Fragtfirmaet overholdte ikke aftalen for afsætning. Ringet til dem x2. 3 pakker leveret over 2 dage, sat på forkert lokation. Firma er orienteret. Sengen: det ville være ønskværdigt, at der var... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
vidaXL er en international online-forhandler, hvor du kan finde alt til dit hjem, have, garage og gør-det-selv-projekter. Vores koncept er baseret på at tilbyde en bred vifte af produkter, der giver folk mulighed for at leve mere for mindre. Ved at bruge simple omkostningsbesparende løsninger, der ikke har en negativ effekt på produkternes kvalitet, er vi i stand til at gøre vores produkter tilgængelige for så mange som muligt. Alle processer fra produktudvikling og køb til marketing, salg, logistik og kundeservice er i vores hænder. Dermed har vi fuld kontrol over vores produkters funktionalitet, kvalitet og priser.
USA
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg valgte jeres produkt, selvom det var dyrere end på boligcenter.dk. Fordi I havde 2-4 hverdages levering. Jeg bestiller den d. 1/8 og modtager først min pakke d. 11/8. Det i sig selv er alt for dårligt. Og så modtager jeg kradsetræet og begynder at skrue op på væggen og samle det i takt med. Og så finder jeg ud af at I også snyder med jeres billedreklame. Huler er det vi valgte denne varer for, da den netop skulle være uden noget indeni, så vores kat kan være der. Og så er der alligevel 2 rør + at det ikke er en firkantet kasse. Det er et bræt foroven og forneden med en stof pose udover med et stk elastik, som nemt kan tykkes over af for eksempel en kat, som kradsetræet jo er til. Det er seriøst for dumt og pinligt at sælge, når man narrer folk til at tro, man får en firkantet ordentlig solid hule med plads i. Jeg er så skuffet over den her side.

Besvarelse fra vidaXL
Jeg bestilte en varer, men fik dagen efter en mail om at de havde annulleret min ordre da varen var udsolgt, og at jeg ville få mine penge tilbage.
Så langt så godt.
Jeg skynder mig, at bestille samme vare bare i en anden farve.
En uge efter modtager jeg så begge ordrer.....
Jeg sender en mail, da det er den eneste måde at komme i kontakt med dem, det er dog så en AI agent der svarer.
Jeg vil vide hvordan jeg sender den ene retur da jeg kun skal bruge en, nu hvor de har sendt mig to, trods mail om annullering.
Jeg mener naturligvis at de skal betale for retur af den varer som de sendte en mail om var annulleret, men det vil de ikke. Det er imod deres returpolitik siger de. Men det er dem der har lavet en fejl ved at sende en mail om annullering.... som jeg så skal bøde for.
I øvrigt er det hele tiden en ny person der svarer, og det virker som om de slet ikke sætter sig ind i hvad der er gået galt.
Så jeg får lov at betale 245,- kr i retur til Polen.
SÅ pas på hvad I bestiller. Ansvar og service er ikke noget de går op i.

Besvarelse fra vidaXL
Fik en sofa til min altan. Bliver for det første leveret alt for sent, selvom der står den er leveret og kun 3-5 dages leveringstid.
Når jeg så skal samle den, knækker flere dele, og flere dele passer ikke sammen.

Besvarelse fra vidaXL
Det er de dårligste håndklæder jeg nogensinde har haft, de er så tynde og kan slet ikke tørre af på huden, de futter så meget at man har fnug overalt. De kan kun vaskes på 40 grader og ikke tåle tørretumbler efter oplysninger på håndklædet- det er “no go” for håndklæder der minimum skal vaskes på 60 grader. Jeg køber dem aldrig mere 😱

Besvarelse fra vidaXL
Ifølge salgs matrialet købte vi en pæn og behaglig sofa, men modtog en ubehalig sofa der ligner skrammel, efter 16 mails og et tilbud på jeg kan få 297 Dkr. ligger den nu i en affaldskontainer. Det var så 3000 kr. lige ud af vinduet.

Besvarelse fra vidaXL
Købte 1 kommode som viste sig at have 18 fejl. Så vil have den returneret og mine penge tilbage. Efter flere mails, forgæves at ringe til dem, skrive med chatrobot som de jo anbefaler, lykkedes det endeligt at få det arrangeret så et transportfirma skulle komme og hente pakken, bekræftelse fra VidaXl og fra Postnord om at pakken vil blive hentet fredag 14 august mellem kl 8 og 17. Jeg er hjemme heeeeele dagen,da kl er 18 har jeg intet hørt eller set fra transportfirmaet 🙁🤔
Det er jo totalt dårlig service. De har fået oplyst mit tlf.nummer op til flere gange i alle de mails der har været sendt og intet hører jeg. Kan kun på det kraftigste fraråde at handle hos VidaXl.

Besvarelse fra vidaXL
Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det, vi bestilte en sofa i velour, i beskrivelsen står der blødt og komfortabelt, dog var ryglænet et stykke metal som der skulle sættes betræk over. - puder der nærmest ingen fylde er i og mega dårlige velcro, kan ikke anbefale.
Virkelig virkelig virkelig dårlig produkt
Kæmpe udvalg, gode priser, fin købsoplevelse. Det eneste lille minus er lidt længere leveringstid end mine sædvanlige webshops.

Besvarelse fra vidaXL
Umuligt at få fat i et menneske, al kontakt er med AI agenter. Leveringstid overholdes ikke og forventet levering opdateres ikke undervejs. Udmærkede produkter til prisen, men det er ikke frustrationerne værd!!
Jeg fik aldrig varen leveret.
Hen på aftenen fik jeg en mail på at de ikke leverede til brofaste øer, men jeg ville få pengene refunderet.
Det er helt, men systemet kunne godt have meldt fra, da jeg indtastede postnummeret.
Nu får jeg mindst et døgns forsinkelse, og det er jeg utilfreds med.
Bestilte et højbed i corden stål, men synes det var af så dårlig kvalitet, at jeg ønskede at sende det retur. Det skulle ikke blive så nemt. Måtte flere gange skrive til dem via mail. Først blev jeg tilbudt en nedsættelse af pris for at beholde varen. Jeg modstod og sagde jeg ønskede en retur label. Den måtte jeg så rykke for adskillige gange. Varen blev til sidst afhentet mod et gebyr på 99kr. 12 dage efter afhentning måtte jeg så rykke for mine penge. Pengene blev endelig tilbageført og som undskyldning tilbageførte de også de 99 kr hvilket er grunden til at I får 2 og ikke 1 stjerne.

Besvarelse fra vidaXL
Jeg købte et mørklægningsgardin, som viste sig ikke at være mørklæggende, da det tydeligt lukkede lys igennem. Varen levede ikke op til beskrivelsen, og der er derfor tale om en klar reklamationssag.
Efter en ekstremt dårlig kundeservice på chatten, hvor medarbejderne lukkede chatten ned for næsen af mig to gange, oprettede jeg en sag pr. mail. Her fik jeg besked på, at jeg selv skulle betale for forsendelsen til Polen (175 kr.), og fik det indtryk, at beløbet ville blive refunderet efter modtagelse.
Nu har vidaXL modtaget varen og krediteret gardinet, men de nægter at betale de 175 kr. for returfragten. Ifølge den danske købelov og EU's forbrugerregler skal en berettiget reklamation ske fuldstændig omkostningsfrit for forbrugeren. vidaXL overtræder her lovgivningen og ignorerer mine henvendelser. Jeg kan på ingen måde anbefale VidaXL og har aldrig oplevet så ringe en kundeservice.
ELSKER min seng fra VidaXL. Den er så god at jeg købte en anden til min søster også!
KUN 4 stjerner, da i samarbejder med GLS. Det var en kamp at få min seng leveret, da GLS har det med at lade som om de ringer på døren, fordi de ikke magter at læsse de tunge pakker ud.
5 stjerner hvis I skifter flyttefirma til et mere kompetent firma. Ellers intet at brokke sig over!

Besvarelse fra vidaXL
Det var en rigtig positivt oplevelse og det er nogen gode produkter

Besvarelse fra vidaXL
Et dejligt bord til min altan jeg nyder at sidde ved det

Besvarelse fra vidaXL
Nemt at navigere på hjemmesiden, stort udvalg af produkter til meget rimelige priser, samt hurtig og korrekt levering.

Besvarelse fra vidaXL
Jeg købte i maj en havelåge, hvilken jeg støbte ned i jorden men opdagede da jeg samlede lågen at låsekassen var defekt! Lavede video og fotos og sendte dem i en mail til vidaXL. De svarede efter nogle dage, at de ikke havde nogen låsekasse på lager! Ellers ingen løsning eller noget fra dem! Skrev til dem 4-5 gange over 1 1/2 måned men ingen løsning på min defekte låsekasse! Tilsidst ville de have jeg skulle sende hele havelågen retur også selvom jeg forklarede dem at den jo var støbt 60 cm ned i jorden! Måtte presse dem og så sendte de 250kr retur og jeg måtte købe endnu en havelåge til 1300kr for at få en ny låsekasse… virkelig dårlig service og forskellige personer som svare på ens mail hvergang, hvilken gør det umuligt at komme frem til en løsning.
Opdatering her to uger efter min anmeldelse. vidaXL ringede og beklagede og sendte herefter hurtigt en ny låsekasse, som de faktisk havde på lager! Nu er den modtaget og jeg har så to havelåger :-)

Besvarelse fra vidaXL
Kan ikke anbefale Vidaxl, det tager en evighed at få leveret sin vare og det på trods af jeg valgte - og betalte for - prioriteret behandling; varen er stadig ikke afsendt her 5 dage efter ordren blev afgivet, og deres chat funktion giver fuldstændig ubrugelige svar (og det selvom man bliver stillet igennem til en ‘rigtig’ medarbejder).

Besvarelse fra vidaXL
Jeg har fået en udendørs bænk leveret fra VidaXL, og det er blevet et dyrt og frustrerende fejlkøb. Det viste sig at være et større samlesæt med nok 100 dele og en 15 siders samlevejledning! Jeg havde betalt en uddannet tømrer for at samle bænken. Tømreren måtte desværre opgive at samle det, da 1. Flere af gevindstængerne, som skal samles med møtrikker, er fejlproduceret, og 2. Brædderne, som udgør stykket, man skal sidde på, er simpelthen leveret i forskellige længder, hvilket både medfører, at bænken ikke får stabilitet og ikke kan samles ordentligt. Dertil kommer at bænken ikke lever op til, hvad man må forvente af kvalitet af en udendørs bænk.
Så både ringe kvalitet og temmelig upræcist udført snedkerarbejde.
Pt er jeg tilbudt refusion på 152 kr (!) Afventer om de alligevel vil afholde returneringsomkostning til en adresse i Polen, et bud de har givet efter min anmeldelse her på Trustpilot. Eller vil jeg køre delene direkte på genbrugspladsen. Køber aldrig hos VidaXL igen.
Må nu ud og købe en ny bænk et andet sted. Det blev et dyrt fejlkøb :-(
Håbløs kundeservice.
Jeg forsøgte at få en forklaring på at min ordre ikke gik igennem trods det at mitid accepterede betalingen.
Efter at have gentaget samme info 3 gange til både ai agenten og support opgav jeg.