Viamaja Anmeldelser

11.877

4,5

fantastisk service så ordentlige og alt funker bare , sendte noget retur i tirsdags og i dag torsdag allerede fået pengene igen det er det hurtigste jeg har oplevet fra noget firma . ps de har virke... Se mere

Det er altid en god fornøjelse at handle på Viamajas hjemmeside. Det er altid rigtig gode produkter med fornuftige priser. Fra man bestiller og modtager varerne går der ikke et par dage før man det hj... Se mere

Dejlige ting jeg har. Ringet til jer, fik en rigtig god kundeservice. Som for mig betyder. Det var pakker der ikke var blevet sammenkogt, altså sendt samlet som aftalt. Hun Sagde jeg sender selvfølgel... Se mere

Købte to led flammelys til 12kr stykket, modtager et, som efter 3 dage ikke lyser mere, vil diskutere om hvor vidt jeg har modtaget et eller to, virkelig dårlig kvalitet, øv Som om jeg ville snyde fo... Se mere

1. nr. 109 af de 150 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik

12 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(11.877)

1.603 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Træsplinter fra skærebræt efter 3 uger

Træsplinter fra skærebræt efter 3 uger, på trods Viamajas beskrivelse af, at de var godkendt til madlavning.
Det er vel årsagen til, at deres ting er så billige. Køb ikke ting til madbrug fra dem. Det samme gælder deres små akacie skeer

Hej Laura,

Det er vi kede af at høre. Det er bestemt ikke sådan, det skal være.

Du er meget velkommen til at kontakte os på mail info@viamaja.dk eller telefon 71 96 31 44, så vil vi meget gerne se nærmere på sagen og finde en løsning.

Blerta / Viamaja

Stor fejl i beskrivelsen af varen

Jeg har købt en buket cremefarvede blomster. I beskrivelsen står der mål ca 65 cm. Da jeg modtager buketten er den ene blomst kun 35 cm. Jeg laver derfor en reklamation. Den afviser de med "Buketten er en kunstig buket, og de enkelte blomster i sættet kan have forskellige længder for at give et naturligt og mere levende udtryk i helheden. Derfor vil nogle af stilkene, herunder hortensiaen, fremstå kortere end andre i buketten. Dette er en del af designet og det samlede udtryk, som beskrevet på hjemmesiden, hvor buketten netop er sammensat for at skabe højde, fylde og et naturligt look" Der står intet om at blomsterne er forskellig længde, der står ca. 65 cm, så ville jeg forvente en difference på måske 10 cm set i forhold til den totale længde. Ikke en halvering. Så nu står jeg med en buket der er helt ubrugelig. Det er virkelig en fejl beskrivelse af varen.

26. juni 2026

Hej Britta,

Vi beklager, at buketten ikke lever op til dine forventninger.

På produktsiden oplyser vi, at buketten måler ca. 65 cm. Dette mål er taget fra nederst på stilkene og op til den højeste stilk i buketten. Som det også fremgår af billederne på hjemmesiden, består buketten af blomster med forskellige stilke længder. Det er en del af designet, som skal give buketten et mere naturligt og levende udtryk.

Vi er selvfølgelig kede af, hvis dette ikke har været tydeligt nok i produktbeskrivelsen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så vi sammen kan finde en løsning, hvis du ikke ønsker at beholde varen.

Forfærdelig kvalitet 😡

Forfærdelig kvalitet 😡
Købte møbelgreb, sæt m.2, lavet af granit.
På hjemmesiden vises 2 greb i grå med lidt nuancer, men tæt farve mæssigt. Jeg modtog til gengæld greb hvor det ene er tilnærmelsesvis hvidt og det andet næsten sort. Min reklamation blev afvist med begrundelsen at der er naturlige farvenuancer. DESVÆRRE kan er billede ikke deles her, så I kan se uhyrlighederne.

25. juni 2026

Hej Jónína,

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse. Selvom vores greb er fremstillet af naturmaterialer, hvor der kan forekomme naturlige variationer i farve og struktur, kan vi godt se, at forskellen mellem de to greb, du har modtaget, er større end forventet.

Derfor har vi genvurderet sagen og har kontaktet dig direkte. Vi sender nye greb til dig uden beregning, og du behøver ikke returnere de oprindelige.

Vi beklager forløbet og håber, at den løsning, vi har fundet, lever op til dine forventninger.

Hanne / Viamaja

To ud af seks stentøjstallerkener havde…

To ud af seks stentøjstallerkener havde dybe huller i glasuren. Kundeservice afviste min reklamation med, at det er forventet variation i produktet ! Det er desværre sidste gang, jeg handler hos Viamaja.

Hej Susanne,

Vi har kontaktet dig pr. mail med en løsning på sagen.

Solar springvand

Købte Solar springvand, som virkede første dag vi havde åbnet den, siden har den ikke virket . Sendte reklamation og fik også svar tilbage at der skulle være en on knap.
Har i dag modtaget afslag og ellers blevet bedt om at sende billeder såfremt at afslaget ikke kan godkendes.
Jeg sendte billeder med ved reklamationen. Men hvordan skal jeg sende billede af noget som ikke virker

25. juni 2026

Hej MJ,

Det er vi kede af at høre.

Vi har forsøgt at indhente oplysninger fra dig, så vi kunne finde din ordre og kontakte dig vedrørende varen. Da vi desværre ikke modtog et svar fra dig inden for vores svarfrist på 3 dage, har vi ikke haft mulighed for at finde en løsning på sagen.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os igen – enten pr. mail eller telefon – så vi sammen kan finde en løsning.

Hamam håndklæder i blå

Jeg købte 3 hamam håndklæder i blå. Der stod man skulle ligge dem i koldt vand i 24 timer og så vaske dem. Dette gjorde jeg selvfølgelig, jeg er nu på 5. vask og de håndklæder fnuller SÅ meget, at det nærmest ligner et sne landskab når man ryster dem efter vask.
Snart har de kostet en mindre formue i strøm, vand,
indkøb og de er stadig ikke brugbare. Er bange for at de er slidt i vask før de stopper med at fnuller så de kan bruges.
Virkelig skidt. Kan ikke anbefales

21. juni 2026

Hej Henriette,

Vi beklager selvfølgelig, at du har haft denne oplevelse med vores Hammam-håndklæder. Vi forstår din frustration, når du har fulgt vaskeanvisningerne, men stadig oplever, at håndklæderne fnulrer i så høj grad efter flere vaske.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder. Hvis et produkt ikke lever op til forventningerne eller fremstår mangelfuldt, er du altid velkommen til at oprette en reklamation via vores reklamationsportal. Så vil vores kundeservice gennemgå sagen og hjælpe med at finde en passende løsning.

Købte 5 solcellelanterner på spyd

Købte 5 solcellelanterner på spyd. Tog dem med i sommerhuset og trykkede på “on”, kunne se at de 4 virkede men den 5 lyste konstant, udseendemæssigt kunne jeg have bestilt dem på Temu, men vil gerne støtte lokalt. Skrev til Viamaja for at fortælle om problemet. Svaret var husk at trykke på on, og ellers skulle der oprettes en reklamationssag, det opgav jeg for 79kr. Alt for omstændig, jeg handler der ikke mere.
Når der så svares virker det som AI svar uden den store personlighed.

5. juni 2026

Hej Anne-Marie,

Vi beklager naturligvis, hvis en eller flere af de solcellelanterner, du modtog, er defekte. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi er også kede af at høre, at du oplevede vores reklamationsportal som for omstændig. Formålet med reklamationsprocessen er at sikre, at vi får de nødvendige oplysninger, så vi hurtigt og korrekt kan behandle sagen og finde den bedst mulige løsning.

Vi vil dog stadig opfordre dig til at oprette en reklamation, da reklamationer altid er omkostningsfrie for vores kunder. På den måde får vi mulighed for at undersøge sagen nærmere og hjælpe dig med en løsning.

Købte 3 forskellige solcelleblomster

Købte 3 forskellige solcelleblomster. Den en knækkede da det blev lidt blæsevejr.

1. juni 2026

Hej Susanne,

Det er vi selvfølgelig meget kede af at høre.

Vi vil anbefale, at du opretter en reklamation via vores reklamationsportal, så vi kan behandle sagen og finde en løsning for dig. Vi ønsker naturligvis, at produktet lever op til forventningerne, og at det er i orden.

Levering = perfekt

Levering = perfekt
Varer = perfekt virkelige lækre kvaliteter bløde og fine både nederdel og strik t shorts vender helt sikkert tilbage efter flere indkøb af tøj

19. juni 2026

varen lever ikke op til billedet

Varen lever ikke op til billedet. Skriver dette til Viamaja, men jeg må betale 69 kr for returnering. Det er jeg ikke tilfreds med, da det slet ikke er den vare der bliver vist på billedet på hjemmesiden. Så slut med at handle der og kan ikke anbefale denne hjemmeside

Hej Birthe,

Vi beklager, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. Desværre har vi ikke mulighed for at se, hvilken vare eller ordre der er tale om ud fra anmeldelsen.

Vi har forsøgt at indhente flere oplysninger fra dig, så vi kunne undersøge sagen nærmere og hjælpe dig bedst muligt. Vi modtog dog ikke et svar inden for den svarfrist på 3 dage, der er i vores henvendelse.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så vi kan få flere oplysninger om sagen og finde den bedst mulige løsning sammen med dig.

Blerta / Viamaja

Jeg modtag en pakke som der var gået i…

Jeg modtag en pakke som der var gået i stykker ved transporten (kæmpe papkasse da det var en stor ordre), og alle mine varer var ikke pakket separat forsvarligt, og lå hulter til bulter. Flere af faklerne var toppen faldet af.
Jeg lavede en reklamation på Fakler med solceller - Color 6 stk.
Alle var meget løse og kunne ikke sidde ordentlig fast på stangen.
Der var også noget galt i svejsningen på et par stykker.
Den lille solcelle lanterne var ophængning faldet af, men fandt den dog nederst i papkassen. Det lykkedes mig at få den sat på, så den er fixet og den beholdt jeg.
Fyrfadslys med solceller gabte svejsningen i toppen på den ene, og en anden virkede ikke.
Led fyrfadslys rosa Jumpo, var alt for store til at sætte i fyrfadsholder, og billederne på hjemmesiden svarede ikke overens med det jeg modtog.
Jeg sendte en mail d. 16 juni 2026, men hørte aldrig tilbage hvordan jeg skulle forholde mig, da jeg ikke var interesseret i at skulle betale 69 kr for returlabel, da det svarede til halvdelen af prisen på returvarene.
Jeg kommer ikke til at handle hos Viamaja mere, da det er mange penge for en returlabel, når det er en reklamation/returnering.
Fri fragt ved køb over 749 kr., så jeg havde samlet til bunke for at spare 49,- / 69,- i fragt.
Jeg er uforstående for at skulle betale så meget for en returlabel, når det er en reklamation?

13. juni 2026

Hej Susanne,

Først og fremmest vil vi gerne beklage den oplevelse, du har haft. Det gør os oprigtigt kede af at læse, at du modtog en ordre, hvor flere varer var beskadigede eller ikke levede op til forventningerne. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din henvendelse meget alvorligt, og vi vil bringe dine kommentarer videre til vores lageransvarlige, så vi kan gennemgå håndteringen og emballeringen af ordrer internt. Vi beklager også, hvis nogle af varerne er blevet modtaget defekte eller beskadigede under transporten.

Vi har undersøgt sagen og kan desværre ikke finde nogen e-mail fra den e-mailadresse, der er tilknyttet ordren. Derfor har vi ikke tidligere haft mulighed for at behandle sagen via vores kundeservice.

Vi kan dog se, at du har oprettet en reklamation, og det er helt den rigtige måde at håndtere sagen på. Vores reklamationsafdeling vil gennemgå sagen hurtigst muligt og vende tilbage til dig med en løsning.

Vi vil samtidig gerne understrege, at reklamationer naturligvis er omkostningsfrie for kunden. Hvis en vare er defekt eller beskadiget, skal man ikke betale returfragt i forbindelse med en godkendt reklamation.

Vi beklager endnu en gang den oplevelse, du har haft, og håber, at vi får mulighed for at rette op på sagen.