Brabant Camperverhuur Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

de communicatie bij Brabant Camperverhuur is fijn Ze denken mee en hebben ons redelijk last minute voorzien van een fijne goed verzorgde camper en waren flexibel in onze wens omtrent ophaal... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hele fijne en complete camper gehuurd, nagenoeg alles is aanwezig en camper is heel fijn in gebruik. Bijna 5 sterren. Waarom bijna? Minpuntje was een gedeelte van de aanwezige inventaris. Met name de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Autocamperudlejning

Skrevet af virksomheden

Wij zijn een kleinschalig camperverhuur (familie)bedrijf. Klantcontact voor, tijdens en na de vakantie van onze klanten vinden we erg leuk. Veel klanten uit de regio Den Bosch huren bij ons een camper. Je kunt bij ons een camper huren vanaf maart t/m oktober. Wij verhuren enkel Adria campers die (bijna) nieuw zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid van de campers.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben dit jaar voor de 2de keer…

Wij hebben dit jaar voor de 2de keer een camper gehuurd via Campers Brabant. De communicatie verliep weer heel vlot. Ze reageren heel snel. Met ophalen van de camper hebben we weer goede uitleg gekregen en zijn wij bijna 3 weken op pad geweest. De dakairco van de sundriver elegance T695 was heerlijk koel. De automaat vond mijn man heerlijk rijden. Het was weer een heerlijke vakantie. Tot de volgende keer!

25. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

de communicatie bij Brabant…

de communicatie bij Brabant Camperverhuur is fijn
Ze denken mee en hebben ons redelijk last minute voorzien van een fijne goed verzorgde camper en waren flexibel in onze wens omtrent ophaal en terugbreng tijd.

Het boekingsproces en het contact via app is prettig.

De camper is prima in orde en de basis benodigdheden zijn aanwezig
Wij vonden het fijn dat er voldoende bergruimte aanwezig was in de camper.

Volgende keer zullen we waarschijnlijk weer bij Brabant camperverhuur een camper huren

26. juni 2026

Campervakantie Noorwegen

Wij hadden voor 4 weken een camper gehuurd en zijn daarmee naar Noorwegen ( de Lofoten) geweest. Totaal 7500 km gereden in deze fijne, compleet ingerichte camper. Hij is van alle gemakken voorzien. De uitleg en service vanuit Brabant Camperverhuur is goed. Dus als je een camper wilt huren, gaan dan naar dit bedrijf!

15. juni 2026

Eerste camperervaring

Wij zijn voor de eerste keer een weekje met een camper weggeweest. We hebben wel kampeerervaring maar niet met een camper. We hebben de camper gehuurd bij Brabant camperverhuur. We kregen een nagenoeg nieuwe camper mee. De camper was van alle gemakken voorzien en niet onbelangrijk, schoon. Geert legde geduldig alles uit. Dat was natuurlijk best veel voor een beginner. Tijdens de reis liepen we tegen iets aan dat we niet wisten en hebben via de app aan Geert gevraagd hoe het werkte. We kregen hierop meteen antwoord. Kortom, het is ons goed bevallen en we bevelen Brabant camperverhuur zeker aan. Voor ons is het voor herhaling vatbaar

17. juni 2026

Camper gehuurd

We hebben een camper gehuurd van Geert en dat was een geweldige ervaring!
Bij het ophalen kregen we een fijne en duidelijke uitleg over hoe alles werkte – erg handig, want het was onze eerste keer met een camper. Alles was keurig in orde: de camper was schoon, netjes en compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt.

We hebben enorm genoten van onze trip en het gevoel van vrijheid onderweg.
Dankzij Geert voelde het allemaal heel vertrouwd en gemakkelijk.
Wij huren zeker nog eens een camper bij Geert! 🚐✨

4. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn contact met de eigenaar

Fijn contact met de eigenaar. Er wordt goede uitleg gegeven over het gebruik van de camper.
Dit was onze 2e keer met Brabantcamper verhuur. Zeer tevreden en we komen zeker weer terug.

12. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Brabant Camperverhuur, wil je een onbezorgde vakantie?

Brabant Camperverhuur geeft je een onbezorgde fijne vakantie. De camper die wij wij gehuurd hadden was volledig voorzien van wat je nodig hebt op vakantie. De communicatie vooraf en uitleg van André bij het ophalen van de camper, zorgde voor een goede start. We hebben genoten van het comfort camper en een ontzettend fijne reis gemaakt deze vakantie. Wij prijzen dit bedrijf ook zeer aan als je een camper wilt huren. Top bedrijf!

26. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer nette camper en super service

Zeer nette camper en super service. Hele aardige mensen die je kan bellen of appen als je iets niet weet. De uitleg voor vertrek was duidelijk en uitgebreid en ook terug brengen zeer netjes met de tijden. Mocht ik een camper weer nodig hebben , dan ga ik zeker weer hier boeken. Het is een uur rijden voor ons om hem op te halen, maar dat is het zeker waard.

1. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie via whats app bij…

Goede communicatie via whats app bij ophalen van de camper werd er alle tijd genomen om alles uit te leggen. Ook lag er in de camper nog een duidelijke instructie map
Camper is zeer compleet alles wat je nodig hebt zit erin.
Wij hebben enorme goede ervaring met Brabant camper en komen zeker hier terug voor weer een camper vakantie

11. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijk weekend met de camper

Heerlijk weekend met de camper – tot in de puntjes geregeld!

We hebben een geweldig weekend gehad met de camper! Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg over hoe alle systemen werken. Dat is best veel informatie in één keer, maar dankzij de handige instructievideo’s kun je alles rustig terugkijken – ideaal!

De inventaris is ontzettend compleet, waardoor je niets zelf hoeft aan te schaffen om op pad te gaan. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Dat maakt het reizen met de camper extra ontspannen.

Kortom: alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben genoten en zouden dit zó weer doen!

22. juni 2025

Fijne camper

Mooie jonge campers en van alle gemakken voorzien. Goed afspraken te maken en ze nemen de tijd om alles even goed uit te leggen.

30. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.