3 gang var lykkens gang, 1 handel blev aflyst af en grådig dansk sælger som ville have flere penge for tasken after køb, 2 handel havde sælger ikke vist defekter inden køb.Kæmpe anbefaling brug de 130... Se mere

Total uprofessionel oplevelse, da de, Vestiaire, har sendt mig en forkert taske og intet gør ved det. Kan kun komme til at skrive med robotter og folk fra callcentre fra enten Kina eller Indien der ku... Se mere
Virkelig god oplevelse fra start til slut. Mulighed for at skrive beskeder med sælger som produktet. Når ordren blev bekræftet fik jeg en fuld tidslinjen for hvornår forsendelse og modtagelse forvent... Se mere
jeg har handlet mange gange på VC og med forskellige udgange men. og vis jeg kigger 2 år tilbage har kunde servicen forbedret sig rigtig meget, de har åbnet meget op for at tage imod meget mere fe... Se mere
Vestiaire Collective is the ultimate destination for pre-loved luxury fashion, with up to 80% off vs. retail prices and more than 15 years of authentication expertise.
53 Rue de Châteaudun, 75009, Paris, Frankrig
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Perfekt websted for køb og salg af varemærker, hvor der virkelig er tænkt på alt. Nemt at oprette sig og sælge. Er vild med det sikre setup, hvor pengene først overføres, når køber har accepteret varen. Skønt at man kan nå ud til så mange potentielle købere.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Sælgeren var pålidelig og effektivt. Fik tilsendt min vare og modtaget den kun få dage efter. Troede jeg modtaget den først efter jul. Julegaven når til tiden..Godt gået!

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Varen kom hurtigt og alt var meget professionelt håndteret

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Bestilte og betalte for en varm og blød trøje/ jakke efter et vist billede på Facebook. Der gik 14 dage, inden en pakke dukkede op, og så var det en fuldstændig anden vare, der kom. Et produkt af polyester, som jeg aldrig ville købe. Har naturligvis bedt om at få byttet varen, subs få mine penge tilbage. Ingen reaktion. De svarer ikke på henvendelser. Hold jer langt væk fra dette firma.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Det var en vare i meget fin stand. Der var overensstemmelse mellem beskrivelsen af varen og den vare jeg modtog. Meget tilfredsstillende.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Jeg har ikke fået min pakke endnu og jeg er ved at blive meget bekymret får at jeg ikke får den, fordi jeg har betalt mange penge for den.

Besvarelse fra Vestiaire Collective
Jeg har solgt et par Chanel sko - uden at få betaling.
VC har ændret i deres politik - nu skal de have en kopi af ID. De tilbsgeholder betaling såfremt man ikke ønsker at de får en kopi af ID. Ændringen kommer pludselig og uden varsel - for en uge siden fik jeg betaling for et salg uden problemer.