Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger! Fra dag ét har det været en fantastisk oplevelse. Lasse var ikke bare dygtig, men også enormt tålmodig og god til at skabe en tryg stemning, så jeg aldrig... Se mere
En kammerat og Jeg startede på Køge Bugt Køreskoles MC-Turbohold d. 1 april og gennemførte på én måned. Hele holdet bestod teori og køreprøve første gang. Og vi stod så alle med et kørekort d.... Se mere
Jeg valgte at tage mit MC kørekort ved Køge Bugt MC køreskole/Viby Trafikskole og det har jeg absolut ikke fortrudt! Jeg troede aldrig jeg skulle lære at køre MC, skifte gear mv., men Lasse forstår... Se mere
Når du skal ud i trafikken i bil eller på MC, er det vigtigt, at du får en ordentlig og professionel undervisning. Vi sender dig til teoriprøve efter typisk ca. 4-6 uger - og til køreprøve efter ca. i alt 7-10 uger. Vi har en høj beståelses- og tilfredshedsrate, fordi vores undervisning lever op til gældende lovkrav, og fordi vi ikke går på kompromis med vores faglige standard eller vores elevers sikkerhed. Og så sætter vi en ære i at sende glade og dygtige elever ud på vejen!
Husk Smilet.
Kan kun anbefale Vibytrafikskole til alle der vi have et mc kørekort.
Husk smilet
Husk smilet er en sætning som man tit hører fra Lasse.
Lasse er en meget passioneret kørelærer der går meget op i trafiksikkerhed og sørger for, at give eleverne en god undervisning samt at alle har det godt på holdet.
Jeg tog selv kørekort til mc sidste år hos Viby trafikskole. Jeg fik ham anbefalet og jeg har selv anbefalet ham til flere.
Bo Johnsen
Køgevej 200
Super god kørelærer
Han er den bedste og sjoveste kørelærer jeg har haft, også den eneste...
Super sjov kørelære
Tog MC kort hos Lasse i starten af april måned, aldrig har jeg haft så sjov teoriundervisning, tiden flyver afsted.. Han er god til at lære fra sig og tager sig al den tid man nu har brug for.. Køreundervisningen var også rigtig god og man føler sig hurtigt fortrolig med tingene.. Kan KLART anbefales..
Super oplevelse
Til dig som skal have kørekort til MC er Lasse den helt rigtige.
Han gør teoritimerne sjovere end et stand-up show, mens han er dybt alvorlig og får banket tingene ind i de rigtige kasser bag den til tider tykke skal omkring hjernen..
Og på vejen føler man sig i trygge hænder. Også her bliver der gentaget de vigtigste ting gang på gang så man til sidst føler sig tryg ved at sætte sig op på de 2 hjul.
Alt dette gøres med det største smil :-))
Så bestod teori og køreprøve 1. gang..
Han ved hvad han snakker om og kan kun varmt anbefales!
Kanon Mc køreskole
Hey Lasse
Lige en hilsen fra en Mc elev der ALDRIG har kørt på 2 hjul før jeg meldte mig til Mc kørerkort.
Lasse formå at styrke ens tillid til at kunne kører på Mc
Har aldrig ejet eller kørt på en knallert M.m.
jeg tilmeldte mig netop til Vibytrafikskole, fordi de kunne tilbyde ca. 3 ugers forløb ( afhængigt af hvor hurtig du har læge erklæring)
fra min start i midt/start maj og afsluttende køreprøve d10/6-2015
Lasse gør undervisningen fra kedelig til en munter og lærerig måde så alle forstå hvad der skal til.
Min nervøsitet var netop på Mc
men en rolig og beroligede snak både personlig og i øresneglen, blev jeg kun "væk" 1 x,
jeg har altid været missundelig på dem der kørte ( datid ) på Mc, og syntes det er en fed livsstil, men turde ikke.
Jeg er Lasse meget taknemlig, for at netop jeg kunne bestå en Mc køreprøve, og kan kun anbefale andre til at vælge Lasse som JERES Mc kørelærer.
Alt dette er jo ikke gratis.
Ja Lasse/Vibytrafikskole er dyrere, en andre Mc køreskoler, men er godt givet ud, ud over at bestå 1 x i Tp & Kp,
gør Lasse også mere ud af sikkerheden, og køreegenskaber
så næste x, der skal kontra styres tænkes, der med et smil, på hvordan Lasse fik BANKET det ind i knolden på mig ( er lidt tykhovedet )
Så værre den der hilser ( venstre hånd ) på andre Mc´er
Robert Jørgensen
kløvervej 18. 1 tv
4600 Køge
Bedste køreskole.
Da jeg i en relativ sen alder valgte at skulle have kørekort til bil, ville jeg gerne have en meget tålmodig kørelærer. En veninde af mig havde kort forinden taget MC kort og mente bestemt at Lasse ville være den helt rigtige. Det fortrød jeg bestemt ikke. Både teoritimer og køretimer var en fornøjelse. Havde ikke forstillet mig at det kunne være så sjovt. Dette gjorde at al undervisning blev nemt at forstå. Så når min yngste datter om kort tid skal have kørekort, er det helt sikkert hos Lasse kortet skal tages.
Fantastisk og glad kørelærer!
Super kompetent og især smilende kørelærer! Jeg havde ikke selv meget styr på mine ting, men det havde min kørelærer, Lasse! Derfor følte jeg mig meget tryg igennem hele forløbet! Lasse forklarer tingene til teori så man forstår det, og man falder ikke i søvn foran en eller anden pc under teori-undervisningen. Han er glad og smilende og man bliver i super godt humør af at tage kørekort her! Denne køreskole kan klart anbefales!
Fabelagtig undervisning !
Her en kørelærer, der lægger meget vægt på sikkerhed og manøvredygtighed, når man skal ud og færdes i trafikken. Lasse Grandjean brænder virkelig for dét, han laver, og underviser bestemt og samtidig nænsomt, så man aldrig et sekund tvivler på egne evner. Han formår at støtte og opmuntre, og så underviser han i teori så man forstår det og kan huske det. Jeg medgiver gerne mine varmeste anbefalinger, du kan trygt tage dit kørekort - både til bil og MC- hos Viby Trafikskole :-) / Birgit Olsen
Bedste køreskole!!!
Jeg har gennem tiden taget kørekort til alle kategorier, men det er helt klart min erhvervelse af mit MC kort, hos Viby trafik skole, jeg husker bedst.
Ejeren Lasse underviser på en måde der der får det hele til at virke overkommeligt og let, med en hel del humor. Dette gør teoritimerne til en knab så "kedelig" affære. Jeg kan varmt anbefale Viby trafik skole til alle der går med tanker om at starte på kørekort.
Alt klappede
Tog MC-kort hos Lasse. Alt klappede fra første færd. Teorien bliver forklaret, så den er til at forstå - og bestå. Prøverne blev bestilt i god tid og præcis når man havde brug for dem, så ikke var ventetid. Professionel, forudseende, pædagogisk og ikke mindst utroligt vidende. Heri blander man humor or personlighed.
Og alle bestod første gang... det er vist mere reglen end undtagelsen for Lasses elever.
Kan kun anbefale Lasse på det varmeste.
Meget kompetent, venlig og imødekommende MC-kørelærer.
Hele holdet bestod teori og køreprøve første gang.
Og vi stod så alle med et kørekort d. 1 maj.
Lasse Grandjean, tidligere MC Politi køresagkyndig og teorilærer er klart anbefalingsværdig.
Han forstår, at gøre de svære og til tider trættende teori og køretimer til en leg.
Køge Bugt Køreskole aka. Viby Trafikskole - 5 point ud af 5.
Verdens bedste kørelære
Lasse er absolut den man kommer nærmest på den bedste , han lytter og forstår en , taler ikke til en som om man er dum men forklarer derimod så man ikke laver fejl ..
Vil helt klart anbefale ham !
Grundig trafikskole, der gør en sikker på vejen!
Til alle, som læser denne anmeldelse.
Viby Trafikskole er helt klar anbefalelsesværdig.
Undervisningen foregår (modsat mange andre steder) ikke på computer. Men man sidder ved hver teori undervisningsgang og ser en film om trafikregler. Derefter snakker man om den; gennemgår eksemplerne i filmen, hvilke regler der gælder og spørgsmål til reglerne bliver besvaret. grundigt af Lasse.
Hver gang afsluttes også med en prøve, så man fokuserer på sine fremskridt og så man ved, hvordan ens fremskridt skrider frem ift teoriprøven hos politiet.
Bøger kan også lånes af Lasse, hvis man vil læse videre derhjemme. Og desuden får man en lille huskebog samt adgang til en hjemmeside, der øver en til teoriprøven.
Pratisk er Lasse en "gentagelsernes mand". Hvis man begår fejl, så får man det at vide og forklaret, så man, næste gang, ikke er i tvivl om, hvad man kunne have for at have undgået den.
Det er utroligt brugbart i eftertiden, når man har fået kørekortet og man kører alene, da regler og gode råd er blevet printet godt ind i hukommelsen.
Både teori og køreprøve blev bestået i første hug. Takket være, at Lasse havde gennemgået teorien grundigt og at han ikke stressede på med kørelektionerne. Jeg fik, hvad jeg havde brug for af timer. Det samme gjorde de andre på holdet, og det tæller!! :) Der bliver ikke hunset med en, bare fordi man ikke føler sig helt sikker som chauffør.
Køreteknisk anlæg er lige før køreprøven. Man er en god og forsvarlig chauffør, når man kommer på køreteknisk anlæg. Og det er vigtigt, at chaufføren er sikker i bilen samt kørslen. :)
Jeg havde det svært med ikke at blive forvirret af indtryk og regler til at starte med. Men Lasse guidede mig sikkert igennem problemerne og hørte på, hvis jeg blev for overvældet.
En forstående, lyttende, forklarende, grundig lærer.
Jeg anbefaler Viby Trafikskole med klapsalve ! :)
Meget træfsikkert valg til kørekort :O)
Hej alle.
Har lige taget MC-kørekort hos Viby Trafikskole v/ Lasse Grandjean.
Stor beståelsesprocent og for mit vedkommende teori/praktisk prøve i første hug.
Han lærer dig teori og praktisk kørsel og har en meget praktisk indgangsvinkel til kørslen - så skal prøverne nok bestås.
Lasse er altid frisk og glad og besvarer alle spørgsmål på en ordentlig måde (selv de dumme spørgsmål selvom de jo ikke findes).
Der blev lagt stor vægt på sikkerhed og køreteknik og Lasses undervisning kan helt klart anbefales.
(PS teorilokaler i Viby og Køge - jeg kommer selv fra Køge)
Claus