bohužel mi v poslední objednávce ( 2x křeslo+stolek) přišlo jedno křeslo s odřenou barvou kůže. Kontaktovala jsem dvakrát vaše obchodní oddělení s žádostí o vyřešení problému a to o výměnu kus za kus... Se mere
Virksomheden har svaret
Objednal jsem zde knihovnu. Knihovna přišla ve dvou zásilkách, v rozdílu asi týdne (Přesně si už nepamatuji). Přiznám se, že jsem si teprve po objednání hledal recenze a ty mne docela vyplašily.Ni... Se mere
Virksomheden har svaret
Komunikace s obchodem skvělá, zboží doručeno, jak slibují. Kvalita výrobků pokulhává. Objednala jsem si pelech pro psa, vlastní montáž (pelech je dřevěná konstrukce), návod s chybami. Podložka pro psa... Se mere
Virksomheden har svaret
Paraván chci použít k rozdělení velké místnosti, ale až po úpravách v bytě. Zatím ho mám jen složený, na přenesení je lehoučký, ale nestojí na určeném místě. Balík došel pečlivě zabalený, nepoškozený.... Se mere
Virksomheden har svaret
vidaXL je mezinárodní internetový obchod, kde najdete vše, co potřebujete pro svůj dům, zahradu, dílnu a kutilské projekty. Náš koncept je založený na nabídce širokého sortimentu produktů, které lidem umožňují „žít lépe za méně“. Použitím jednoduchých úsporných řešení, která nemají negativní vliv na kvalitu výrobků, jsme schopni zpřístupnit naše produkty co největšímu počtu lidí. Všechny procesy od vývoje a nákupu produktů, přes marketing a prodej až po logistiku a služby zákazníkům jsou v našich rukou. Tímto způsobem si udržujeme plnou kontrolu nad funkčností, kvalitou a výrobními náklady našich produktů.
Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra vidaXL
I order bed, it looks like on website, its nice but I had to fix it because the side panels were moving apart. so I had to buy metal plates and place them behind the side cell to keep it from rolling away. let's see how long it lasts

Besvarelse fra vidaXL
Jsem velmi nespokojená, materiál ze kterého je to vyrobeno není rozhodně tak pevný jak píšete, celá deska za zrcadlem je oprýskaná a ošklivá a jak je tam ta spára za zrcadlem, tak je vidět až moc a vypadá to otřesně

Besvarelse fra vidaXL
The product was very difficult to build, wrong holes, missing holes.

Besvarelse fra vidaXL
Došla objednávka najednou a vice skříněk to je super.Trochu na sebe nezavazuje vzor... starého dřeva...na obrázku vypadá lépe... ale jinak spokojenost.

Besvarelse fra vidaXL
Objednaná relaxační křesla na obrázku vypadají mohutněji. Polstr je velmi slabý. Konstrukce tlačí na záda. Tvrdší sezení

Besvarelse fra vidaXL
Přiznám se, že jsem si teprve po objednání hledal recenze a ty mne docela vyplašily.Nicméně zboží dorazilo a je vcelku cajk(až na malé mouchy).
Prakticky to hlavní,co bych výrobku vytknul jsou samolepící kolečka - krytky šroubů, které nedrží a stále je nacházím na zemi kolem knihovny. Barva je hezká, rustikální a to jsem přesně chtěl.

Besvarelse fra vidaXL
Zboží bylo poškozené a reklamace není řešena.

Besvarelse fra vidaXL
Koberce mate krasne, ale naprosto nechápu to baleni do krabic a nechapu ze si nestezuje každý, i pri dodrzeni instrukci se koberec proste nikdy uplne nenarovna a bude pomackany, jeste k tomu kdyz je ze spoda gumovy.

Besvarelse fra vidaXL
Zboží přišlo rychle, dobře zabalené, tapety jsou super, hezký se s nimi pravěku, vypadají jako na obrázku.

Besvarelse fra vidaXL
Zboží přišlo pozdě. Kvalita zboží neodpovídá ceně.

Besvarelse fra vidaXL
Pěkný nábytek za dobré ceny a rychlé dodání. Dobrá komunikace. Jsem spokojený.

Besvarelse fra vidaXL
Rychlá příprava po objednání, rychle odesláno a brzké dodání.

Besvarelse fra vidaXL
Samotný "ratan" je jen levný, křehký plast, který se láme už při montáži. Když jsem to chtěla vrátit, zjistila jsem, že poštovné zpět do zahraničí je dražší než celý stůl. Komunikace s podporou je jen přes automatické zprávy. Vyhozené peníze za nekvalitní čínský šmejd

Besvarelse fra vidaXL
U vás jsme koupili dvě noční stolky.
Na dopravu po Česku (do Prahy) jsme čekali týden… no dobře, to bychom ještě přežili.
Ale montáž?Tu jsme s manželem dělali tři dny.
Ten, kdo navrhl tento systém, musí lidi opravdu nenávidět. Děkujeme, že jste nám připomněli,
že nábytek je potřeba kupovat pouze v IKEA.

Besvarelse fra vidaXL
Reklamace kterou jsem podaval byla nakonec kladne a rychle vyrizena.

Besvarelse fra vidaXL
Rychlé dodání, jedna nožka u zahradního dřevěného nábytku neměla předvrtané díry a bylo ho tak obtížné sestavit, ale nakonec jsem to zvládla.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.