Verduurzaamexperts Anmeldelser

4,5

Goed uitleg en geen één vraag was Leroy teveel deze duidelijk te beantwoordden. Adviseur kwam betrouwbaar en eerlijk over, en liet op zijn laptop overzichten zien wat de informatie nog helderder maa... Se mere

De informatie vooraf door de tussenpartij bracht ons een beetje op het verkeerde been, Leroy heeft alles duidelijk uitgelegd en vertelt wat voor ons de beste aanpak is. Hij liet ons op zijn laptop de... Se mere

Een heel stroef begin omdat ik op het verkeerde been ben gezet door de man van de tussenpartij. Wel de tijd genomen om te luisteren naar deze man Leroy, die vanmiddag aan huis uitleg kwam geven. En... Se mere

Duidelijk uitgelicht , enig puntje erbij misschien . Dat voor af de te maken kosten ook even duidelijk verwoord worden . Verder heel vriendelijk en geduldig.

Svarer typisk inden for 1 uge

Voel

Slecht bedrijf was mij verkeerd ingelicht
Zou 6jaar 198 euro per mnd zijn krijg offerte 228 euro maand en 111. Mnd dus bijna 10 jaar gemaild dat ik daarmee niet acc gaat.
Maar had de btw al aan betaald dat moest anders konden ze de subsidie niet aanvragen.
Zit nu al 3 weken op
Mijn geld te wachten krijg alleen telefoniste er is niemand te pakken te krijgen. Voel me echt opgelicht.
Ben 79 jaar en en zijn gladde praater
afz Gerard van Dijk

7. juli 2026

Verduurzaam Experts en Groen Adviespunt zijn bedriegende oplichters!!

Verduurzaam expert lijkt een aardige jonge kerel Leroy genaamd met een snelle babbel vertrouw hem niet!!!
Ik ben erin gestonken, voor een gedeeltelijke aanbetaling, €1750,00.
Hij dringt aan op tekenen van contract/offerte.

Hij verteld niet dat je annuleringsverzekering kosten moet betalen over het aankoop bedrag, bij herroeping op dezelfde dag. Hij zegt dat is algemeen bekend van de annulering, maar ik wist dit niet en heb dit ook niet gezien in de regels die ik heb gelezen. En hier zegt hij mondeling in het gesprek niets over.

Nu ik inmiddels rechtsbijstand heb ingeschakeld weet ik dat dit niet kan, zo’n annuleringskosten. Na herroepingsrecht heb mijn gedeeltelijk aanbetaling van €1750,00 niet terug gekregen, van 3 juli j.l.

Terwijl ik van te voren aangaf dat ik het nog moest bespreken met mijn ambulante begeleider.
Hij is een echte verkoper, eigen belang staat voorop.

Meneer denk niet aan mijn onzichtbare beperking, die ik met hem heb besproken. Ik vind dit misleiding.

Pas op met deze lieden, mensen stink niet in het gesprek met Groen Adviespunt en hun duurzaamheids analyse van je woning en maak geen afspraak met hem, dat geldt ben je al meteen kwijt €250,00
En laat door hun vooral geen afspraak in plannen met verduurzaam expert. Verduurzaam expert, schijnt onder vele namen te werken waar verduurzaam in voorkomt.

Ben gewaarschuwd mensen!!! Ga niet in zee met deze bedriegers!!

3. juli 2026

Niet goed behandeld

Werden gedwongen om een aanbetaling te doen terwijl we eigenlijk er nog over na wilde denken. Dit kon niet voor Leroy de deur uit ging moest er betaald zijn

1. juli 2026

Zijn grote oplichters die doen alsof ze…

Zijn grote oplichters die doen alsof ze premium spullen verkopen maar het is grote rotzooi wat ze verkopen voor prijzen wat nergens op slaat
Me ouders zijn 20.000 euro kwijt voor een thuis batterij die vervolgens maar de koop waarde heeft van 3400euro maar er word wel 20.000euro voor gevraagd en wil je de betalen weigeren dan beginnen ze te dreigen en te bellen

11. juni 2026