3 gang var lykkens gang, 1 handel blev aflyst af en grådig dansk sælger som ville have flere penge for tasken after køb, 2 handel havde sælger ikke vist defekter inden køb.Kæmpe anbefaling brug de 130... Se mere

Virkelig god oplevelse fra start til slut. Mulighed for at skrive beskeder med sælger som produktet. Når ordren blev bekræftet fik jeg en fuld tidslinjen for hvornår forsendelse og modtagelse forvent... Se mere
Total uprofessionel oplevelse, da de, Vestiaire, har sendt mig en forkert taske og intet gør ved det. Kan kun komme til at skrive med robotter og folk fra callcentre fra enten Kina eller Indien der ku... Se mere
jeg har handlet mange gange på VC og med forskellige udgange men. og vis jeg kigger 2 år tilbage har kunde servicen forbedret sig rigtig meget, de har åbnet meget op for at tage imod meget mere fe... Se mere
Vestiaire Collective is the ultimate destination for pre-loved luxury fashion, with up to 80% off vs. retail prices and more than 15 years of authentication expertise.
53 Rue de Châteaudun, 75009, Paris, Frankrig
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Prøvede at sælge min taske, som er købt af en sælger fra vinted, de ville ikke liste den selvom der intet var galt med tasken, og da jeg spurgte hvad der var galt med tasken blev jeg gang på gang henvist til en ny person fra deres kundeservice chat. Jeg har snakket med 6 forskellige personer, og jeg har aldrig før oplevet så dårligt en app når det kommer til kundeservice. Efter 6 gang gav jeg op, og vælger nu at sælge tasken igennem vinted. Jeg gav dem serie nummer, og bevis på at den var fra LV og det var pbenbart ikke godt nok.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Jeg har bestilt en celine pung og efter en mdr har jeg fortsat ikke modtaget den, de bliver ved med at skrive at de sender den og samtidig skriver de at jeg skal opdatere mine oplysninger ellers sætter de tasken til salg på mine vegne. Det er totalt scam og jeg handler der ALDRIG igen

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Jeg købte en cluch fra Prada, hvor Vestiaire bekræftede ægtheden. Da jeg modtog den, kunne jeg med det samme konstatere, at den ikke er ægte. Jeg sendte den til ægthedsvurdering igen, og endnu engang vurderer virksomheden ægtheden af den. Nu har de sat cluchen til salg i mit navn, selvom jeg på ingen måde kan stå inden for den. Forsøger at komme igennem til kundeservice, men uden held.
Jeg kommer ikke til at handle mere hos Vestiare og vil opfordre andre til at købe secondhand hos andre forhandlere, der er pålidelige.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Det hele fungerede. Kundeservice var hurtig til at svare da jeg skulle have min pakke sendt retur da jeg havde købt i forkert størrelse (som kun er min fejl). Bestilte samme produkt igen og modtog efter blot efter 2 dage. Kan giga meget anbefales

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Købte en taske i søndags, og har fået den leveret i dag tirsdag. Hurtig service! Fantastisk.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Item was exactly as listed, and it was beautiful. Seller shipped fast and secure.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Amazing lots of beautiful things and smooth purchases

Besvarelse fra Vestiaire Collective
købte en taske, den kom hjem i forkert farve, vil bytte indenfor fristen, fik kun det halve beløb tilbage, handler aldrig der igen:-(

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Har tidl. købt og været tilfreds med Vestiaire. Denne gang modtog jeg et suit, der var annonceret (og verificeret af Vestiaire) som værende str. 48. Der var billede af jakken i 48 og der stod suites var 48. Bukserne der kom var 52. Sælgeren anerkendte sin fejl og Vestiaire sendte en DHL label, som ikke kunne scannes af DHL. Da der var gået 7 dage, ville Vestiaire ikke refunderer pengene og en bureaukratisk 'kill it' process gik i gang med at skulle bevise label ikke kunne scannes osv... Stol ikke på varen er verificeret og handl ikke på sitet hvis du ikke har tid til at reale intensivt med deres customer service.
Indtil videre bliver resultatet, at jeg stopper overførslen i banken. Pakken kan de hente når de vil. Og Vestiaire har mistet min tillid...
Vestiaire svarede hurtigt på anmeldelsen. Svaret blev sendt til Vestiaire’s mail og så fortsatte kafka processen. Ikke noget med, “ja, vi anerkender vores og sælgers fejl”, men du kan jeg muligvis sende pakken til deres warehouse til inspektion (og ingen adresse eller shipping label). Lange standard skrivelser om at “vi forstår dig”, vi forstår evt frustration”. Begrav kunden i ligegyldige beskeder i stedet for at løse deres fejl. Basic request og fact: Sælger har sendt et produkt i XL, i stedet for M. Det er klar til at blive returneret og pengene skal tilbage. Fix it!

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Prøvede at sælge en designerkjole, og de har skrevet det forkerte designerens navn.
MEGET irriterende, da man bruger en hel masse tid på at tage billeder, måle kjolen osv.
Virkelig dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Jeg er så dybt skuffet og frustreret. Har været trofast kunde i mange år. Lagt mange penge. Nu skal min profil så verificeres for at jeg kan få udbetaling af et mindre salg. De to store køb, jeg har gjort er self intet problem. Penge ind - ingen problem. Men penge ud - intet
Virker?! Og jeg får ingen hjælp fra kunde service!!! Har nu forsøgt i snart tre uger at sende alt hvad jeg ejer og har af legitimation. Vi taler bank papirer, pas og kørekort. De vil ikke godkende det???! Hvad i alverden skal jeg gøre. Det er jo mit ID. Får bare en robot automatiseret besked at information ikke stemmer. Men alt er korrekt. Har sjovt nok ikke flere pas eller flere kørekort. Det er jo så grotesk ….
Ud over at efterlades med en følelse af at
Være mistænkeliggjort som er dybt skuffende, når man er 100 ordentlig og efterlader alt og deler alt - så er deres support funktion under alt kritik!!!!!!
Mindst 6 forskellige personer har svaret derinde - men ingen vil uddybe eller hjælpe???!!
Jeg har været en meget hyppig og trofast kunde i mange år. Øv hvor er
Jeg ærgerlig. Jeg har
Mistet ALT tillid til det her.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Giver denne app 💛💛💛💛💛, det er enkelt og ligetil. De sælgere jeg har kommunikeret med svarer hurtigt og ordentligt. Ikke sidste gang jeg handler her.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
High quality guidance and platform for selling