Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger! Fra dag ét har det været en fantastisk oplevelse. Lasse var ikke bare dygtig, men også enormt tålmodig og god til at skabe en tryg stemning, så jeg aldrig... Se mere
En kammerat og Jeg startede på Køge Bugt Køreskoles MC-Turbohold d. 1 april og gennemførte på én måned. Hele holdet bestod teori og køreprøve første gang. Og vi stod så alle med et kørekort d.... Se mere
Tog MC-kort hos Lasse. Alt klappede fra første færd. Teorien bliver forklaret, så den er til at forstå - og bestå. Prøverne blev bestilt i god tid og præcis når man havde brug for dem, så ikke var... Se mere
Jeg valgte at tage mit MC kørekort ved Køge Bugt MC køreskole/Viby Trafikskole og det har jeg absolut ikke fortrudt! Jeg troede aldrig jeg skulle lære at køre MC, skifte gear mv., men Lasse forstår... Se mere
Når du skal ud i trafikken i bil eller på MC, er det vigtigt, at du får en ordentlig og professionel undervisning. Vi sender dig til teoriprøve efter typisk ca. 4-6 uger - og til køreprøve efter ca. i alt 7-10 uger. Vi har en høj beståelses- og tilfredshedsrate, fordi vores undervisning lever op til gældende lovkrav, og fordi vi ikke går på kompromis med vores faglige standard eller vores elevers sikkerhed. Og så sætter vi en ære i at sende glade og dygtige elever ud på vejen!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Den bedste!
Den bedste!
Jeg tog alm. bil kørekort, undervisningen er mega god, og virkelig god og behagelig at køre med! Kan kun anbefale ham!
Topklasse MC undervisning - Kan ikke fås bedre!
Jeg troede aldrig jeg skulle lære at køre MC, skifte gear mv., men Lasse forstår at klæde en på, både teoretisk og praktisk, så man føler sig sikker og rustet til alle prøver. Lasse forstår endvidere at udøve en undervisning på en lærerig og humoristisk måde, så det er en ren fornøjelse til al undervisning. Husk smilet ;)
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales
Jeg tog mc kørt hos Lasse og er virkelig tilfreds med undervisning og tidsforløb.
Kan kun anbefale det hvis man skal igang.
Tusind tak endnu en gang Lasse!
Hel klart en af det fedeste steder jeg …
Hel klart en af det fedeste steder jeg har fået undervisning 👍🏼
For det første er der super go stemning og man føler sig velkommen fra det første sek man går ind af døren
For det andet så har stedet her den beste og sjoveste lære (Lasse) han tag sin undervisning seriøst men er go til at komme med sjove kommentar og kegge bemærkninger der gør hele undervisningen sjover så men ikke køre død i det
For det trede så er han også rigtig go til at beskrive og vise hvordan man skal håndtere en mc.... kort sagt : han ved hvad han laver og er go til at vise fra sig
Beste køre skole efter min mening er helt klart denne her skole .
Mvh
Joshua
Skrev til Lasse kørerlæren og han skrev …
Skrev til Lasse kørerlæren og han skrev tilbage da der var et hold ledigt til MC kort har brugt ham til bil og MC altid med et smil og fantastisk service og der blir gjort alt for eleverne og man har det sjovt og hyggeligt kan kun anbefale denne kørerskole da jeg er sikker på han gir den bedste service man kan få hvis jeg skal tage flere kort skal det være hos ham tak for fantastisk behandling til bil og MC kort 😁😁😁
Ps bestod første gang til bil selv om jeg er ordblind han gør sit job godt 👍🏼
Og syns han er rimlig med prisen og kvaliteten
Super undervisning!
Jeg kan klart anbefale at tage MC kort hos Lasse. God og professionel undervisning.
Den bedste.
Super køreskole uden tvivl .
Lasse er en fantastisk kørelærer som man roligt kan regne med at han får en igennem forløbet på en planlagt og professionel måde, og så med et smil på.
Har kun ros at sige. Tak
Teoriundervisning og kørelektioner var over al forventning!
Jeg havde den bedste oplevelse med at få mit kørekort igennem Viby trafikskole. Teori undervisningen var over al forventningen, da man havde regnet med en lidt kedelig teoriundervisning. Men hér, stod den på hygge og en struktureret undervisningen, så man ikke spildte tiden - men man gik heller aldrig hjem med en vis tvivl om indholdet fra dagens undervisning.
Kørelektionerne var super lærerige - hvilket de selvfølgelig skal være - men der var et vis overskud, som gjorde stemningen god under hele lektionen - også når man lavede fejl og kørte dårligt! Dette betød meget for mig, da jeg ikke oplevede nogle 'skræmme' oplevelser og dermed lærte jeg at køre bil efter erfaring og vejledning fra min lære, modsat hvis der blev fokuseret på alle fejlene jeg begik når jeg var ude at køre.
Jeg kunne ikke blive mere tilfreds og glad for at jeg modtog kørekortet hos Lasse!
Jeg kan klart anbefale Lasse som din kommende kørerlærer. !!
Jeg vil mene at det er den bedste kørerskole i Køge og omegn. Jeg tog motorcykel kørerkort hos ham.
Altid en glad og smilende kørerlærer, god undervisning, dygtig til at fortælle og forklarer.
Vi havde aldrig en kedelig teori time. 👍🏼
Gode motorcykler at kører på.
Jeg kan helt klart anbefale Viby Trafikskole/Lasse som din kommende kørerskole. !!
Dorthe Helt Nielsen.
Dejlig og smilende kørelære som tager …
Dejlig og smilende kørelære som tager en seriøst!
Jeg fik mit traktorer kørekort i første forsøg hos Lasse for 2 år siden og nu har jeg taget mit bil kørekort også i første forsøg hos Lasse altid hyggelige køretimer og teori timer !
mc kørekort
Super god undervisning på en humoristisk og lærerig måde..
Jeg tog mit mc kort hos Lasse og bestod …
Jeg tog mit mc kort hos Lasse og bestod første gang både i teori og praksis. Det kan jeg takke Lasse for. Super sjov men stadig alvorlig kørelærer. Jeg kan varmt anbefale Lasse og viby trafikskole. Leder du efter en god køreskole med en super sjov kørelære så er det stedet.
Mvh
Mikkel
Tog MC-kørekort hos Lasse i 2010.
Tog MC-kørekort hos Lasse i 2010.
Har kun varme anbefalinger.
Lasse går meget op i sikkerhed, og det har jeg virkelig sat pris på. Jeg bruger dagligt alle hans gode råd, og sætter meget pris på dem.
Vi havde et godt sammenhold og var 6 der gik op til den praktiske prøve. Alle bestod.
Den samme dag, var der 3-4 andre kørelærer, hvor halvdelen af eleverne ikke bestod.
Der er stor forskel på de forskellige kørelærer.
Var alle lige så gode som Lasse, ville der ikke være vente kø til den praktiske prøve.
Rigtigt fedt sted at tage kørekort
Rigtigt fedt sted at tage kørekort. Både til bil og MC.
Jeg er førstegangs erhverver til MC og jeg er super tilfreds!
Lasse Grandjean var min kørerlærer og han er den sejeste mest engagerede af slagsen. Hvis i vil have en lærer der virkelig går op i sit arbejde og sine elever så vælg stedet her.
Så hvis i skal have kørekort i nærheden af Køge så vælg Viby trafikskole. Det kan varmt anbefales ;-)
Danmarks BEDSTE køreskole
Hvis du vil bestå teori og køreprøve første gang er det Viby trafikskole du skal vælge Lasse er NUMMER 1 super god undervisning godt humør og altid smilene. Man får lyst til at tage MC kørekort igen efter alt er overstået.
Varme anbefalinger og et løfte om en fed køreskole!
At blive undervist i Viby trafikskole, handler om tillid, og du kan roligt have tillid til at Lasse nok skal lede dig på rette vej til dit kørekort! Selvom det kan virke helt utroligt at man kan nå det på afsatte tid, så handler det bare om at gøre som der bliver sagt, og stole på at Lasse har styr på det - for det har han!
Super dygtig kørelærer!
Jeg tog MC kørekort hos Lasse og der var ikke en finger at sætte på forløbet.
Super professionelt igennem hele forløbet og vejledte en igennem hele processen.
Kan klart anbefales til folk der gerne vil lære at køre "rigtig" motorcykel.
Jamal.
super oplæring
har lige fået MC kørekort. Du kan forvente at blive presset af Lasse, men til sidst, når du møder til køreprøve på køreteknisk anlæg kan du se forskellen mellem dit hold og de andre køreskoler. Dit hold kan sine kontrastyringer :-)
jeg kan kun anbefalle Lasse.
Helt igennem fantastisk køreskole!!!
Jeg har taget MC lyn kursus hos Lasse og han er uden tvivl den bedste kørelærer der findes. Han formår at forklare så alle forstår og hvis ikke alle forstår, forklarer han igen på anden vis. Køreprøven er dyr, men man får også hvad man betaler for. Der er ingen tvivl om, at jeg vil anbefale denne skole til enhver der vil have kørekort!