fantastisk service så ordentlige og alt funker bare , sendte noget retur i tirsdags og i dag torsdag allerede fået pengene igen det er det hurtigste jeg har oplevet fra noget firma . ps de har virke... Se mere
Det er altid en god fornøjelse at handle på Viamajas hjemmeside. Det er altid rigtig gode produkter med fornuftige priser. Fra man bestiller og modtager varerne går der ikke et par dage før man det hj... Se mere
Dejlige ting jeg har. Ringet til jer, fik en rigtig god kundeservice. Som for mig betyder. Det var pakker der ikke var blevet sammenkogt, altså sendt samlet som aftalt. Hun Sagde jeg sender selvfølgel... Se mere
Købte to led flammelys til 12kr stykket, modtager et, som efter 3 dage ikke lyser mere, vil diskutere om hvor vidt jeg har modtaget et eller to, virkelig dårlig kvalitet, øv Som om jeg ville snyde fo... Se mere
- nr. 109 af de 150 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik
Morsøvej 1, 8800, Viborg, Danmark
- 71963144
- info@viamaja.dk
- viamaja.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig ekspedition og fine varer.
Hurtig ekspedition og fine varer.
Fik den varer jeg bestilte
Fik den varer jeg bestilte. Det gik ret hurtigt
Leveringstiden var 10 dage
Leveringstiden var 10 dage - det er al for lang tid.

Flotte ting og får dem meget hurtig
Flotte ting og får dem meget hurtig
Super tilfreds med mine fine krus
Super tilfreds med mine fine krus
Hurtig ekspedition og god information undervejs
Virkelig mange lækre ting på ViaMaja's hjemmeside
Jeg har købt et sæt bakker a 2 bakker i træ, en lille og en stor. Rigtig fine bakker. Den lille er meget velegnet til olier mm ved komfuret.
En strikket trøje købte jeg med 50% rabat. Jeg er utrolig glad for den.
Tidligere har jeg købt et sæt kurve i forskellige størrelser som virkelig pynter og kan bruges til mange formål...
ViaMaja har utrolig mange fine ting. Kig ind på deres hjemmeside. Der er virkelig mange lækre ting til rimelige priser🤩
Jeg har nu handlet en del gange hos…
Jeg har nu handlet en del gange hos viamaja.
Men jeg må desværre indse, at det er slut.
De har rigtig mange lækre ting - også derfor jeg er blevet ved at vende tilbage.
Men leveringstiden og kundeservicen gør desværre, at jeg ikke vender tilbage.
Halvsurt og nærmest lidt næsvist svar, når jeg efter en uge pænt skriver, om varerne snart bliver sendt afsted. Det gider jeg ikke.
Så er der mange andre fine butikker på nettet.
Det for omstændigt at komme i kontakt…
Det for omstændigt at komme i kontakt med firma ligeledes få defekt vare byttet.

Langsommelig og dårlig service
Bestilte flere ting, blandt andet bloklys.
Det ene lys virker ikke ved modtagelsen. Jeg opretter reklamation med billede osv . Jeg hører intet. Efter 1 uge rykker jeg pr telefon.
Der går yderligere 1 uge . Jeg bliver her spurgt om hvilket lys og de vil sende nyt lys. Jeg bliver derefter bedt om at oprette reklamation igen.
Det virker meget omstændigt og langsommeligt. Kommer ikke til at handle der igen når servicen er så dårlig

Besvarelse fra Viamaja
Reklamation som blev imødekommet og jeg…
Reklamation som blev imødekommet og jeg fik hurtigt min erstatningsvare
Jeg er meget utilfreds med min…
Jeg er meget utilfreds med min oplevelse. Det har taget 10 dage at få min pakke leveret til PostNord, hvilket er langt længere end forventet. Manglende information om forsinkelsen har gjort oplevelsen endnu mere frustrerende. Jeg håber, at leveringstiderne og kommunikationen forbedres fremover.

ALTID godt tilfreds
ALTID godt tilfreds
Fine varer af god kvalitet til prisen & altid hurtig levering. Jeg er mere end godt tilfreds. TAK
Alt var fint
Alt var fint
Hurtig levering fine vare alt i alt god oplevelse
Flotte lækre nips til ude og inde
Hjemmesiden er ret god og overskuelig, samt nemt at navigere i.
Mange lækre ting som man kan købe sig fattig i.
Fik mine varer ret hurtigt, så er ret tilfreds med mine køb.
Ynglingsbutik❤️
Altid dejlig oplevelse og flotte planter og søde dyr.
Super fin bytte service
Super fin bytte service , da varer var itu ved modtagelse, ingen problemer med opbytning
Meget flotte varer
Meget flotte varer. Gode priser. Hurtig forsendelse.
Altid godt at handle hos jer..
Altid godt at handle hos jer..
Gode varer
Hurtig betjening
Efter at have modtaget 1…
Efter at have modtaget 1 håndklædestativ (bambus) med nogle mangler har det været en perfekt og hurtig service med særdeles tilfredstillende erstatning (ny forsendelse).
Produktet er mere end tilfredsstillende og de andre købte produkter (led udendørs lamper) er som beskrevet på viamaja’s hjemmeside. Alt i alt ukompliceret og yderst tilfredstillende køb/firma. Vh. Gerd