Fragtfirmaet overholdte ikke aftalen for afsætning. Ringet til dem x2. 3 pakker leveret over 2 dage, sat på forkert lokation. Firma er orienteret. Sengen: det ville være ønskværdigt, at der var... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
vidaXL er en international online-forhandler, hvor du kan finde alt til dit hjem, have, garage og gør-det-selv-projekter. Vores koncept er baseret på at tilbyde en bred vifte af produkter, der giver folk mulighed for at leve mere for mindre. Ved at bruge simple omkostningsbesparende løsninger, der ikke har en negativ effekt på produkternes kvalitet, er vi i stand til at gøre vores produkter tilgængelige for så mange som muligt. Alle processer fra produktudvikling og køb til marketing, salg, logistik og kundeservice er i vores hænder. Dermed har vi fuld kontrol over vores produkters funktionalitet, kvalitet og priser.
USA
Svarer typisk inden for 2 uger
Forkert produkt, rigtig dårlig behandling/service.
Handler aldrig hos jer igen

Besvarelse fra vidaXL
Intet fungerer. Man kan ikke finde min ordre. Chatten fungerer ikke. Jeg taler med en person et sted i verden der taler et elendigt engelsk. Efterfølgende får jeg mails fra 5 forskellige personer i “ kundeservice” der spørger efter den samme dokumentation 5 gange, selvom den bliver sendt første gang den 1. Kundeservice medarbejder spørger efter den. De skriver på engelsk, svensk og til sidst på dansk. De kan ikke finde min ordre, men mobilepay træk kan de godt lave. Det må de bare ikke hvis de ikke kan sende min ordre. Håbløst foretagende. Foreslår man holder sig væk indtil de får styr på deres kundeservice som er helt uacceptabel elendig!
Fin service og lynhurtig ekspedition!
Thomas

Besvarelse fra vidaXL
Bestilte træmøbler til haven i teak
Varen levede helt op til forventningen. Hurtig levering!
Ikke noget at klage over!

Besvarelse fra vidaXL
Købte en “garage” til min mand i fars dags gave, så hans robot plæneklipper kun stå i læ.
Men i dag 23/8 er det ene plade til tage knækket af.
Det synes jeg ikke så godt om.
De pakkede vores ordre forkert, så vi ikke kunne holde min søns 13 års fødselsdag 😡😡😡. Jeg vil ønske at man kunne give 0 stjerner

Besvarelse fra vidaXL
Gode produkter - god service og hurtig levering...
Gode priser for god kvalitet..., handler altid hos vida xl

⭐ 1 stjerne – skuffende produkt og elendig kundeservice
Jeg er virkelig skuffet over både produktet og den måde, Boligcenter. Dk visa xl håndterer reklamationen på.
Kattetræet lever slet ikke op til billederne og beskrivelsen på hjemmesiden. På billederne ser det solidt, pænt og langt mere gennemført ud, men i virkeligheden fremstår det billigt, dårligt udført og af en helt anden kvalitet end forventet. Det er især frustrerende, når man netop har købt produktet ud fra de billeder, der bliver vist på hjemmesiden.
Det værste er dog kundeservicen. Jeg oplever, at mine henvendelser ikke bliver taget seriøst, og processen omkring reklamationen er både besværlig og frustrerende. Når et produkt ikke svarer til det, man er blevet præsenteret for, forventer jeg, at virksomheden tager ansvar og finder en ordentlig løsning.
Jeg synes simpelthen ikke, at det er acceptabelt at markedsføre et produkt på en måde, der giver et markant bedre indtryk af kvaliteten, end det man faktisk modtager.
Jeg kan derfor på ingen måde anbefale at handle hos Boligcenter. dk. / Vida xl Jeg kommer i hvert fald ikke til at handle der igen.

Besvarelse fra vidaXL
Har købt en lyskæde hvor det viser sig at nogle pærer er sprunget. Har forsøgt at få fat i dem på live chat, men de skal bruge 6 dage til at finde ud af noget..
Helt ærligt det er da bare sende en retur label eller giv pengene tilbage. Jeg hører nok ikke mere før jeg selv skruer bissen på.
Opdatering efter denne anmeldelse blev jeg kontaktet og har fået kompensation, og det gik hurtigt.
Derfor får de en bedre anmeldelse.

jeg er glad 🙂
hurtig levering 🚚 gode vare intet at komme efter bestiller gerne igen 👍🏻⭐️👍🏻
PS. som det eneste ville det være dejligt med personlig personlig kundeservice 🙏🏻

Besvarelse fra vidaXL
Jeg finder skoreoler på hjemmesiden. Uden at tænke tror jeg det er gammelt træ, når der skrives konstrueret gammelt træ og vælger at bestille og betale disse til levering. Leveringen gik uden problemer. Reolerne er virkelig grimme. Træ med påklistret materiale i stil med plastic der ligner gammelt træ. De vejer 14,8 kg pr stk. Jeg vælger at ville returnere dem. Modtager brev om at jeg selv skal bekoste returfragt. Hos GLS kan jeg læse at det koster 355 kr at sende en pakke til returadressen i Polen, dvs 710 kr for begge 2. De er købt for 848 kr. Så det vælger jeg ikke at gøre. I stedet for dette kan jeg få en voucher på 190 kr eller en delvis refundering på 85 kr. Historien taler for sig selv. Der handler jeg ikke igen

Besvarelse fra vidaXL
Vi har købt en seng online på vidaXL. Ved montage af sengen konstaterer vi at leverancen ikke er komplet (den ene side af sengen er forkert). Vi været i kontakt med kundeservice på mere end 30 mails, uden de har kunne hjælpe med afklaring. Hverken eftersendelse af manglende komponent, returnering eller refundering er en mulig. Det er helt åbenlyst AI svar fra kundeservice, hvor det er komplet umuligt at komme i kontakt med en rigtig medarbejder om at få løst problemet. HOLD JER LANGT VÆK!
Jeg købte et sæt grå håndklæder i forskellige størrelser, det ene badehåndklæde var desværre en anden grå farve. Hurtig levering.

Besvarelse fra vidaXL
Jeg har læst flere meget kritiske anmeldelser af dette firma.
Jeg er ikke enig med dem.
Her kommer mine betragtninger;
1) Prisen er meget lav
2) Leveringstiden er kort
3) Hjemmesiden er overskuelig og købsprocessen nem
4) Varerne er i absolut acceptabel kvalitet og de fungerer efter hensigten.
Konklusion:
I forhold til prisen er det efter min mening gode varer.
Det er dog klart, at man ikke kan forvente luksuskvalitet til så lave priser. Det bør man kunne sige sig selv.
Men en OK middelvare, hvor alle kan være med er nu heller ikke så ringe endda.

Besvarelse fra vidaXL
Bestilte en parasol. Fik 100 dele som jeg selv skulle samle. Dårlig vejledning og iøvrigt umuligt at samle selv. På hjemmesiden var den afbilledet med at stå på egen fod. Det kan den på ingen måde - den vælter. Så hvis den skal bruges skal jeg også have parasolfod og der stod intet om, at det var nødvendigt. Leveringstiden heller ikke imponerende. Handler her ALDRIG igen.

Besvarelse fra vidaXL
Bestilte to skamler til haven - og de levede helt op til vores forventninger.

Besvarelse fra vidaXL
Havde bestilt et markise gulvtæppe til vores campingvogn. Forsendelsen af pakken gik okay hurtigt, men selv tæppet levede ikke op til billederne og beskrivelsen, meget tyndt materiale og der var også fejl i det, og pga de håbløse retur regler firmaet har, har jeg opgivet og sende retur, det er både for dyrt og for besværligt. Kan overhovedet ikke anbefale og handle der.

Besvarelse fra vidaXL
Gode produkter og priser samt hurtig levering.

Besvarelse fra vidaXL
vidaXL Endebord Sort eg 40,5 x 40 x 45 cm Konstrueret træ.
Utrolig dårlig kvalitet, fyldt med hakker, ridser, og små maling reparationer, ud over dette er det skævt når man samler det.
Ufattelig at man har samvittighed til at sælge så dårligt et produkt.
Jeg fik tilsendt et nyt endebord, men det er samme problemer, og skæv ved samling nøjagtig de samme steder, så det tyder på at kineserne ikke har kontrolleret det de står og laver.
Jeg gider ikke bruger mere tid på at få sendt en ny, det ender i samme resultat.
Opdatering.
Har nu fået det halve af mine penge retur, ikke den store hjælp når man har fået hele 2 varer der ikke kan bruges til andet en affald, de tilbød mig også at sende endnu et ubrugeligt endebord, hvis jeg sendte det sidste jeg fik retur🫣
Opdatering til svar fra VidaXL.:
I var i kontakt med mig, men nej i kom ikke med en løsning, i ville sende mig endnu et nyt endebord, som helt sikkert ville have samme fejl som de andre to, og for at få det tilsendt, skulle jeg sende det jeg modtog sidst retur.
I gav mig så rabat på endebordet, hvilket jeg ikke synes er ok, i har sendt mig 2 ubrugelige endeborde, den eneste rigtige løsning i mine øjne, er fuld refundering.