Jeg er virkelig positivt overrasket over både service og kvalitet. Kundeservicen svarer hurtigt og venligt, og man føler sig virkelig godt behandlet som kunde. Mine varer kom hurtigt frem, og kvalite... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Svarer typisk inden for 2 uger

Alt er altid perfekt
Alt er altid perfekt, super god kvalitet og hurtig levering. Har bestilt derfra flere gange og det vil jeg forsat gøre!🩷
Kan desværre ikke give mere end en…
Kan desværre ikke give mere end en stjerne pga manglende kommunikation fra Venderby’s side. Kender ikke til kvalitet etc på deres tøj, da jeg aldrig modtog ordren.
Da min pakke ikke var kommet efter ca 5 dage og status på pakken hos DAO var uændret (forsendelsen var oprettet men ikke registreret) skrev jeg til Venderby’s. Jeg fik svar på min første henvendelse, men ikke på min anden, da pakken stadig ikke kom, og status hos DAO stadig var uændret.
Da pengene for ordren var trukket, oprettede jeg efter ca 14 dage uden svar fra dem en indsigelse hos min bank og efter ca en måned, modtog jeg så pengene retur fra Venderby’s. Stadig uden et retursvar på min henvendelse.
Det er ikke ikke super god kundeservice, og jeg kommer ikke til at handle hos Venderby’s igen.

Fin behandling
Lynhurtig levering og gode priser, men de to bluser, som jeg havde købt til min datter var desværre for små. Jeg fik pengene tilbage i butikken i København med et smil. Jeg handler gerne hos Venderby´s igen.
God oplevelse
Bestilte en cardigan og samme aften modtog jeg bestillingen! Super hurtig service og blusen er desuden en rigtig lækker kvalitet 👍
Manglende returpenge og respons - UDBEDRET
Jeg bestilte en top og en bluse d. 30 juni. Jeg købte returlabel og registrerede min returning: toppen til ombytning og blusen til returningen. D. 11. juli indleverer jeg pakken, hvilket kvittering haves på. I dag har vi d. 5 september, og jeg har hverken modtaget ombytning eller penge retur, trods jeg har forsøgt at kontakte kundeservice, men uden respons. Jeg vil nu gerne have pengene retur for begge varer, det drejer sig om 738 kr., og forsøger stadig overhovedet at komme i kontakt med kundeservice.
OPDATERING: Der er sket en eller flere tekniske fejl, både ved GLS ift. ombytningen og ved kontaktformularen jeg kontaktede Venderbys gennem, og de har derfor ikke modtaget min henvendelse, og kan på nuværende tidspunkt stadig ikke finde spor af den, men jeg er blevet kontaktet på mail og har fået hurtig og tilfredsstillende hjælp, så jeg både har fået mine penge retur, samt en vare på deres regning, som plaster på såret pga. den tekniske fejl 👌🏼
Leveret til tiden og returprocessen var simpel
Leveret til tiden og returprocessen var dejligt simpel. Størrelserne på tøjet differentierede sig ret meget, men det synes jeg ikke er unormalt at opleve helt generelt, når man køber tøj, så det er ikke noget jeg vil lade trække ned i min anmeldelse.
Flot og elegante design…
Jeg er rigtig glad I har nogle tidsløse tøj som nan kan kombinere på tværs og det ser rigtigt fint ud. Jeg er ikke så høj og jer XS størrelser sidder lige som det skal på mig
God kundeservice
God kundeservice. De svarer hurtigt og er meget hjælpsomme. Vil meget gerne handle der igen. Og rigtig pæne bukser
De sendte den forkert vare
Vendersby havde desværre først sendt mig den forkert top.
Jeg fik mailet dem og gjort opmærksom på problemet.
Og sikke en fantastisk service jeg har fået af Nicolai, som sørge for at jeg fik den rigtig.
Og super hurtig service og levering.
Kan kun sige super super super service.
Kan varmt anbefale at shoppe på deres hjemmeside.

Besvarelse fra VENDERBY'S
Pæn bluse i god kvalitet👍🏻
Hurtig levering og god kvalitet…
Hurtig levering og begge bukser levede op til forventningerne👍🏻god kvalitet
Hurtigt og nemt
God kundeservice
Sød og hjælpsom kundeservice da min første pakke forsvandt under forsendelsen
Stoffet er meget tyndt på den top jeg…
Stoffet er meget tyndt på den top jeg har købt, og den sidder ikke ordenligt tros at jeg har gået en størrelse op.
Men ordre kom hurtigt
Flotteste bukser af god kvalitet og…
Flotteste bukser af god kvalitet og altid hurtig levering