fantastisk service så ordentlige og alt funker bare , sendte noget retur i tirsdags og i dag torsdag allerede fået pengene igen det er det hurtigste jeg har oplevet fra noget firma . ps de har virke... Se mere
Det er altid en god fornøjelse at handle på Viamajas hjemmeside. Det er altid rigtig gode produkter med fornuftige priser. Fra man bestiller og modtager varerne går der ikke et par dage før man det hj... Se mere
Dejlige ting jeg har. Ringet til jer, fik en rigtig god kundeservice. Som for mig betyder. Det var pakker der ikke var blevet sammenkogt, altså sendt samlet som aftalt. Hun Sagde jeg sender selvfølgel... Se mere
Købte to led flammelys til 12kr stykket, modtager et, som efter 3 dage ikke lyser mere, vil diskutere om hvor vidt jeg har modtaget et eller to, virkelig dårlig kvalitet, øv Som om jeg ville snyde fo... Se mere
- nr. 109 af de 150 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik
Morsøvej 1, 8800, Viborg, Danmark
- 71963144
- info@viamaja.dk
- viamaja.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Min pakke ville blive lidt forsinket…
Min pakke ville blive lidt forsinket pga travlhed, dette fik jeg besked om og kunne nå at reagere. Super service, de fremskyndte min sending. Stor anbefaling herfra
Anbefaler
Så fine ting hos Viamaja, har bestilt af flere omgange
Sidste gang var min pakke desværre åben og nogle varer manglede. Jeg fik straks et gavekort med beløbet.
Rigtig God service
Bestilte varer hos Viamaja mandag…
Bestilte varer hos Viamaja mandag morgen om forventning om at have dem inden fredag da, de skulle bruges i weekenden. Hører ikke noget, ringer til dem onsdag for at sikre mig at alt er som det skal være, medarbejdern lover mig den bliver sendt om eftermiddagen onsdag, jeg hører ikke noget, ringer igen torsdag formiddag og ingen varer er pakket eller afsendt, efter 4 dage. Hun siger at der kan man da ikke forvente og at de har alt for travlt og jeg kan jo bare annullere min ordre, det er hermed så gjort og jeg finder mine varer et andet sted, Så er det noget man skal bruge inden for samme uge så skal man absolut ikke handle hos Viamaja

Igen igen igen SUPER køb🤗🤗
Handlede til jul og fik den bedste service.
Har netop købt et mindre hjørnebord er SÅ super meget tilfreds.
Lige hvad jeg skulle bruge og hurtig levering 🚚
Med alle de reklamer for produkter og…
Med alle de reklamer for produkter og levering, gav jeg det et skud.
Produkterne er fine, men 8 dage før jeg fik varerne, er for langsomt.
Tænkte at det måtte være en engangsforestilling, og lagde en ny ordre.
Slemt skuffet, sidder nu på 4 dag og varerne er ikke engang pakket endnu.
Så køb kun hvis du har virkelig god tid

Besvarelse fra Viamaja
Elendig kundeservice og Temu kvalitet, svært at skrive dato for oplevelse, når det har taget 2 1/2 måned at returnerer en varer, som var i stykker ved modtagelse
Elendig kundeservice og Temu kvalitet

Besvarelse fra Viamaja
Jeg bestilte to akasie hylder
Jeg bestilte to akasie hylder, da jeg pakkede dem op, var begge hylder noget ramponeret med huller og afslag og uslebne, jeg skrev og sendte billeder til Viamaja, der var ingen diskussion i løbet af få dage fik jeg pengene retur.🙏
Det kalder jeg god service, jeg har mange gange før handlet hos Viamaja og fået lækre varer tilsendt.
Jeg kan varmt anbefale Viamaja og deres lækre produkter og deres fantastiske kundebehandling ,Man bliver så glad 😃
10 ud af 10 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har ALDRIG oplevet så lang…
Jeg har ALDRIG oplevet så lang leveringstid på en vare fra DK. Jeg bestilte den 8/6 og vi skriver d. 16/6 i dag. Jeg har endnu ikke modtaget min pakke.

Vildt langsom afsendelse
Har ellers købt herfra et par gange, men hver gang har er der gået utrolig lang tid inden pakken afsendes. Sidder denne gang og har ventet 7(!!) dage og den er stadig ikke afsendt😅 Så nu bliver det vidst sidste gang jeg handler her.

Gode produkter
Rigtig fine produkter - lang leveringstid
Rigtig fine produkter, og alt var godt pakket ind. Men leveringstiden var lang.
Bestilte søndag, og fik først mine varer tirsdag ugen efter (9 dage senere).
Gode og brugbare varer
Gode og brugbare varer, som hurtigt er klar til afhentning.
Varerne lever op til forventningerne.
Sidste gang
Ud over at modtage defekt varer, så var der ingen hjælpt at hente, da jeg skrev til dem..
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har købt to udendørslamper. Desværre var der problemer med dem. Jeg fulgte deres retningslinjer for reklamation. Jeg fik svar indenfor oplyst tid, og efterfølgende hurtig ekspedition, samt tilbagebetaling. Meget effektivt. Jeg har stor tryghed ved at handle der igen. Kæmpe anbefaling herfra.
⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering og flotte produkter.
Hurtig levering og flotte produkter.
Jeg bor i samme by som virksomheden og…
Jeg bor i samme by som virksomheden og henter selv de varer, jeg køber.
Nu har jeg købt en kjole, som ikke svarer til forventningerne og vil returnere den på samme måde som købet ved selv at aflevere den og er meget utilfreds med, at den skal sendes, selvom der på deres hjemmeside står, at man godt kan returnere fysisk.
Altid stor tilfredshed herfra