

Wat fijn om te horen en natuurlijk hopen we dat jullie ook enorm gaan genieten van jullie volgende camperreis in de Yukon!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Camperen was nieuw voor ons....

Camperen was nieuw voor ons. Na een tip van familie kwamen we in contact met Campers Canada en werden daar goed en efficiënt geholpen. Met hun informatie en die van verhuurder Fraserway hadden we tevoren een aardig beeld van wat we konden verwachten. Vooral de persoonlijke routeinformatie was erg handig bij het maken van de keuze van wat we wilden gaan zien van al dat moois in Canada. We hebben een prachtige tocht gemaakt die mede dankzij Campers Canada en Fraserway vlekkeloos is verlopen.

5. oktober 2025

Besvarelse fra Campers Canada

Wat fijn om te horen Douwe! Dat Canada prachtig is staat vast! Dan is het fijn als je er zorgeloos van kan genieten doordat alles goed is voorbereid en geregeld. Dank voor je mooie review!

Superprofessioneel

Superprofessioneel, snel geholpen, veel info ook over Canada, prijs was lager dan via de verhuurder zelf. Waar voor je geld, voor onze volgende camperreis komen we zeker terug bij jullie!

7. september 2025

Besvarelse fra Campers Canada

Wat fijn om te lezen! Dank voor de mooie review Sophie! En we helpen je uiteraard heel graag weer bij een volgende camperreis naar Canada, Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland of Europa!

Campers Canada ontzorgt.

Campers Canada, en ook Campers Australië, is een betrouwbare kleinere reisorganisatie. Wat betekent dat zij doen wat zij in samenspraak met jou als klant en reiziger afspreken. Duidelijke informatie over je reis op 1 plek en meer door tips en mogelijkheden toe te voegen.
Wat maakt dat je zo onbezorgd mogelijk op vakantie gaat.

26. september 2025

Besvarelse fra Campers Canada

Precies dat is onze insteek, dat heb je mooi verwoord Angela. Dank voor de mooie woorden, en we vonden het erg leuk je te helpen met de voorbereiding van je camperreis!

Zeer fijne organisatie

We zijn zeer tevreden over Campers Canada.
Prijs kwaliteit is heel goed.
Alle complimenten voor het team, geen vraag was te veel, snelle antwoorden via mail of jullie zochten telefonisch contact.
Alles was goed geregeld, vliegreis, de camper, hotel, reistips, routevoorstel, en alle informatie die we vooraf hebben gekregen. Het is merkbaar dat ze zelf in Canada zijn gewest.
De Camperhuur in Canada verliep zeer soepel.
Ik zou een volgende camperreis weer boeken bij Campers Canada.

24. august 2025

Besvarelse fra Campers Canada

Ontzettend bedankt voor je mooie woorden! Wij vinden het erg leuk zulke terugkoppeling te ontvangen en hopelijk geeft het nieuwe klanten het vertrouwen om met een gerust gevoel hun volgende camperreis bij ons te boeken. Dank voor deze mooie review! En we helpen je uiteraard graag weer op weg bij een volgende camperreis naar Canada (of Amerika, Nieuw-Zeeland, Australië of Europa!)

fijne ervaring

fijne ervaring, goede begeleiding, veel dank

5. august 2025

Besvarelse fra Campers Canada

Dank je wel Michelle, en heel graag gedaan!
En wie weet tot een volgende keer mocht je plannen hebben voor een camperreis naar Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland!

Campers Canada

Campers Canada zorgt voor een vlotte afhandeling. Zij geven correcte en duidelijke informatie. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Je krijgt goed advies door middel van de app Mijn camperreis.

7. august 2025

Besvarelse fra Campers Canada

Dank voor de mooie review, Linda. En wat leuk om te horen dat onze nieuwe reisapp voor onderweg ook goed bevallen is! Hopelijk geniet je nog lang na van je mooie camperreis!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor camper reizen zit je hier goed

Al diverse malen heb ik hier een camper gehuurd.
Bij het eerste gesprek heb je direct het idee, dat je hier goed zit. Ze nemen de tijd voor je geven je allerlei tips.
Alles wordt perfect en duidelijk geregeld: zoals vliegreis, hotels en camper.

1. maj 2025

Besvarelse fra Campers Canada

Een mooier compliment kunnen we niet wensen - dank je wel! Heel bijzonder dat je al meerdere keren ons hebt gekozen om je te helpen met je camperreisplannen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een bedrijf die naar klanten luistert

Dit bedrijf denkt echt met je mee en geeft heel veel advies!
Elke vraag die we hadden werd kundig beantwoord, heel erg fijn!
En zoveel tips en routesuggesties
Gewoon hier je reis boeken!

30. maj 2025

Besvarelse fra Campers Canada

Wat een leuke review - daar worden ook wij blij van! Dank je wel! En als we je weer eens kunnen helpen met een volgende camperreis naar 1 van onze andere bestemmingen, dan helpen we je graag weer Remco!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastische camperreis door West Canada.

Onze vakantie in Canada was mede door Campers Canada een fantastische ervaring. De reis was goed georganiseerd, zowel de vliegreis als de camperhuur.
Ook hebben we veel goede, bruikbare tips gekregen.
De telefonische bereikbaarheid is goed en heel vriendelijke medewerkers. Kortom, we zijn heel tevreden en het is voor herhaling vatbaar.

6. september 2024

Besvarelse fra Campers Canada

Wat fijn om te horen, Paul! Dank je wel voor de mooie review. Heel fijn dat onze hulp je goed geholpen heeft!

Motorhome via Campers Canada

Prima geregeld bij Campers Canada, heldere info over ophalen inleveren en gebruik van de Motorhome.

10. august 2024

Besvarelse fra Campers Canada

Goed om te horen, hartelijk dank voor de 5 sterren en wellicht tot een volgende keer!

Goed geregeld!

Fijne vakantie gehad in Canada! Door Campers Canada was de vlucht, hotels, camper, route, ferry-overtochten en campings erg goed geregeld en daarbij ook nog leuke tips voor onderweg. Echt een aanrader!

19. august 2024

Besvarelse fra Campers Canada

Leuk om te horen! Hartelijk dank voor de mooie review! Graag tot een volgende keer voor een reis in Canada, Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland of Europa.

Echt een aanrader!

Wij hadden onze camper en vluchten bij Campers Canada geboekt. Kundig advies gehad van medewerkers die er duidelijk echt zelf geweest zijn. Ondanks dat we alle campings zelf hebben geboekt kregen we toch een heleboel tips. Ook zetten ze in ons reis dossier allerlei handige tips & tricks en lijstjes over wat mee te nemen etc. Heel goed met ons meegedacht (vooral Ernst!) en reageren snel. Echt een aanrader!

20. juli 2024

Besvarelse fra Campers Canada

Klopt, we zijn zelf ook fan van Canada :) Hartelijk dank voor de mooie review en wie weet tot een volgende keer in Canada, Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland of Europa.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een vakantie gehad om nooit…

We hebben een vakantie gehad om nooit meer te vergeten. De voorbereiding door Campers Canada was tot in de puntjes geregeld: vliegtickets, camper, tips en tops, annuleringsverzekering. Ze hebben alle moeite gedaan om het ons zo makkelijk mogelijk te maken. Kundige, aardige medewerkers die zelf ook ter plekke zijn geweest dus weten waar ze het over hebben.

5. august 2024

Besvarelse fra Campers Canada

Geen moeite is ons te veel inderdaad, hier doen we het voor :) Fijn dat jullie zo'n onvergetelijke reis hebben gehad. Bedankt voor de mooie review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service en fantastische ervaring

Erg fijn reisbureau die onze camper in Canada heeft geregeld. Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam en je wordt overladen met handige tips, reisroutes en inside information over de mooiste plekjes! Ben er wel op tijd bij (liefst voor de jaarwisseling), want de campers en campings raken snel vol in de zomerperiode.

5. juli 2024

Besvarelse fra Campers Canada

Reuze bedankt voor deze mooie review! Goede tip om campings voor de zomer ruim van tevoren te boeken. Graag tot een volgende keer bij Campers Canada, Campers Amerika, Campers Europa of Campers Down Under.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt een aanrader weten waarover ze…Camper rondreis Canada

Echt een aanrader weten waarover ze praten alles klopte.vliegreis,hotel,camper en een persoonlijk dossier aangemaakt met tips en adressen super. Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad.gr Willem en Annemiek.

5. juli 2024

Besvarelse fra Campers Canada

Goed om te horen Willen en Annemiek! Hopelijk kijken er nog lang met veel plezier op terug. Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hadden voor onze vakantie in Canada…

Wij hadden voor onze vakantie in Canada een camper gehuurd via Campers Canada. Alles was uitstekend geregeld. We konden de camper ophalen in Vancouver en weer inleveren in Calgary. De camper die we meekregen was zo goed als nieuw, dat was ook erg fijn. We zijn goed geadviseerd door deze verhuurder en uiteraard hebben we een super mooie vakantie gehad!

19. juni 2024

Besvarelse fra Campers Canada

Canada is prachtig he? En het is helemaal fijn als je dan je reis zorgeloos kunt maken. Goed om te horen dat dat het geval was. Bedankt voor de mooie review en graag tot een volgende keer!

Rondreis BC, Alberta

In eerste instantie wilden mijn vriendin en ik alles zelf regelen, maar uiteindelijk ben ik blij dat we ervoor hebben gekozen om via Campers Canada te boeken. De communicatie verliep vlot en vriendelijk. Ze hebben alles tot in de puntjes geregeld en ons goed voorbereid met uitgebreide tips en informatie over de route en de camper.

4. juni 2024

Besvarelse fra Campers Canada

Super om te horen! We hebben jullie met veel plezier geholpen. Heel fijn dat jullie zo tevreden zijn en genoten hebben van jullie reis!

Rondreis Alaska, BC en Alberta

We zijn net terug van een prachtige rondreis door Alaska, British Colombia en Alberta. We hebben deze reis bij Campers Canada geboekt en mede dankzij hun betrouwbare en goede advies is de reis geworden wat we voor ogen hadden! Een absolute aanrader in het enorme woud van aanbieders.

30. maj 2024

Besvarelse fra Campers Canada

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze dienstverlening én dat jullie zo genoten hebben van het prachtige Canada! Dank voor de mooie review :-)

Læs mere om andre typer anmeldelser.