Brabant Camperverhuur Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben afgelopen vakantie naar volle tevredenheid een camper gehuurd bij Brabant camperverhuur. Aangezien wij niets wisten van de werking van een camper kregen wij een duidelijke en helder... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze eerste ervaring met het huren van een camper was een groot succes! We zijn twee weken met onze twee kinderen door Frankrijk gereisd en hebben enorm genoten. De camper is modern, compleet inge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hadden voor 4 weken een camper gehuurd en zijn daarmee naar Noorwegen ( de Lofoten) geweest. Totaal 7500 km gereden in deze fijne, compleet ingerichte camper. Hij is van alle gemakken voorzien. De... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hele fijne en complete camper gehuurd, nagenoeg alles is aanwezig en camper is heel fijn in gebruik. Bijna 5 sterren. Waarom bijna? Minpuntje was een gedeelte van de aanwezige inventaris. Met name de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Autocamperudlejning

Skrevet af virksomheden

Wij zijn een kleinschalig camperverhuur (familie)bedrijf. Klantcontact voor, tijdens en na de vakantie van onze klanten vinden we erg leuk. Veel klanten uit de regio Den Bosch huren bij ons een camper. Je kunt bij ons een camper huren vanaf maart t/m oktober. Wij verhuren enkel Adria campers die (bijna) nieuw zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid van de campers.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ideale verhuurder voor campers!

We hebben echt 5 weken genoten van jullie heerlijke camper. Communicatie voor, tijdens en na het huren was erg prettig. De camper is echt van alle gemakken voorzien (tuinstoelen, tafel, bestek etc.) en is hartstikke nieuw waardoor je het bijna geen kamperen meer kan noemen. Een echte aanrader dus. Groet Frans

18. august 2022

Formule 1 weekend Spielberg

Vorig weekend met onze vriendengroep 2 campers gehuurd. Perfect geholpen en alles stond volgens afspraak netjes gereed!!
Volgende keer gaan we zeker weer voor Brabant Camperverhuur.

15. juli 2022

mooie jonge campers

Zeer goede ervaring op gedaan met de goed onderhouden camper van deze verhuurder.
hele complete camper van alle gemakken voorzien.
Uitstekende communicatie en een goede uitleg over het gebruik.

12. juli 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Huren via Brabant camper is een echte aanrader!!

Huren via Brabant camper is een echte aanrader. Mooie, schone en nieuwe campers. Goed persoonlijk contact, bij ophalen en brengen en ook snel via whatsapp als je onderweg vragen hebt. Ophalen en inleveren ook erg goed geregeld. De verhuurder is flexibel, relaxed en denkt goed mee. Wij hebben 2 hele mooie weken in de camper mogen rondtrekken.

1. juli 2022

Top camper gehuurd!

Wederom een topweek gehad, mede door de super camper die door Brabant Camperverhuur is geleverd. Camper van slechts anderhalf jaar jong ontvangen, alles werkt perfect. Uitrustingsniveau van de camper is bijzonder hoog, goede tuinset aanwezig, campingtafel etc etc. Camper is voorzien van mooi zonnescherm en goed bevestigingsmateriaal (stormband etc) waardoor prima te installeren op locatie. Ik raad mensen ten zeerste aan om bij dit bedrijf een camper te huren. Het is onze 2e keer geweest en zal zeker niet de laatste zijn.

16. maj 2022

Een super ervaring

Onze eerste ervaring met een camper was fantastisch. De service van Brabant Camperverhuur is prima. De camper perfect.
We komen zeker een keer terug.

9. maj 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

It was our first camper experience…

It was our first camper experience where the owner explained the every detail for managing the camper. We really enjoyed the cleanliness and the comfort of the camper. Owner was helpful for all questions we had during the trip. Definitely will rent from here for the next experiences.

2. maj 2022
Brabant Camperverhuur-logo

Besvarelse fra Brabant Camperverhuur

Thanks a lot for your review and you and your family are more than welcome!

Geweldig!

We hebben een super fijne vakantie gehad! Onze vakantie begon al zodra we weg reden. Ook met een baby hadden we voldoende comfort en ruimte.
De camper was goed uitgerust, waardoor we snel weg konden.
Het contact met de verhuurder Geert was erg prettig. Voor herhaling vatbaar!

29. september 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top vakantie gehad met deze camper!

Zeer goede ervaring gehad met deze (kleinschalige) verhuurder. We kregen een jonge camper mee. Deze was schoon en technisch goed onderhouden. Ook kwa inventaris grepen we nooit mis. Afspraken worden nagekomen en prettig in de omgang. Duidelijk zelf ook een liefhebber.

31. august 2021
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fantastische vakantie

Fantastische reis gemaakt met mijn 2 grote kinderen, mede dankzij de camper. Door Corona de vakantieplannen omgegooid en een mooie Europatrip gemaakt (Zwitserland, Italië, Frankrijk). Camper rijdt super relaxed, was van veel gemakken voorzien, er misten alleen een paar handige dingen van de inventarislijst.

31. august 2021

Fantastisch !

Nu twee keer een camper gehuurd: in 1 woord GEWELDIG. Lekker ruim en ik mag wel zeggen luxe, alles wat je nodig hebt is aanwezig. We gaan hier in de toekomst zeker nog een keer terug om een camper te huren 👍 Albert & Marjon (Eindhoven)

Betrouwbare verhuurder!

Betrouwbare verhuurder en komt alle afspraken na. De campers zijn bijna nieuw. We hebben het zeer prettig gevonden om met de verhuurder zaken te doen.
Dit bedrijf is een aanrader!

Fantastische campers

Fantastische campers, keurig schoon en zo goed als nieuw. Snelle communicatie en betaalbaar. We hebben echt heerlijke dagen gehad met de camper.

Fijne nieuwe camper

De camper was ideaal voor een reis met onze dochter van 1 jaar. Reserveren verliep vlot, ophalen en terugbrengen ging soepel en de camper is fijn qua indeling en in nieuw staat! Rijdt goed, navigatie en camera zijn erg handig, indeling fijn en super veel berg ruimte.

Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.