Viamaja Anmeldelser

11.877

4,5

fantastisk service så ordentlige og alt funker bare , sendte noget retur i tirsdags og i dag torsdag allerede fået pengene igen det er det hurtigste jeg har oplevet fra noget firma . ps de har virke... Se mere

Det er altid en god fornøjelse at handle på Viamajas hjemmeside. Det er altid rigtig gode produkter med fornuftige priser. Fra man bestiller og modtager varerne går der ikke et par dage før man det hj... Se mere

Dejlige ting jeg har. Ringet til jer, fik en rigtig god kundeservice. Som for mig betyder. Det var pakker der ikke var blevet sammenkogt, altså sendt samlet som aftalt. Hun Sagde jeg sender selvfølgel... Se mere

Købte to led flammelys til 12kr stykket, modtager et, som efter 3 dage ikke lyser mere, vil diskutere om hvor vidt jeg har modtaget et eller to, virkelig dårlig kvalitet, øv Som om jeg ville snyde fo... Se mere

1. nr. 109 af de 150 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik

12 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(11.877)

1.603 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Leveringstiden var 10 dage

Leveringstiden var 10 dage - det er al for lang tid.

Hej Malene,

Vi beklager, hvis du har oplevet leveringstiden som længere end forventet.

Vi har forsøgt at kontakte dig for at få oplysninger om din ordre, så vi kunne undersøge sagen nærmere. Desværre har vi ikke modtaget et svar fra dig inden for svarfristen på 3 hverdage, og vi har derfor ikke haft mulighed for at finde den konkrete ordre og se nærmere på forløbet.

Generelt har vi en afsendelsestid på 1-5 hverdage fra den dag, ordren bliver lagt.

Du er meget velkommen til at kontakte os med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen nærmere for dig.

Blerta / Viamaja

Virkelig mange lækre ting på ViaMaja's hjemmeside

Jeg har købt et sæt bakker a 2 bakker i træ, en lille og en stor. Rigtig fine bakker. Den lille er meget velegnet til olier mm ved komfuret.

En strikket trøje købte jeg med 50% rabat. Jeg er utrolig glad for den.

Tidligere har jeg købt et sæt kurve i forskellige størrelser som virkelig pynter og kan bruges til mange formål...

ViaMaja har utrolig mange fine ting. Kig ind på deres hjemmeside. Der er virkelig mange lækre ting til rimelige priser🤩

1. juni 2026

Jeg har nu handlet en del gange hos…

Jeg har nu handlet en del gange hos viamaja.
Men jeg må desværre indse, at det er slut.
De har rigtig mange lækre ting - også derfor jeg er blevet ved at vende tilbage.
Men leveringstiden og kundeservicen gør desværre, at jeg ikke vender tilbage.
Halvsurt og nærmest lidt næsvist svar, når jeg efter en uge pænt skriver, om varerne snart bliver sendt afsted. Det gider jeg ikke.
Så er der mange andre fine butikker på nettet.

10. juni 2026

Det for omstændigt at komme i kontakt…

Det for omstændigt at komme i kontakt med firma ligeledes få defekt vare byttet.

11. juni 2026

Hej Consumer,

Vi beklager, hvis du har oplevet det som besværligt at komme i kontakt med os eller få hjælp til en defekt vare.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail via info@viamaja.dk, eller telefonisk på 71 96 31 44 alle hverdage mellem kl. 10.00 og 12.00.

Hvis du modtager en vare med fejl eller mangler, skal der oprettes en reklamation via vores reklamationsportal, så vores team kan behandle sagen og hjælpe med at finde den bedst mulige løsning.

Langsommelig og dårlig service

Bestilte flere ting, blandt andet bloklys.
Det ene lys virker ikke ved modtagelsen. Jeg opretter reklamation med billede osv . Jeg hører intet. Efter 1 uge rykker jeg pr telefon.
Der går yderligere 1 uge . Jeg bliver her spurgt om hvilket lys og de vil sende nyt lys. Jeg bliver derefter bedt om at oprette reklamation igen.
Det virker meget omstændigt og langsommeligt. Kommer ikke til at handle der igen når servicen er så dårlig

30. maj 2026

Hej Heidi,

Vi beklager naturligvis den oplevelse, du har haft med din reklamation.

Vi har sendt dig en mail med en løsning på sagen, og vi håber, at dette kan være med til at afhjælpe problemet.

Vi beklager den ekstra ventetid og de gener, det har medført, og vi tager naturligvis din feedback til os.

Blerta / Viamaja

Jeg er meget utilfreds med min…

Jeg er meget utilfreds med min oplevelse. Det har taget 10 dage at få min pakke leveret til PostNord, hvilket er langt længere end forventet. Manglende information om forsinkelsen har gjort oplevelsen endnu mere frustrerende. Jeg håber, at leveringstiderne og kommunikationen forbedres fremover.

8. juni 2026

Hej Hadil,

Vi beklager naturligvis, at du har oplevet ventetiden som frustrerende, og vi forstår godt, at man ser frem til at modtage sin ordre hurtigst muligt.

Vi vil dog gerne oplyse, at vi har en afsendelsestid på 1-5 hverdage fra den dag, ordren bliver lagt. Afhængigt af hvornår på dagen en ordre afgives, kan behandlingen i nogle tilfælde først påbegyndes den efterfølgende hverdag.

Vi kan se, at din ordre er blevet afsendt inden for den oplyste afsendelsestid. Samtidig lå der en helligdag i perioden, hvor fragtfirmaet ikke afhentede pakker, ligesom der heller ikke afhentes pakker i weekenden. Din pakke blev derfor først afhentet af PostNord den efterfølgende mandag.

Vi kan desuden se, at pakken er blevet leveret til dig i dag.

Vi beklager, hvis forløbet har givet anledning til frustration, og vi tager naturligvis din feedback til os. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse.

Blerta / Viamaja

Efter at have modtaget 1…

Efter at have modtaget 1 håndklædestativ (bambus) med nogle mangler har det været en perfekt og hurtig service med særdeles tilfredstillende erstatning (ny forsendelse).
Produktet er mere end tilfredsstillende og de andre købte produkter (led udendørs lamper) er som beskrevet på viamaja’s hjemmeside. Alt i alt ukompliceret og yderst tilfredstillende køb/firma. Vh. Gerd