Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger! Fra dag ét har det været en fantastisk oplevelse. Lasse var ikke bare dygtig, men også enormt tålmodig og god til at skabe en tryg stemning, så jeg aldrig... Se mere
En kammerat og Jeg startede på Køge Bugt Køreskoles MC-Turbohold d. 1 april og gennemførte på én måned. Hele holdet bestod teori og køreprøve første gang. Og vi stod så alle med et kørekort d.... Se mere
Tog MC-kort hos Lasse. Alt klappede fra første færd. Teorien bliver forklaret, så den er til at forstå - og bestå. Prøverne blev bestilt i god tid og præcis når man havde brug for dem, så ikke var... Se mere
Jeg valgte at tage mit MC kørekort ved Køge Bugt MC køreskole/Viby Trafikskole og det har jeg absolut ikke fortrudt! Jeg troede aldrig jeg skulle lære at køre MC, skifte gear mv., men Lasse forstår... Se mere
Når du skal ud i trafikken i bil eller på MC, er det vigtigt, at du får en ordentlig og professionel undervisning. Vi sender dig til teoriprøve efter typisk ca. 4-6 uger - og til køreprøve efter ca. i alt 7-10 uger. Vi har en høj beståelses- og tilfredshedsrate, fordi vores undervisning lever op til gældende lovkrav, og fordi vi ikke går på kompromis med vores faglige standard eller vores elevers sikkerhed. Og så sætter vi en ære i at sende glade og dygtige elever ud på vejen!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Helt igennem fantastisk oplevelse!
Vis man vil have en dygtig kørelære som er glad og smilede hver dag man er ude og køre med ham, skal man sgu vælge Lasse.
Vis man tager sit kort hos Lasse føler man sig velkommen og man er bare godt tilpas.
En ting jeg fandt jeg rigtig godt kunne lide var at han ikke brugte computere til sin undervisning og så bare gik ud og drak kaffe eller andet, han blev hos os, hans elever, og fortalte os om tingene vi skulle vide men han testede os så efterfølgende for at se om vi hørte efter.
Når man er ude og køre med ham er det rart for han snakker om hvordan man har det og er general rigtig hyggelig hvilket gør at man ikke er nær så nervøs, og det synes jeg sgu bare er dejligt.
Så vis man vil have en kørelære der er alle pengene vær så er der sgu ikke andre end Lasse og jeg kan kun give ham varme anbefalinger til alle der skal til at tage kortet.
Anders Nielsen.
Dygtig kørelærer
Super kyndig vejledning og indlæring. Hos Lasse går det stærkt og bliver aldrig kedeligt. Frygt ikke at blive tabt: Lasse far har styr på det skidt. Hos Lasse bliver man ikke glemt. Og man vil helt sikkert heller ikke glemme Lasse 😉 Husk smilet og kør ordentlig.
helt i top
Vil du gerne have en kørelærer som giver sig 100% når det handler om dit MC-kort? Så skal du vælge Lasse, for han gør et super stykke arbejde, og er altid klar på fis og ballade. Kede sig kommer man aldrig til i selskab med ham :-)
Fantastisk
Lasse er manden, hvis du ønsker at lærer at køre på MC!!
Bedre får i det ikke.
Har lige erhvervet MC kort hos Lasse og kan kun skamrose ham for den han er. En helt igennem dygtig, glad, sjov og energisk lære der faktisk kan lære fra sig så alle forstår det.
10 svin herfra og husk smilet :0)
Super effektivt, professionelt, sjovt og hurtigt forløb. Kan kun anbefale det.
Plads til sjov og ballade, og rart med en kørerlærer der brænder for sit fag og sætter en ære i at få alle igennem.
MC kørekort
Jeg har været på et turbo hold hos Lasse Grandjean og jeg har været mere end fuldt tilfreds!! Lasse's positive attitude og humoristiske tilgang til undervisningen, har gjort at man hele vejen igennem har følt sig tryg og klar til de ting der skal til for at nå målet.
Jeg kan til enhver tid varmt anbefale at tage kørekort hos Viby Trafikskole. Jeg har gennem flere kørekort kategorier tidligere, haft 6 kørelærere og Lasse er klart dér jeg har følt mig bedst klædt på!!
Jeg vil fremover altid huske smilet i trafikken;-)
Husk smilet
En anbefaling i allerhøjeste grad herfra. Jeg har taget kørekort kat B hos Lasse. Gennem hele forløbet har man kun én teori- og kørelærer, Lasse. Hans evigt positive attitude og grundighed i undervisningen gav mig tro på mig selv som bilist, trods jeg inden forløbet ikke troede på jeg nogensinde skulle være tryg ved at køre bil. Hos Lasse foregår teoriundervisningen i trygge rammer hvor der er tale om undervisning af Lasse selv fremfor computerkursus. Dette resulterede for mig i en stor teoretisk forståelse. Selve kørslen er let at overskue, og der er mulighed for at tage sig god tid og lære at køre bil på en sikker og tryg måde. Det er værd at nævne Lasses motto: "Husk smilet", for netop humoren og køreglæden har spillet en stor rolle for mig som elev på Viby Trafikskole. Både teori- og køreprøve var for mit vedkommende bestået i første forsøg, for hvilket Lasse skal æren.
Køreskolen fortjener 5 stjerner for et fantastisk forløb
Helt klart anbefalelsesværdig køreskole
Super undervisning både teori og praksis. Lasse er tålmodig og rigtig god til at lære fra sig. Helt klart et sted jeg vil anbefale andre at tage deres kørekort. Lasse formår at give en 100 % tro på, at man sagtens kan klare tingene, og det giver ro, især når man når til prøverne. Der er altid et smil på læben og godt humør, når man er i selskab med Lasse, og så bliver det pludselig en fest at tage sit kørekort :-)
Husk smilet😃
Lasse er super dygtig til at lære fra sig, og forstår at gøre undervisningen sjov og spændende
Klart en anbefaling herfra👍🏼
Altid glad :D
Jeg havde Lasse som kørerlærer i foråret 2015, utrolig at en kørerlærer kan være sådan en god humørspræder, selvfølgelig altid godt humør:D
Selvom man skulle igennem en masse kedelige teoritimer, gik det så stærkt når humøret var i top!
Uden tvivl 5 stjerner her fra:D
Stor tak til lasse
Har i dag bestået kørerprøven til Mc. hos vibytrafikskole. Den praktiske og teoriprøven i første hug. Hos lasse tager det ca. 6 uger fra start til slut. super dygtig kørerlærer med masser af tålmodighed og faglig stolthed. For Lasse er det ikke bare et job han lever og ånder for det han laver. Når jeg nu til foråret skal ud at kører ideallinier og undvigemanøvre vil jeg nok lige sende lasse en tanke Tak for din tålmodighed med mig. Hilsen søren Madsen
Tålmodig og dygtig kørelære!
Fremragende til at lære fra sig! Godt humør og sjov undervisning! 😊
Mor og datter på udebane
Så fik vi det sgu det kørekort :-)
Med stor tak og tålmodighed af Lasse, ham man elsker og hade eller hader og elske - ham der har været vores gud eller vores mareridt om natten - ham der har været tredjehjul i parforholdet:-) men ham der virkelig gav sig tid til to tosser bag rattet.
Lasse er en rigtig dygtig kørerlærer der både kan lære en ung og en gammel kone og køre bil.
Mor bestod i første hug både teori og praktisk prøve, datter første gang teori og anden gang i praktisk prøve (med kun 2 ekstra lektioner).
Også en stor tak til Lasse´s kone Bernadette for at hun kan holde ham og hans evindelige kommentarer og "dårlige" vittigheder ud, uden hende sikkert ingen Lasse - ihvertfald ikke med det humør og gåpåmod som han ligger for dagen.
Tak Lasse, og tak for de sidste små 3 måneder - Vi kan kun anbefale andre og ta´deres kørekort hos Lasse.
1000 Kærlige Hilsenér
Frederikke & Monica
Fantastisk sted at tage kørekort!
Jeg har taget bilkørekort hos Lasse og han har virkelig styr på det. Han gør meget ud af undervisningen, så man både lærer det og samtidig gør han undervisningen sjov, så man går aldrig fra teori uden et smil på læben. Viby Trafikskole kan klart anbefales! :-D
Kan helt klart anbefales!
Lasse er helt klart den bedste Kørelærer på market. Han er meget profesionel, ærlig og ved hvad han snakker om. Lasse er en meget glad Kørelære som altid har et smil på læben. Da jeg startede på holdet havde jeg ingen forstand på teori eller praktisk ang. Bil, Med Lasse som Kørelærer bestod jeg første gang i terio og første gang i praktisk. Kan helt klart anbefales derude!
Kan anbefaledes til alle!!
Lasse er en køre lære i verdens klasse. Ikke nok med han har styr på hvad han laver så gør han undervisning sjov sammen tidlig. Jeg kom fra en køreskole der havde snydt mig i hoved og i ***, så jeg havde ikke rigtig styr på så meget, men jeg var så heldig at Lasse gad at tage mig (jeg kommer helt fra Valby af). Men Lasse lærte mig så at køre bil på 3 kørelektioner så jeg gik op til køreprøven og bestod første gang.
(Jeg har og hørt en lillefugl synge om at han ikke har haft nogen der har dumpet i år) KAN HELT KLART ANBEFALDES.
Super fedt sted at tage kørekort
En sjov kørelære der gør meget ud af undervisningen. Jeg har taget både traktor og bil kørekort hos Lasse og jeg kan sige han har sgu styr på det. Derudover bliver der taget stor hensyn til eleverne, så de nemt og hurtigt kommer videre i forløbet.
Perfekt til både traktor og personbil
Jeg har taget kørekort til både traktor og personbil hos Lasse, teoriundevisning er meget overskuelig og det praktiske, ja det fungere altså også bare. Lasse ved lige hvordan han skal få den enkelte elev smertefrit igennem hele forløbet!!
God og relevant undervisning
Lasse er en dygtig og meget engageret underviser, som evner at kæde teorien sammen med praktik. Samtidig er teori-/køretimerne aldrig kedelige, men sjove uden at være useriøse. Jeg synes at have fået en rigtig god introduktion og lært vigtige teknikker for/til at leve langt og lykkeligt liv som motorcyklist.