Goed uitleg en geen één vraag was Leroy teveel deze duidelijk te beantwoordden. Adviseur kwam betrouwbaar en eerlijk over, en liet op zijn laptop overzichten zien wat de informatie nog helderder maa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De informatie vooraf door de tussenpartij bracht ons een beetje op het verkeerde been, Leroy heeft alles duidelijk uitgelegd en vertelt wat voor ons de beste aanpak is. Hij liet ons op zijn laptop de... Se mere
Een heel stroef begin omdat ik op het verkeerde been ben gezet door de man van de tussenpartij. Wel de tijd genomen om te luisteren naar deze man Leroy, die vanmiddag aan huis uitleg kwam geven. En... Se mere
Duidelijk uitgelicht , enig puntje erbij misschien . Dat voor af de te maken kosten ook even duidelijk verwoord worden . Verder heel vriendelijk en geduldig.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 11 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
heel goed gesprek gehad en blij met ons…
heel goed gesprek gehad en blij met ons keuze!
We hadden veel twijfels
We hadden veel twijfels. We waren van plan om de heer weg testuren.
Door veel geduld en goede uitleg zijn we van mening dat we de overeenkomst hebben getekend.
Goed gesprek gehad over de…
Goed gesprek gehad over de Thuisbatterij en zodoende tot zaken overgegaan.
Ahlam gaf ons voldoende en duidelijk…
Ahlam gaf ons voldoende en duidelijk advies, prettig gesprek en heeft ook gevoel voor humor, wat wel vertrouwd voelt.
Ahlam krijgt van mij een dikke 10!!!
Goed en duidelijk gesprek met Ahlam…
Goed en duidelijk gesprek met Ahlam gehad
Goede en duidelijke uitleg.
Een heel stroef begin omdat ik op het…
Wel de tijd genomen om te luisteren naar deze man Leroy, die vanmiddag aan huis uitleg kwam geven. En gaande weg van gedachten verandert. En zal wrs over een tijd genieten van deze overeenkomst.
Duidelijk en deskundig advies
Duidelijk en deskundig advies. Leroy denkt actief mee over oplossingen en geeft goede adviezen.
fijn gesprek gehad en duidelijke uitleg!
Uitleg en antwoord op verdere vragen…
Uitleg en antwoord op verdere vragen van ons duidelijk beantwoord
Fijn open en eerlijk gesprek met goede…
Fijn open en eerlijk gesprek met goede adviesen.
En ruimte gekregen om even privé in overleg te gaan.
Fijn en nette uitleg!
Vertrouwd gesprek ,was een fijne man .
Via tel ging alles veel te snel maar…
Via tel ging alles veel te snel maar Leroy heeft alles super uitgelegd
goede uitleg door de adviseur over de…
goede uitleg door de adviseur over de thuisbatterij
Meneer heeft me goed geholpen en ben…
Meneer heeft me goed geholpen en ben blij dat hij me heeft overtuigd. Alles netjes uitgelegd
Ahlam
Ahlam, prima gesprek, ben benieuwd naar t resultaat, duidelijke uitleg over de mogelijkheden en prijzen!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.